Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lapajbacsi
aktív tag
Letöltöttem, de hibaüzenettel elszáll mindig a telepítője. Viszont az esp file ott maradt a data mappában, be is tudtam mountolni, de semmi jele hogy most ez a kieg él vagy nem él... Viszont ez a file 250 mega, a telepítő pakk meg egy giga, tehát gondolom hogy nem ment minden fel, megszakadt (de mondjuk elég gáz hogy hibás kilépésnél nem építették bele a fejlesztők hogy minden megszakadt félkész bejegyzést és file-t töröljön, ahogy az kéne)
-
Dominó85
addikt
Sajna már az alapjáték kiverte nálam a biztosítékot, pedig jóra számítottam.

-
keIdor
titán
Néztem gameplay-t a Dragonborn DLC-ből, durva, hogy ez a Morrowind mennyire más éghajlat meg világ már, mint Skyrim, vagy Cyrodiil. Hiába észak, legalábbis ez a Solstheim, más mint Skyrim.
Az élőlények, vagy holtak is teljesen mások... azért valamennyire emlékeztet magára a TES III-ra, csak már vagy 8-10 éve biztos nem játszottam vele, így valahogy teljesen újnak hat, grafika miatt is.Úgy megnézném a többi tartományt is, hogy milyenek lehetnek. Meg ugye más földrészek is vannak a Nirn-en nem csak Tamriel, vajon azok milyeneket lehetnek, mik lakhatják...? Érdekes.
-
Vistaboy
veterán
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Nem kell nekem támogatás, elintézem őket egyedül is...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GypsFulvus2
őstag
Áhh, az nem jelent semmit. A Dark Brotherhood csak egy szánalmas kis elfajzott csökevénye a nemes és több évezredes hagyományokkal rendelkező, ráadásul Morrowind területén teljesen legálisan tevékenykedő Morag Tong céhnek.
Solstheim szigete pedig eredetileg Morrowind birodalmi tartomány része ugyebár, tehát a testvérek ellenében itt semmiféle hatósági támogatásra sem számíthatsz. -
Vistaboy
veterán
válasz
GypsFulvus2
üzenetére

A Dark Brotherhood-tól is küldtek már rám vagy hat bérgyilkost, ezzel is elbánok...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Nyert
! -
Lenry
félisten
válasz
GypsFulvus2
üzenetére

-
GypsFulvus2
őstag
Már késő:
Honorable Writ of Execution
Vistaboy
The afore-mentioned personage has been marked for honorable execution in accordance to the lawful tradition and practice of the Morag Tong Guild. The bearer of this non-disputable document has official sanctioned license to kill the afore-mentioned personage.
Eno Hlaalu

-
batai15
félisten
Remélem a készitők bele pakolják a morrowindből (bloodmoon) a helyszínek java részét(jég allatti helyek, frost castle stb)
-
stewe2
aktív tag
Ez hihetetlen! Mennyire vártam ezt a kieget! Már alig váron, hogy tolhassam!
Igaz, még nem fejeztem be a Skyrimet. Valójában még el sem kezdtem. Sőt, még meg sem vettem...
De legalább a Witcher 2 már itt van a polcon, nemsoká nekiállok!
Már csak a Two Worlds 2 kellene befejeznem. Most hagyom el Erimos szigetét 44 óra játék után (kb:30%)Szuper lesz ez a következő két év!

-
batai15
félisten
A bloodmoon volt a kedvenc kiegem , sok jó régi helyszin vissza tér. Kezdő küldi meg mint a tribunalé

-
Kareszovics
addikt
-
Lenry
félisten
az a sziget nekem elég kicsinek tűnik...
Egy Morag Tong nevű ellenséges banditacsoport is lesz a szigeten, egyelőre nincs információ, hogy lehet-e majd hozzájuk valahogy csatlakozni
egy Morag Tong??? csak EGY banditacsoport?

már csak emiatt rád küldenék a bérgyilkosaikat

tetszik tudni a Morag Tong ugyanaz a Morrowind birodalmában, mint a Birodalomban a Dark Brotherhood
-
Valentin90
tag
Jó lesz újra elmerülni a Skyrim világában, úgyis itt van a tél!

-
keIdor
titán
Már december 4. Xbox? Gyorsan beszerzős lesz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Solstheim szigete pedig eredetileg Morrowind birodalmi tartomány része ugyebár, tehát a testvérek ellenében itt semmiféle hatósági támogatásra sem számíthatsz.