- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Akciófigyelő: Bálint-napi ötletek a Foreotól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Leica fotós markolat iPhone-ra
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
moleculez
veterán
Nekem egy Nissan Pulsarom van Tekna felszereltség (akkori fulk extra), 360 kamera + radar, el vagyok kapatva rendesen
Aztán amikor át kell ülni vmi gyengébb képességű autóba, reflexből nézek a... radiora... klímára... bármi ami ott van ahol nekem a kijelző
Pedig fapados manuálison tanultam vezetni. Azóta sem volt se manuálisom, se fapados...Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Mire elkezdenek ezek hiányozni, már vége is az utadnak
Parkradart azt adom, akármilyen kicsi az autó, van, hogy benézi az ember. Főleg ha van valmilyen mozgásérzékelő (?) (Moving Object Detection az én Nissanomban), mentett már macskát, kutyát nálam
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Én BP-en GreenGoval csapattam tavaly nyáron kb 2 hétig, ami a testvérmodel eUP. Nagyon rendben volt, mint egy dodzsem. Pedig Angliában élek, és vezetek (másik oldalon minden), de ebbe csak beültem, és semmi dráma, nehézség.
Városi rohangálós kocsinak nem is kell több. Mi négyen használtuk, hátul 2 gyerekkel, simán jó volt azokra a fél órás utakra.
Magamnak vennék is egyet, csak nem tudom itthon tölteni, így meg nem buli.[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legolcsóbb villanyautók egyike — de már nem lehet kapni. A testvérmodell e-Up! viszont még ott van a palettán, de már korántsem ennyire kedvező árfekvésben.
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Akciófigyelő: Bálint-napi ötletek a Foreotól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csataálca
- Sweet.tv - internetes TV
- Elemlámpa, zseblámpa
- bohlnorbi károsultjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok