- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Én tényleg csak azért tudok róla mert elkérte az általam nem használt accot és azóta néha fel van emlegetve, hogy örül mert az asszony sokat használja és elvan vele. Annyit tudok, hogy Shieldjei vannak neki is és a felesége nézi az RTL -t és még az rémlik, hogy pont azért ezt használja mert itt vagy nincs vagy kevesebb a reklám de ez lehet hülyeség. Én TV-n mint TV adást csak sportot nézek néha mást már le sem keresek a műholdvevőn. Az ilyen tartalmak nem érdekelnek ezért nem tudok tapasztalatból segíteni mivel ki sem próbáltam. A direk one -os fiókom is egy barátom használja (azt előtte megnéztem milyen mert annak volt android TV-re appja) ...
Szerintem tuti valamilyen addon lesz és ha itt nem is a Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows) topikban biztos gyorsan találsz segítséget. Ha nem, akkor írj rám privátba, felhívom és megkérdezem, hogy pontosan hogyan. -
gyűrű
addikt
Szerintem az összes modern tv ismeri a külső forrásból használatos frekiket, vagy az egész számú többszörösét amit a kodi ki tud adni. Android alatt a smart tube és a vimu player képes kiírni nem csak a forrás hanem a leadott frekvenciát és felbontást is. Azokkal tesztelgetheted..
Amiket ki érdemes kapcsolni ilyenkor a tvn, és esetleg bezavarhatnak, azok az ilyen olyan képjavítók lehetnek. -
gyűrű
addikt
Ha indulaskor elfeketedik a képernyő akkor vált frekit. Nem volt még olyan tvm ami az infó vagy ok gombra ne mutatta volna a Hdmi forrás felbontást és frekvenciát . Az androidos kodival is ki lehet íratni lejátszás közben az aktuális fpst a playerprocessinfoval. Néhány felszinnel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged