- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
zombinyul #24 üzenetére
Itt magával a párosítással van a gond, hiába támogatja maga a SoC ezt a felbontást egyszerűen nyögvenyelősen tudja csak meghajtani (720p -n semmi gond nem lenne). Az Adreno 320 -as változat kellett volna bele amivel nem lett volna semmi gond csak az ugye többe kerül. Pénz beszél.........
-
zombinyul
addikt
Ha mar kap egy relative gyenge hardvert (WP alatt szepen menne, bar tapasztalat e teren nincs), legalabb optimalizalnanak... Ez igy ennyi penzert vicc, egy S3 (de tan egy s2 is) rohogve felpofozza... Bar azoknal kisebb a felbontas.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
tjb007
nagyúr
A cikk forrásának a forrása maga a teszt (amiből szintén tisztán látható az, hogy nem harmadik generációs Snapdragon SoC van benne).
[ Szerkesztve ]
-
Nigér
őstag
+1 a nagyobb képernyőméret- és felbontás mellett.
Néha kicsinek találom a One X-em kijelzőjét... -
ADAM1337
nagyúr
Akkor nem értem a cikket:
"Az előzetes tesztek sajnos beigazolták a félelmet, miszerint a Qualcomm előző generációs processzorra nehezen hajt meg egy ekkora kijelzőt, így már Full-HD videók lejátszásakor is előfordulhatnak kisebb akadások, a 3D játékokról nem is beszélve." -
fornettisuti
veterán
Mennyiii?
Ha ez a hirecske igaz...Ennyiert pofanrohognem az arazasert felelosoket, es elejuk tennek galaxy s3-at, note 2-t, amiket ennyiert, lehet kapni. Picsogva futnanak haza. Ezek nem kovetik a dolgokat figyelemmel?[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
tjb007
nagyúr
Az Engadget valamit nagyon benézett (ennek következtében ez a cikk is hibás).
Negyedik generációs Snapdragon van benne, típus szerint a 8260A. A S3 már eleve kizárt mivel a maximum felbontás amit támogat az a WXGA+ (1440x900), ennek tükrében elég vicces lenne ha tudná a Full HD -t.[ Szerkesztve ]
-
-
Szép, nekem a Sharp-ról mindig a minőség jut eszembe, / vagy a programozás.... C#... /
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Cyberpunk
félisten
Link olvassatok bele itt már kifejtettük ma egyszer miért van értelme.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
hallerlaller #4 üzenetére
Nem fejtem ki miért van értelme minden topicban, azért nem vagyok ennyire megszállott, bár kétségtelen, hogy én vagyok a nagy kijelzők élharcosa.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
hunter84
aktív tag
válasz
hallerlaller #4 üzenetére
Olyan nincs, hogy értelmetlen a magas felbontás, ezt meg te nem akarod megérteni.
A "retina" meg "300 ppi elég" f@szságokat csak az Apple hitette el az emberekkel. Én most fogadok bárkivel 100 rugóba hogy szabad szemmel is lesz különbség a HD és fHD kijelző között.
-
zack
nagyúr
+1
Kíváncsi leszek a 2 mag hogy fogja elbírni. Szerintem sehogy. A GPU meg...Ide a csúcs Adreno 320 is kevés lesz, és nem hinném hogy ezt a GPU-t kapja.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
pit stop
addikt
Kipróbálnám ha jönne hozzánk is
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Pantal
senior tag
Ez így sok. Néha még az Xperia S-emmen is soknak érzem a sima HD kijelzőt, nem hogy a full hd-t.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Oroszországban november elejétől lesz kapható az NTT docomo számára készített AQUOS mobil kissé visszametszett változata.
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Politika
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iqos cigaretta
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó