Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

:O Hova kerültem???!!!

Azt hittem, itt most arról lesz szó, hogy hogyan is intgrálódik ez az OS-be, és hogy mit vetít előre a későbbi termékekről, ami majd így meg úgy hathat a piacra... Ehelyett tiszta óvoda. :(((

Már elnézést, de droidosként ég az arcom a topic-ot olvasva. Hogy lehetnek egyesek ilyen korlátoltak? A nagy szám a hírben természetesen az, hogy ez egy olyan OS-t érint, ahol eddig mindenből nagyon szigorúan "egyfajtát" láthattunk. Mindenki tudja, hogy a droid nagyobb mértékben személyre szabható (ez tény), de ennek megvannak a hátrányai is, ebben is mindenki egyetért. Felnőttek között nem az a kérdés, hogy melyik jobb (hiszen akkor azt is meg kell határoznunk, hogy miben), hanem hogy személy szerint kinek milyen funkciók a fontosak. Illetve, a nagyobb skálán, hogy mikor melyik OS vagy éppen gyártó lendíti előre az egész technológia fejlődését.

Nekem személy szerint nem túl szimpatikus az alma üzletpolitikája, és bár a cuccaik nagyon csinik, nekem hiányozna jópár droidos opció illetve az üvegborítás sem fér bele túlságosan az életvitelembe. :D De nem érzem magam fenyegetve, a droidot se fogja eltörölni a föld színéről, úgyhogy ezen túl is léphetünk. A perek is csak ingyenreklámnak vannak, bármennyire unom is őket.

A hírhez: engem még mindig érdekel, hogy ez konkrétan mit is jelent, mit hoz majd a jövő. Google glass-om és Samsung Q-m se lesz még egy jó darabig, de ettől még érdekelnek, ahogyan sok más célú technikai fejlesztés is...

(#81) Zolesz007: Szerintem ne etesd :N

Új hozzászólás Aktív témák