Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
zombinyul #24 üzenetére
Itt magával a párosítással van a gond, hiába támogatja maga a SoC ezt a felbontást egyszerűen nyögvenyelősen tudja csak meghajtani (720p -n semmi gond nem lenne). Az Adreno 320 -as változat kellett volna bele amivel nem lett volna semmi gond csak az ugye többe kerül. Pénz beszél.........
-
tjb007
nagyúr
A cikk forrásának a forrása maga a teszt (amiből szintén tisztán látható az, hogy nem harmadik generációs Snapdragon SoC van benne).
-
Nigér
őstag
+1 a nagyobb képernyőméret- és felbontás mellett.
Néha kicsinek találom a One X-em kijelzőjét... -
ADAM1337
nagyúr
Akkor nem értem a cikket:
"Az előzetes tesztek sajnos beigazolták a félelmet, miszerint a Qualcomm előző generációs processzorra nehezen hajt meg egy ekkora kijelzőt, így már Full-HD videók lejátszásakor is előfordulhatnak kisebb akadások, a 3D játékokról nem is beszélve." -
fornettisuti
veterán
Mennyiii?
Ha ez a hirecske igaz...Ennyiert pofanrohognem az arazasert felelosoket, es elejuk tennek galaxy s3-at, note 2-t, amiket ennyiert, lehet kapni. Picsogva futnanak haza. Ezek nem kovetik a dolgokat figyelemmel? -
tjb007
nagyúr
Az Engadget valamit nagyon benézett (ennek következtében ez a cikk is hibás).
Negyedik generációs Snapdragon van benne, típus szerint a 8260A. A S3 már eleve kizárt mivel a maximum felbontás amit támogat az a WXGA+ (1440x900), ennek tükrében elég vicces lenne ha tudná a Full HD -t. -
-
Szép, nekem a Sharp-ról mindig a minőség jut eszembe, / vagy a programozás.... C#... /
-
Cyberpunk
félisten
Link olvassatok bele itt már kifejtettük ma egyszer miért van értelme.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
hallerlaller #4 üzenetére
Nem fejtem ki miért van értelme minden topicban, azért nem vagyok ennyire megszállott, bár kétségtelen, hogy én vagyok a nagy kijelzők élharcosa.
-
hunter84
aktív tag
válasz
hallerlaller #4 üzenetére
Olyan nincs, hogy értelmetlen a magas felbontás, ezt meg te nem akarod megérteni.
A "retina" meg "300 ppi elég" f@szságokat csak az Apple hitette el az emberekkel. Én most fogadok bárkivel 100 rugóba hogy szabad szemmel is lesz különbség a HD és fHD kijelző között.
-
pit stop
addikt
Kipróbálnám ha jönne hozzánk is
-
Pantal
senior tag
Ez így sok. Néha még az Xperia S-emmen is soknak érzem a sima HD kijelzőt, nem hogy a full hd-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Oroszországban november elejétől lesz kapható az NTT docomo számára készített AQUOS mobil kissé visszametszett változata.
- Óra topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Politikai mémek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest