- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoadRunnerNG
tag
Részemről az utóbbi időben csökken a Skype népszerűsége, egyszerűen néha képtelen elküldeni az üzeneteket. Az MSN-em legalább megbízhatóan működik, igaz az FB chat,már nem annyira, de működik...
-
Zull
senior tag
Lehet nem használsz, csak egy platformot. Én napi rendszerességgel használok OSXet és Win7et is, emellé pedig néha még linux is befigyel. Na most az msnnek elég nagy gondja hogy nem multiplatform defaultból. Jó jó, tudom vannak ekvivalensek, meg amik elkezelik, de pl a maces kliensük (ami elméletileg hivatalos, ms által írt) is egy nagy rakás szarkaláb, 100% cpu használat, sorolhatnám. A kliensek meg amik kezelnek msn accot, meg mind hiányosak valamilyen szempontból. (Pl macen Adiumon nem lehet azonnali üzetenként írni semmit)
Skype minden OSen reccenés nélkül fut.
-
Sequoyah
tag
call mobile
+36305555555text+chat
SMS, Messenger, Facebook, Skype, GChatcall skype
jani_skypewrite on wall
Facebooksend email
jani@gmail.hu
.
.
.
.Na egy ilyet szeretnék látni
Illetve ráadásként, bár én nem igénylem:videochat on skype
jani_skype -
oO7
őstag
amúgy, hogy a hírhez is szóljak... egyrészről nagyon várom már a Skype-ot, kíváncsi vagyok rá... másrészről viszont a VoIP az pont egy olyan dolog ami jó volna ha rendszer szinten integrálva lenne (háttérben futás, contact infónál feltűnjön, stb)... ha viszont rendszer szinten integrálják akkor szinte egészen biztos vagyok benne, hogy nem csak a Skype fog érkezni hanem Live Messenger, Lync, és igen nagy valószínűséggel (főleg mivel, hogy az is Skype alapú) Facebook VoIP integráció is... hát még ha felfrissítenék a facebook-os üzenetküldést, hogy támogassa a telefon is ezt az új egybevont üzenet+chat rendszert...
-
oO7
őstag
válasz
Pete55555 #13 üzenetére
A 2011 -esből (aktuálisból) ezt a vírúsellenőrzősdit vagy kivették vagy csak egyszerűen együttműködik az MSE-vel...
UI már nagyon rég óta gyakorlatilag változatlan... ha arra gondolsz, hogy a főképernyőnek mostmár van ilyen kiterjesztett nézete is amikor mindenféle feedeket látsz... azt egyszer összecsukod és soha többet nem látod...
FB integrációt egyáltalán nem erőltetik... ottvan, lehetőség van rá, PONT. senki és semmi nem kényszerít egy pillanatig sem, hogy márpedig csatlakozz mert csatlakozz...
Nemtudom észrevetted e de a Win7-es tálcának az volna a lényege, hogy ezzel az új megoldással kiváltsa a "hagyományos" quicklaunch-ot meg a tray-t... amúgy ha Vista compatibility módban futtatod, akkor elrakja magát a sarokba...
-
-
Alexios
veterán
-
Pete55555
addikt
Régen sokat szenvedtem msn-el. Pl: Fogadnék egy file-t, de nem tudom, mert vírusellenőrzést akar. A mostani UI is valami iszonyat pocsék, meg ezzel a FB integrációval a sírba tudna kergetni, tudom skype-ban is van, de az nem erőlteti ennyire. Az meg pláne idegesít, hogy akármit csinálok, ottmarad a tálcán, nem tudom lerakni kis ikonba, mint a skype-ot. (tudom, tudom, apróság, de engem zavar)
-
Pete55555
addikt
válasz
Namelesske #9 üzenetére
Én se mindre gondoltam, meg át is van azért húzva, de van pl olyan ismerősöm, akinek van skype accountja, de nincs feltelepítve a skype a gépére, és inkább használja az msn-t. És nem birom rávenni, hogy felrakja, pedig kb 2 perc lenne
-
Alexios
veterán
Örömmel hallom
-
RaveForce
veterán
énmár eléggé várom ^^
-
Pantal
senior tag
Fogják így a szolgáltatók kedvelni a WP7et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged