- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Végre egy érdekes vérfrissítés az androidos telefonok táborának, erre csak nem lesz worldwide elérhető... Kár érte.
Meg aztán a 2.1 erőltetését se értem, a 2.2 minden telefonon elfut, amin a 2.1, sőt még jobban is, új telefonnál érthetetlen, hogy miért kell egy régebbi verzióval kiadni.
Amúgy az a fehér körlap a hátlapon "tükör" vagy LED? -
-
plus44
veterán
Na, ez lett a hivatalos neve? Retina Display?
-
mrlujoak
veterán
válasz
anubys1984 #20 üzenetére
Sharp GX29 Vodafone McLaren Mercedes edition...
De a 770SH sem volt kutya...
-
szente
addikt
válasz
anubys1984 #20 üzenetére
ezt gondold át még egyszer!
gx15,gx25,gx17...nem rémlenek?
-
anubys1984
aktív tag
Nem csoda, hogy nem lesz mifelénk, nem is láttam még nálunk egyetlen Sharp mobilt sem.
-
mrlujoak
veterán
Már meg is van a nagy összeesküvés elméletem.
A Sharp felvásárolt egy jó nagy adag IPS panelt.
Mivel így nem jutott az Apple-nek elég, ezért ők meg lefoglalták a SAMOLED-eket.
A Samsung meg így kénytelen a Sony-val fele fele arányban birtokolt fejlesztésű SLCD-t tolni a telójába.Anyám, mintha egy krimiben lennék.
Egyébként masszív kis készülék ez a Sharp.
-
BiP
nagyúr
Nem mondtam, hogy csak 800x480, csak az elterjedtebb, mint a motorolás felbontás, meg az jutott eszembe először. Asszem pont 854x480 a max, és tudtommal a 3.0-tól lesz majd nagyobb.
De ha (#13) sheratan-nak igaza van, akkor már most is lehet nagyobb.
(#7) Rogue2 : Retina Display, az Apple fantáziaszüleménye, ahogy (#12) tjb007 mondja. Gondolom arra utal, hogy baromi szép, és részletes a felbontása.
szerk: kikerestem wiki-n a magyarázatot: "The screen is marketed by Apple as the "Retina Display", based on the assertion that a display of approximately 300 ppi at a distance of 12 inches (305 mm) from one's eye is the maximum amount of detail that the human retina can process." - szóval attól az ötlettől vezérelve, hogy a kijelző felbontása 300pont/inch, és 30 centiről ez megegyezik a szem felbontóképességével. -
hemaka
nagyúr
nem rossz, kár hogy errefelé nem jön
-
DemonDani
addikt
válasz
Dr.Anonymus #1 üzenetére
A táblagépeken is magasabb felbontások vannak, ez annyiban hátrány, hogy a programok nem támogatják.
Maga az android mehet nagyobb felbontáson elvileg, csak át kell alakítani de a programok azok nem fognak ugyan úgy kinézni vagy futni mint egy Orig 800x480on -
törölt tag
az android _bármilyen_ felbontást kezel a 2.x óta (vagy 1.6 óta?), csak vannak ajánlott felbontások, és az alkalmazások többsége arra készül. egy rakás programnak, widgetnek halál mindegy milyen felbontáson használod a telefont.
egyébként meg hvga felbontású android telefon van bőven, ez meg pont a négyszerese, nem hinném, hogy nagy gond lenne vele... -
Rogue2
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #1 üzenetére
Emberek!
Csak én vagyok hülye, mindenkinek egyértelmű, hogy mi a fs az a retinakijelző? Retinára jelez ki, vagy retinával jelez ki? Mindkettő értelmetlen.... -
FRENK1988
veterán
A kinézete is hajaz az Ájfónra
-
BiP
nagyúr
válasz
Dr.Anonymus #1 üzenetére
Lehet, hogy megbütykölték a 2.1-et vagy lepaktáltak a Google-lel, hogy 'naaa, mégis...'. ?
Vagy a kijelző hardvere 640x960, de csak 800x480-ban rajzol -
Lotusomega
senior tag
A Sharp odahaza brutál jó cuccokat csinál, ide már nem minden ér el belőle sajna. De biztos ez is jó lesz.
-
joey04
titán
jól hangzik, de kering róla valahol egy videó is, hát a felület nem nagyon jön be.
-
Dr.Anonymus
addikt
nincs is ilyen felbontással kompatibilis android rendszer kint...
ez hogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest