- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJMDJM
tag
Írtam, hogy Kodival, hbo max-val megy rendesen Shielden a DV. Szinte nem is nézek mást, hónapok óta, ha film vagy sorozat. A megszokott DV-t hiányoltam az apple tv+ működéséből. Ezt tisztázni akartam, mert úgy tűnt, hogy azt sem tudom mit keresek. Nem tudom miből sikerült leszűrni, de ha vki majd visszaolvas vmikor, mert hasonló hibát tapasztal, ne azt lássa, hogy azt sem tudjuk mi a hibánk.
Tény, amit nem írtam, hogy 2019 shield pro, utolsó firmware-vel.
De, hogy tényleg hasznos legyen a bejegyzés az utókornak. A megoldást egy külföldi fórumon megtaláltam. Shielden, bizonyos esetekben, pl. időközben történt tv szoftverfrissítés után ( és az pont volt is), annak ellenére, hogy a megfelelő DV mód van beállítva, újra be kell állítani. Átkapcsoltam róla másik tetszőleges módra, majd vissza és már indult is DV-ben az apple tv+ is. -
DJMDJM
tag
LG TV-m felajánlotta az apple tv-t 3 hónapos ingyenes kipróbálásra. Regisztráltam, működik, dolby vision is,de rájöttem, hogy jobb szeretném a shielden futtatni. Felraktam oda is, sikeresen beléptem ott is. A gebasz itt jön, ugyanis a shielden nem megy a dolby vision. Normális ez így? Kodin megy, hbo max-vel megy. Ötletem sincs miért. Bármi tipp?
-
DJMDJM
tag
Vhogy rtl most-ot fel lehetne heggeszteni erre a kütyüre? Gondolom LG tv-re még esélytelenebb. Eddig egy notit használtam erre, jó lenne megszabadulni tőle.
-
DJMDJM
tag
Igen, a képjavítók közül nincs még minden kikapcsolva, amiket ismertem, már kikapcsoltam, a többinek még utána olvasok, de ehhez majd kell egy fél nap nyugalom, majd vmikor télen.
#2807 chros Köszi, kipróbálom. A tool-od előtt pedig le a kalappal, majd beleásom magam.
#2808 Saughassy Van benne igazság, nem is feszegetem túl, mert ez így most nagyon tetszik, nagyon sokáig nem bírtam elenegedni a Pio plazmát, de azért birka se legyek, tudni szeretném, hogy mi miért történik úgy, ahogy. -
DJMDJM
tag
válasz
LouiS22 #2803 üzenetére
Ha nem kötözködésnek szántad, akkor a saját szavaimmal, microakadás, a 3:2 pulldown miatt vagy amikor a nem megfelelő képfrissítés miatt olyan kijelzőn akarjuk megjeleníteni, amelynek frissítési frekvenciája nem egész számú többszöröse a 24 (23,976) kepkockanak, vagy folyamatosan egyenetlen a képmegjelenítés vagy bizonyos mp után zökken egyet a kép, főleg a kamera svenkelésénél lehet látni.
#2802 gyűrű
Induláskor elfeketedik. Eddig nekem sem volt olyan thm, ami ne írta volna ki. Mindent is kiír, csak ezt nem. 4k, színtér, ev, 16:9 stb. Most üzemeltem be nem rég, ha el van rejtve vhol majdcsak meglesz. Mondjuk a pioneer plazmam csak azt irta ki, ha 23,976-ra váltott, más frekiket nem, ezen analógia mentén akkor lehet nem váltott át a tv, hanem vmilyen pulldown (mondjuk 4:4 esetleg) lehet az alalapbeállítás? -
DJMDJM
tag
Köszi. Megnézem ezt is. Visszaolvasva egyelőre felraktam azt a kodit, amit linkeltél talán 19.4. 2 filmet elindítottam, indult DV-ben, de a kadencia helyességét nem sikerült kideritenem. Tv (lg g2) nem írta, hogy milyen jelet kap csak, hogy dv. Kodiban sem találtam, hogy mit küld ki.
-
DJMDJM
tag
Sziasztok,
Megjött az enyém is. Hbo-val tökéletesnek tűnik eddig, de DoVi filmeket is szeretnék Nas--ról, nfs vagy samba megosztásról lejátszani vele. Próbálok visszaolvasni, de kérdezném mely lejátszót kellene használni? Ha a kodit, akkor melyik verziót? Áruházast vagy mavenst vagy mást? Sokszor adtam esélyt kodinak, de nem tudtam megszeretni, annyira szerettem a popcorn a210 működését, felületét, de ez nem érdekes,a lényeg, hogy lejátsza a DoVi releaseket és kadencia helyesen.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest