- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Mózes
aktív tag
A mostani Samsungokon van akku kímélő mód, ami csak 85%-ig tölti az akksit. 98%-ban mindig be van kapcsolva nálam, mert így is a munkanap során bármi történik, akkor is bírni fogja haza érésig.
Viszont otthon gyorstöltőzök, mert egyrészről nincs mindig időm kivárni, hogy feltöltődjön, másrészről este meg nem szeretem töltőn hagyni.
Vajon melyik a jobb az én módszerem vagy az este 100-ra lassú töltéssel? -
SirRasor
addikt
Nyilván munkakörhöz is kapcsolódik telefonoknál, hogy ki-mit-hogy tud intézni. Aki egy irodában, fix helyen van egész nap, dinamikusabban kezelheti a töltést. Habár autóknál meg ott az autós töltő, tehát úgy sincs annyira meglőve az ember.
Remek észrevétel, kifelejtettem a nagy áramfelvételt! Majd este beleírom ezt is.
Egyébként ha simán cserélhető lenne az akksi, akkor nem volna ezzel nagy gond, de jelenleg nem efelé megy a világ. Volt valami EU-s tervezet, hogy már pedig lehessen cserélni az akksit (mármint szerviz nélkül), csak azt felejtik el, hogy nem véletlen alakult ez így: az IP védelem csak akkor lehet jó, ha eléggé zárt az eszköz. Ha könnyen kiszedhető az akksi, akkor ott a víz, de legfőképp a por is könnyebben bemegy, gumitömítés ide vagy oda.
Illetve nem csak telefonokra gondoltam, ezért is írtam eszközöket sok helyen. Pl: okosórák, mp3 lejátszók stb, ahogy nem tudsz csak úgy venni egy másik akksit...még kínából se.
A "minimálisan elvárható odafigyelés" meg mindenkinek más. Számomra simán vállalható a 25-75 szinte mindig. Másnak meg ott ér véget, hogy akármikor rárakja a töltőre, ami akármeddig tölti.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest