Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LouiS22
veterán
válasz
Mendark #3771 üzenetére
Ha nem szeretnél Netflixet és Disney+-t nézi, akkor mindenképp vedd meg
Idézet a leírásból: Warning! Netflix and Disney+ are not compatible. Amazon Prime Video is compatible up to 1080p resolution. YouTube is compatible up to 4K resolution.
Illetve a nem túl bőbeszédű OS rész (Linux + Android 11) is ad némi aggodalomra okot.
-
morfondőr
addikt
válasz
Mendark #3755 üzenetére
Nem mernék fogadni kis összegben sem arra, hogy a Switch továbbra is a Shield-el karöltve fog menni! Inkább úgy gondolom, hogy ha az Nvidia nem gyártotta volna a Tegra X1-et a Switch-be, már rég elfelejtette volna a Shield-et. A Switch 2-ben lévő SOC is már 2-3 éves, szóval rég kihozhatta volna az Nvidia az új Shield-et is ha akarta volna, mint ahogy Switch 1 esetében is korábban volt a Shield (2015 vs. 2017).
-
PpenoO
őstag
válasz
Mendark #3711 üzenetére
Mobil lejátszónak megteszi egy fire stick 4k is szerintem. Ha szükséged van a LAN csatlakozásokra is illetve nagyobb belső tárhelyre akkor Apple TV. Vagy maradnak a bindzsizős kínai boxok. A Shield is jó lenne, de még mindig beta rendszer van hozzá és az nem mindenkinek jön be.
-
ugyes
senior tag
válasz
Mendark #3711 üzenetére
A magam részéről egyre kevesebbet használom a Shieldet. Hangra van lett jobb eszközöm, streamingre és Plexre a TV-m alkalmazásai megfelelnek az aktuális igényemnek.
Szerintem egy Excel tábla lehet a megoldás, amelyben felírod az igényeidet és a lehetséges megoldásokat. Azt válaszd, amelynél kevesebb a hiányzó igény.
Ha 4K számít, akkor minimum AndroidTV12-es legyen a box, mert onnantól van 4K kezelőfelület (a Shield ATV11, ezért még csak 1080p és ez meglátszik a 4K tévéken). -
PTM
aktív tag
válasz
Mendark #3711 üzenetére
Nekem egyedül a filmek és az összes hangformátum támogatása miatt van meg a Shield (ezekhez egy Plex klienst futtatok rajta), de nem biztos, hogy jövőre is meglesz. Csak annyi más dolgom is van, ill. még nem tudom mit vennék helyette.
Csak streamingre viszont a magam részéről biztos nem szórakoznék APK-kal meg hasonlókkal. Apple TV, aztán jónapot.
Csak ez lehet, hogy nem tud mindent amit szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged