- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"és valahogy az egész túl könnyű még a legnehezebb fokozatban is... lehet csak én vok így vele?"
Valamiért az RPG műfajban különösen elharapódzni látszik a 0 kihívás mint tervezési cél. Állítólag a kihívás frusztráló, meg ilyenek... ki érti ezt. De, megpróbálkozhatsz önkorlátozásokkal (önkéntes patch). Pl. megesküszöl rá, hogy nem iszol potiont. Ilyenek. Minden ilyen játékban van néhány túl hatékony dolog (mint itt az instant potion), azoktól tartózkodni kell... Szánalmas bár, de mit tehet, aki már "bevásárolt".
-
ddekany
veterán
A fikázás nekem nem célom... csupán mondtam néhány konkrét dolgot ami majd' kiszúrta a szememet.
Amúgy valószínű leginkább az a baj, hogy már kiöregedtem a célközönségből. Tizenévesen az embernek nem kell akkora mélység és valódi érték ahhoz, hogy valami megfogja, mint felnőtten. Mert ha belegondolok, hogy gyerekkoromban mik le tudtak kötni... akkoriban ezt biztos hetekig le se tudtam volna tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest