- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossp
addikt
Sok oldalon megjelent tegnap a bejelntés... És mindenhol SD 636-at irnak
ez most már biztos?
-
törölt tag
válasz ment neki és aztán új bekezdés
------------------
de a kedvedért vagy így teszek, vagy mindenkinek külön válaszolok és azzal növelem a hozzászólásaim számát
Szerintem az is lehet hogy egyszerűen elnézte a széria nevének egyik meghatározó jelzőjét. Első ránézésre, és amikor az ember nem olvas csak ránéz és asszociál, biza: Mi mx 3 zokszó nélkül jöhet a gondolat, hogy na dee, a 2 és 2s csúcs procit kapott, az utód meg? (amiről még csak hír is elvétve) meg SD710? Aztán olvasva már helyre került: Mi MaxMár ne haragudj, de ez fáblett aminek nem 5-5,5" a mérete, akinek ez nagy ebben a kategóriában, az mit szól a 15,6"-os notira, mert hát az meg ehhez képest 6Almas.
Nem beszélve a képarányról. Megint olyanról fanyalgunk, ami tényszerűen van, ezt tolják a képünkbe. Még mindig szerencsésebb, mint szélesíteni és 2 ember kelljen a fogásához is már. Azért már léteznek megoldások arra, hogy a képernyő tartalmát egykezesre változtassuk.---------------
Szerintem ebben a kategóriában ez is jól fog fogyni. Van rá igény, hiszen nem mindenki kézben vagy zsebben tartva hordja a készülékét.
Én mondjuk nem vennék, mert munkaeszközként ott kell hordanom.-------------------
TheEnd -
Bossp
addikt
Csak legyne b20 is
-
Ati1979
veterán
válasz
-=RelakS=- #76 üzenetére
Valami csak kell
Azért nem olyan szürnyű a hang ezeken a tableteken.
-
Ati1979
veterán
válasz
-=RelakS=- #74 üzenetére
Én nem használom rajta a beépített hangszórót.
Ha néha kell hang akkor megy ki bt hangszóróra, vagy majd esetleg fejesre. De ott még nem tartok.
-
-=RelakS=-
veterán
Én most 8.3"-os Lg Pad-et cseréltem 10.8"-os Mediapad M5-re.
Ha csak a kijelző méretét néztem, akkor nem bántam meg, viszont helyenént a dizánja miatt járna a pofon...A vékonysága a leghihetetlenebb, és hogy arra nem gondolta, hogy ha hátrafelé néz a hangszóró, akkor hülye hangja lesz a készüléknek
-
Ati1979
veterán
-
janeszgol
félisten
Igen. Rólam annyit, hogy az 5 col nálam még inkább az otthoni kategória. (Most csak a kijelző méretéről beszélek.) A kis készülék kedvelőinek kell kompromisszumot kötni, illetve több eszközt tartani (egy hurcolászós és egy otthoni). Most ez a világ. De még egy off. Dél-Koreában az egyik szolgáltató 40 UDA dolláros áron újra dobozolva, tesztelve piacra dobta az iPhone 3GS-t, mivel találták valahol a raktárban. Gondolom már csak azért is megveszik. Szóval ki tudja ez elindít-e valamit.
-
janeszgol
félisten
Pontosan. Sokszor fárasztó a 8-10 colos tableteket tartani még a lakásban is. Mivel a kis telefonokat szeretem (nem panaszkodni jöttem egy MAX topicba, ahol a Max fantázianév a képernyő méretére utal), viszont otthon a tableteket, hát a 3-4 éve pedzegetett összehajtható telefonokat vártam. Aztán megjelentek ezek a vékony kávás csodák, amik kukázták a szememben ezeket a prototípusokat (amúgy is gáz, két kijelző összekapcsolva, mint egy könyv és van is fizikai szünet a kijelzőben).
Szóval tablet helyett otthonra egy nagyobb kijelzős telefonnak kis kávával (mai trend) tuti jó helye van. -
Ati1979
veterán
Pont jó minitabletnek. A 8" est épphogy meg tudom fogni rendesen. Ez tökéletes méret.
-
kirusz1
őstag
válasz
tothmaxy182 #4 üzenetére
Redmi 4x 5 colos
-
M3aN
senior tag
Vajon NFC várható benne?
Elődben nem volt, nekem pedig kulcsfontosságú. Ha lenne benne, meg is venném a Mate8 utódjaként. -
Jhonny06
veterán
válasz
t72killer #58 üzenetére
Nyilván ez csak egy random dolog, semmi nem megerősített a készülékkel kapcsolatban. Az ár se ennyi lesz, szerintem marad nagyjából a régi, vagy nagyon maximum emelnek egy kicsit, de ez mégiscsak középkategória, szóval nagyon nem fognak tudni.
A kinézettel ugyanez. Remélem nem lesz egymás mellett két különálló kamera, hanem a szokásos egybevont design-t kapja meg, mert ez így nagyon hülyén nézne ki.
-
-
Kornel
veterán
válasz
t72killer #51 üzenetére
OLED kevesebbet fogyaszt, mint egy IPS LCD.
Az biztos, hogy egy 5 éves középkategóriás SoC is többet fogyasztott, mint egy mai csúcskategóriás SoC. (Ezek abszolút nem melegednek, és szignifikánsan nagyobb SOT-ot tudnak azonos kapacitású akkumulátor mellett, azonos kijelző technológiával.
-
"próbálj ki egy Qualcomm Snapdragon-t is 10 nm-en."
Remélhetőleg lesz alkalmam rá idén, igaz, tabletben
Nagyon tudám értékelni, ha az SD710-et egy civilizált 10"-os tabletbe is beszerelnék, nem csak telefonokba.
A 6 óra SOT megvan, 3600-as akksival, sztem 10 óra is, ha nem max fényerőn megy a cucc.
-
csongi
veterán
Szerintem nem lesz nagy.
.
A redmi is 6col, es nem nagy nekem. Sokkal jobb, mint az 5.5
Ebbol a keparanybol siman bevallalnam a 7-et.
Kiderul valojaban mekkora, es lehet erre valtok a redmi 5plus utan. -
jFox
addikt
A Banggood már listázza. És ha jó a kép akkor nem lesz alsó káva. Inkább felső.
Xiaomi Mi Max 3 Smartphone
https://banggood.app.link/wwJk8PtxON -
-
-
válasz
7Heads Drago #39 üzenetére
Az "értelmes hardver" bizony már mobil SoC-ban sem annyit fogyaszt, mint a pda-k procija 15évvel ezelőtt. Az s7e-mbe pl folyadékhűtést szerkesztett a samsung
, és bizony az ilyesmi helyigényes, nem a 4"-os telók világa.
-
Bl.Gyo.
őstag
Elég jó hardver, de a 6.99"-nál hagytam abba az olvasást...
-
Kornel
veterán
Mix 2 helyett még jó is lehet, ha érdemben jobb a kamerája, úgyis kicsi ez a 6 col
-
joey04
titán
A Max 2 az egyik kedvenc androidos telefonom. Ha ebben lesz b20 is, akkor baromi jó vétel lesz.
-
Crytek
nagyúr
Nem ez kamu biztos hogy kamu. Nem létezhet hogy ekkora akkkut kap. Nem jöhetett meg egy nagyobb gyártó esze. Nem ez biztos hogy kamu...
-
prolad
addikt
Ha ezeket beleteszik, akkor kell. Még akkor is, ha ezzel biztosan megugrik egy kicsit az ára. Ha meg akkora, mint a max2, az még pont kezelhető. Remélem itt már nem spórolják ki az anyagot sem, mint az első maxnál.
Szerk.
Legalább itt ne sírjunk a méret miatt, a max szériának ez a lényege. Ha a redmi is 6 hüvelykes (na ezt már lehet vitatni, hogy mennyire jó), akkor a maxnak még nagyobbnak kell lennie, különben semmi értelme. -
guminyúl
tag
Páromnak, aki lány, Mi Max 2 van. Pont nem érdekli, hogy elfér-e zsebben, mert csak a táskájában hordja. Remekül egyesíti a régi 8 hüvelykes tabletjét és a 4,5-ös telefonját. Minden probléma nélkül, 1-2 nap alatt megszokta.
Jelenleg a B20 hiánya sem gond, de a Max3-nak kötelezően tudnia kell a 800 Mhz-es LTE-t. Lehet bármilyen árcédulája, ha ez nincs, nem idevaló telefon.
Másrészt, hiába az SD710, meg 18:9, meg mindenféle számok, ha Play Store-ból telepítesz egy alkalmazást, majd utána nem tudod frissíteni, mert azt mondja, hogy nem kompatibilis az eszköz.
Amellett, hogy nekem nagyon tetszik a Mi Max 2 is, következő telefonjára inkább költünk 2x annyit, mert egyértelműen csökkennek az apró problémák és nő a kényelem a drágább készülékeknél.
-
carr
őstag
Lassan lcd tévét kell vinnem a zsebemben telefon helyett. agyrém...
-
Kérdés, mennyibe fog fájni a telefon? Ha olcsó lesz, az azt is jelenti, hogy a qualcomm nem méri drágán a 710-et, és az más eszközökben is feltűnhet.
-
antim
tag
Ennek a telefonnak nem Mini a neve, hanem Max! Nem értem miért sírnak állandóan ennél a kategóriánál a ministák... Olyan mintha egy nehézsúlyú boxmeccset savaznának a pehelysúly rajongók.
Én örülök a 7 collnak, főleg ha még szélesebb is lesz esetleg a kijelzője mint eddig volt.
-
Jhonny06
veterán
Milyen specifikációt? Szerintem nem feltétlenül drágább egy ilyen kinézetet összehozni, pláne egy ekkora házban, ahol baromi sok hely van mindennek, gondoljunk csak az akkura. Nem kell annyira összesűríteni a dolgokat, míg egy ugyanilyen kinézetű, de jóval kisebb készülékháznál.
-
*Mukeey*
addikt
Várjunk még ezekkel az infókkal.A képen tuti nem a max3 van,1000%,hogy nem így fog kinézni.Előző kettő az alacsonyabb árfekvésű kategóriába érkezett,ezt a specifikációt viszont nem fogják tudni 100k alatt adni.
Amúgy meg erre várok,ugyh mindegy,milyen lesz,az akku miatt megveszem.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
DroiDMester #11 üzenetére
Felismertem persze, csak csodálkoznék ha ez is így nézne ki.
-
totgab02
junior tag
Azzal az also kavaval azert kezdhetnenek valamit mert meg mindig tojast lehet rajta sutogetni mobilarena olvasgatas kozben
-
GreatL
őstag
Xiaomi Mi 8 nagy, erre kiadnak egy ilyet... Redmit nem akarok már, de ekkora tepsiket sem.
-
Jhonny06
veterán
Jobb lett volna, ha maradnak a 6.4"-nél és minimális káva mellett ezzel jóval kisebb lett volna a készülékház. Semmi értelme a 6.99"-nek, a régi is bőven elég mindenre, már a különbséget se veszed észre ekkora méretnél. Egész sokáig gondolkodtam rajta, hogy ez lesz a következő telefonom, de így majd' 2 év után sikerült megunni ezt a batár méretet (első Mi Max).
-
pusszycat
nagyúr
A Mi Max 3-nak van/lesz valami köze a képen látható festményhez?
-
tixem
addikt
Ideje lenne már felfogni, hogy a nagy kijelző nem jelent feltétlenül nagy telefont. Nem 2016-ban járunk, lassan káva sem lesz a telefonokon, előlap/kijelző arány szépen tendál a 90% felé. Ma egy 6 col feletti telefon akkora, mint pár éve egy 5-5.5 colos.
Konkrétan a 6.3 colos Note-om kisebb, mint a 6 colos Mate 9-em volt, pláne ha egymás mellé tettem a kettőt. A Mate egy ormótlan tepsi volt mellette.
Aki meg egy Mi Max hírnél a nagy kijelzőn sír, az tudja amúgy mi az a Mi Max, vagy csak a kötelező hiszti van letudva?
-
-
törölt tag
Jöhetnek a sirató asszonyok, nekik ez túl nagy.
-
válasz
tothmaxy182 #4 üzenetére
A Xiaomi Mi 8 SE (5,88") kisebb (147.3 x 73.1 x 7.5 mm), mint az 5,5"-os Oneplus 3/3T (152,7 x 74,7 x 7,35 milliméter), olcsóbbak közül meg ott a Redmi 6.
Akad fogyasztható méretű telefon is, csak persze nem annyira a kínaiaknál. Sony XZ2 Compact (5", 135 x 65 x 12.1 mm) vagy XA2 (5,2", 142 x 70 x 9.7 mm), Motorola Moto X4 (5,2", 148.4 x 73.4 x 8 mm) vagy jön az LG K10 (2018) (5,3", 148.7 x 75.3 x 8.7 mm).
Értem, hogy mi a problémád, de azért ne mondjuk, hogy nincs opció, mert ez nem igaz...
-
tothmaxy182
őstag
válasz
7Heads Drago #2 üzenetére
Én azt mondom oké! Ez egy ilyen telefon, ez egy Mi Max, ha akarja a Xiaomi, akkor legyen 7 colos...
A gond viszont az hogy már szinte 5.5-ös telefonjuk sem nagyon van, nemhogy mondjuk egy 5 colos... Pedig pl a barátnőmnek nincs akkora mancsa, hogy akár egy 5.5-ös telefont is kezelni tudjon...
Baromira kellenének megint a kezelhető méretű telefonok... -
válasz
7Heads Drago #2 üzenetére
Tepsivel a fején tényleg elég béna az ember, erre találták ki a BT headsetet - a tablet meg maradhat a táskában.
A SD710 jó hír, de ezzel a mérettel semmit se tudok kezdeni... 5-5.5" között tudnám telóként, 8" felett tabletként értelmezni, utóbbiból pont keresek egy ideálisat, szval ha a Mi Pad sorozatot frissítenék, és az új modellbe ilyet tennének a retek Mediatek ócskavas helyett, akkor érdekelne a dolog. De úgy tűnik, várnom kell - nem az ideális tabletre, hanem arra, hogy mikor nő 8" fölé a telók átmérője.
-
A 18:9 már enyhénszólva túlzás. Ha már nagy képernyő, miért nem adnak ki inkább rendes tabletet 8 és 10" méretben? Emberi méretű zsebbe még az 5.5"-os s7e-met is macerás belepréselni, ezt meg kb esélytelen lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest