Új hozzászólás Aktív témák
-
Zull
senior tag
Lehet nem használsz, csak egy platformot. Én napi rendszerességgel használok OSXet és Win7et is, emellé pedig néha még linux is befigyel. Na most az msnnek elég nagy gondja hogy nem multiplatform defaultból. Jó jó, tudom vannak ekvivalensek, meg amik elkezelik, de pl a maces kliensük (ami elméletileg hivatalos, ms által írt) is egy nagy rakás szarkaláb, 100% cpu használat, sorolhatnám. A kliensek meg amik kezelnek msn accot, meg mind hiányosak valamilyen szempontból. (Pl macen Adiumon nem lehet azonnali üzetenként írni semmit)
Skype minden OSen reccenés nélkül fut.
-
Pete55555
addikt
Régen sokat szenvedtem msn-el. Pl: Fogadnék egy file-t, de nem tudom, mert vírusellenőrzést akar. A mostani UI is valami iszonyat pocsék, meg ezzel a FB integrációval a sírba tudna kergetni, tudom skype-ban is van, de az nem erőlteti ennyire. Az meg pláne idegesít, hogy akármit csinálok, ottmarad a tálcán, nem tudom lerakni kis ikonba, mint a skype-ot. (tudom, tudom, apróság, de engem zavar)
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- Mobil flották
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest