- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyli
senior tag
válasz
linuxmegtux #11 üzenetére
Szia! Én nem szoktam konvertálni pdf-et, hanem az EBookDroid-dal nézem. Kétféle módon szoktam, vagy állóban 1 oldal = 1 kijelzőnyi (a programon belül van olyan opció, hogy a fehér széleket vágja le), vagy pedig fekvőben nézem, oldalszélességhez igazítva. Így kb 3 ugrás egy oldal. Nekem ez így bevált, de mostanában nem azon olvastam. A mobilom kb ugyanakkora méretű és egész jó aksija van + mindig kéznél van + színes. De biztos fogom még használni a Nookot is
Pdf-re is
-
linuxmegtux
csendes tag
Üdv! Lenne egy pár kérdésem a programokkal kapcsolatosan. Már egy jó ideje tervezem egy ebook olvasó beszerzését és a Nook mellett döntöttem. Sok könyv van amit PDF formátumban tudtam megszerezni. Próbáltam a Calibre programmal átkonvertálni epub formátumba,de az eredmény nem volt a legjobb pl. az ö és ű betűk megjelenítése. Keresgéltem a probléma megoldását de nem sokkal jutottam előbbre. Ha a rootolt Nookra lehet telepíteni pdf olvasőt, akkor megfelelő-e az oldal megjelenítése? Csak sima szöveges dokumentumokat akarok olvasni, semmi extra mint grafikonok vagy táblázatok. Vagy esetleg van-e valamilyen általad ismert megoldás a konvertálásra? Ha akármilyen megoldást belinkelsz azért is hálás lennék. Köszönöm előre is.
-
Cornus
csendes tag
Az ebookdroid melyik változatát telepitetted? Mert ha jól láttam nem elég neki a 2.2 android. Vagy nookon nem is az van?
-
Kisiparos
csendes tag
Köszi, számomra hasznos volt, mutattál újdonságot! Webböngészésre mit használsz? Én Opera minivel próbáltam szerencsétlenkedni, de eléggé használhatatlan volt.
-
Vyndree
őstag
Végre! Már vártuk.
-
kemotox
addikt
Doksifotózásra:
Camscanner - zseniális kis progi. Személy szerint rengeteget fotózok doksikat, (vizsgák, ZH-k, mások füzetei, stb) és ezt baromira leegyszerűsíti ez a kis progi, imádom. Az a lényeg, hogy lefotózod a cuccot, utána le lehet futtatni vele egy algoritmust, ami széthúzza a fotózott papírt hogy széltől-szélig tartson, és fekete-fehérré varázsolja (nem szürkeárnyalatosra, hanem csak fekete és fehér színekre konvertálja), így nyomtatható lesz a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest