Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Valaki próbálta 920-on videóhívást Wifi-n meddig bírja az aksi ?
-
Lall
veterán
válasz blade zte #22 üzenetére
Értelmezni tudsz -e hírt? Csak neked, mert látom a torony hamar kiürül. Biztos a telefonod szívja el azt a pár maradék sejtet.
A WP7.8 2014 szeptemberig lesz támogatott. A WP8 2014 júliusig. DE! a WP 8.5, 8.6, 8.7, 8.8, 8.9, amire frissíthető lesz a WP8 további támogatásokat kap majd. A WP7.8 egy később megjelent oprendszer (mégha egy WP7.x frissítés is), mint a WP8, ezért a további támogatás. Kapíse?
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
daniel909
addikt
csak wp7 nokiára van hanghívásos vájber.
hírhez: nem vagyok elégedett. ez még mindig egy BÉTA alkalmazás, amivel csak az a gond, h az MS nem fizet nekem amiért béta teszter vagyok, és küldöm a reportokat. másrészt hány programozó dolgozik a Skype-on, 1? 2? iszonyú lassan megy a dolog.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Wa2x_
veterán
Végre!
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
vwpolopg
őstag
válasz sz.balazs.95 #28 üzenetére
Nokiákra van az is.
-
Воланд
titán
válasz sz.balazs.95 #26 üzenetére
ez a viber messenger, amiben nincs hanghivas.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
blade zte
őstag
[link]
De ezek szerint viszont a windows 7.8-at tovább fogják támogatni pár hónappal, mégha programok nem is jönnek rá . Vagyis aki 2010-ben vett telót, az 4év támogatást kaphat.(HTC HD2 tulajdonosok 5?!)Wp7? 1. Az elölapi kamera gyengébb. 2. Egyetlenegy magja van, és sokszor a 2magos telók veszik a 720p-t hátlapival.
Oppo find 7 astro black
-
mightymo3
tag
Ezek szerint csak nekem nincs problémám szinte semmilyen téren a Nokia Lumia 820-l. Nekem tökéletes a skype noti, jó a hang , minden szuperál, sokáig birja az akksi ,nem fagy stb-stb. kop kop kop
-
Flashback
addikt
és Viber van-e már?
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Ati1979
veterán
Kezd ok lenni a WP8.
-
Finnugor
tag
A lumia 720-ban is hd előlapi kamera van, méghozzá jobb minőségű, mint a cikkben szereplő háromé.
-
vwpolopg
őstag
Azért mielőtt mindenki anyázza, hogy megint nem működik rendesen, idéznék az eredeti oldalról, mert a cikkből valahogy ez kimaradt...:
Note: This is a preview, so some features like call and message notifications when outside the app, are a work-in-progress and may not function consistently.
-
kcsa
veterán
-
Harlek
tag
Ezért valahol irónikus, hogy az MS saját rendszeréhez a tulajdonában lévő Skype nem tud összerakni egy végleges verziót. Vagy ha ez pont azt példázza, hogy mennyire nehéz a WP8 telókra appot fejleszteni, akkor itt komolyabb a baj, mint azt bárki gondolta.
-
Воланд
titán
az elso verzioban benne volt, csak szivta az akksit, ezert kivettek. es ez meg mindig nem teljes integralas.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Gomez86
őstag
Hát régóta ígérték (a teljes integrálást) most végre meglett
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- EA Sports WRC '23
- Fűzzük össze a szavakat :)
- ZIDOO médialejátszók
- Rufus
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- IPHONE 15 PRO 128GB BLACK - Független
- Újszerű Pixel 8a 128GB , 2 töltési ciklus, 24 hó gari, karcmentes
- Honor Magic 6 Lite 5G 256GB 8+8GB Karc és Kopás mentes állapot Prémium Amoled Kijelző 120Hz!
- Iphone 13 128gb fekete,független
- RedMagic 9S Pro Frost White, Leading Version Makulátlan, 2 év gyári gari.!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest