- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobela
senior tag
Ja, és még valami: ez az üzenet MINDENKINEK szól aki MOST tervez Microsoft termékbe (szoftver/hardver) beruházni: tejelj csak kisköcsög, két év múlva nagy ívben szarunk majd a TE fejedre is. MOST add ide a pénzed, utánna meg húzz el a vérbe és hagyj minket békén.
Sok sikert W8 WP8
-
nobela
senior tag
Tényleg nem érted?
Amikor megvettem nem mondták azt hogy majd 2 év múlva szarnak rám.
Most is csak annyit mondanak hogy DUGJAM FEL ÉS VEGYEK ÚJAT, miközben 2 PERCÜKBE TELLENE egy klienst kidobni rá.AZ ÜZENET: MEGSZOPTAD PARASZT, DE SZARUNK A FEJEDRE ÉS JÓL LEVESZÜNK AHÁNYSZOR CSAK TUDUNK.
Ismétlem: ha szerinted ez korrekt hozzáállás, akkor a továbbiakban csak ilyen mentalitású üzleti partnereket kívánok neked, tapsolj csak hozzá ha hülyének néznek.
Én tapsolás helyett inkább másnak adom a pénzemet.
Nem fognak belehalni, de ne hidd hogy én vagyok az egyetlen. -
nobela
senior tag
Na akkor utoljára: másfél-két éve egy MS rendszerbe fektettem be, amit ráadásul többé-kevésbé üzleti rendszerként kezeltek.
Ezek után b@sznak rá kiadni egy lepkefing frissítést amit 5 perc alatt leprogramoznának - pusztán azért hogy minél hamarabb még jobban levehessenek. Ha szerinted ez megfelelő és tolerálható üzleti stratégia, akkor veled sem szeretnék üzletelni.
-
nobela
senior tag
NEKED ezek szerint nem probléma.
NEKEM az.Már egy másik topicban kitárgyaltuk, ott is jöttek a megmondóemberek...
Van TÖBB Windows licenszem, WM 6.5 (másfél éves telefon, IGO miatt kifejezetten ez kell), jópár legális XP és Win7 licensz, szóval az átlagnál JÓVAL többet kifizettem az elmúlt 3-4 évben MS termékekre.
Ennek örömére megtisztelnek azzal, hogy b@sznak rám.
Persze vehetek mindenből újabbat (mondom, 2-4 éves cuccokról beszélünk), ugye nem kell hogy tetsszen?
Végül is azt elérték, hogy SOHA TÖBBET nem követem el azt a hibát hogy MS cuccot veszek, hogyha bármiféle normális alternatívája van.
-
nobela
senior tag
Windows Mobile 6.5-re persze továbbra sincs, mivel az a konkurencia által összetákolt ősrégi és amúgy is gagyi konzumer operációs rendszer.
Felhasználó barát ez a MS,na. Mondtam már hogy rohadjanak meg?
(Mielőtt lehülyézne valaki: természetesen értem a mögöttes elvet. Ezért aztán pláne azt kívánom nekik hogy rohadjanak meg. Ahol csak tudom más cég termékeit fogom használni a továbbiakban. Sajnos sok szempontból Windowshoz vagyok kötve, így az marad)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AliExpress tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest