Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
persze, mert gigantikusan brutális vasat raktak alá. nézz meg egy hasonló nexus4-et a htc one mellett. htc one sense5 labdába nem rúg.. a régi galaxy nexusom is tudja azt amit az über htc one.. csak ennyi a baja a sense-nek. meg az, hogy hóóóóótttt felesleges a holo ui mellett
pedig hány éven át használtam htc sense készüléket...
-
bagyusz
őstag
Lassan az jön, hogy igény szerint lehet majd összerakni az adott modellt.
-
pit stop
addikt
válasz
Joachim21 #32 üzenetére
Ha esetleg egy Octa-s S4-et raksz egy One mellé már van különbség, és dolgok összehangolásánál is lehetnek olyan apróságok amik kimutathatják különbséget.
Eddig sosem volt olyan, hogy két gyártó termékén gyárilag 1:1-ben ugyanaz fusson tudtommal, és még egy kategóriában is játszanak. -
Ed3r_X_
nagyúr
Én már mióta mondom ismerőseimnek is, akik a témában vannak, hogy nem kell itt tökölni a portolásokkal, mindegyik gyári androiddal jöjjön, és akkor nem foghatják a frissítést a felület, stb. portolására
Jó ötlet
-
Xaels
félisten
Én ezért biztos nem fogok megharagudni. Lehet, hogy a kisebbséghez tartozom, de én a Sense miatt is döntöttem az Android mellett. Próbáltam mást, de a HTC megoldása volt ami a legjobban bejött. A jelenlegi 5-ös verzió van közel olyan gyors és sima mint a Google verziója.
(#30) ncc1701: ahogy az összes többi bevételből élő céget.
-
Joachim21
őstag
Ha egymás mellé teszed azonos szoftverrel, akkor mi lesz? Ugyanaz a vas van mindkettőben, a fényképező lesz más, maga a ház, és a One-nak kisebb a képernyője, cserébe nagyobb a PPI ... ugyanannyiért stílusos fémet, vagy műanyagot, ez a kérdés ami megmarad, vagy ha bővíthető a Samu, akkor az, hogy szükséged van-e több tárhelyre.
-
batai15
félisten
Az ötlet jó, de nem kellene kiadni 2 fajta telefont.
Simán szoftveresen is meg lehetne oldani. ezeket. -
jubilleum
senior tag
hmmm, akkor instant get lenne... Bejön az unibody ház
-
pit stop
addikt
Én örülök gyártói felületeknek meg extra dolgoknak, de jó hogy jön ez is nexusosítva
sokaknak lehet hiánypótló. Na meg Samsung se marad kihívó nélkül - és azonos rendszerrel össze lehet majd tenni S4-et és One-t
-
Sanyi.mTs
addikt
sense nélkül olcsóbb?
-
ViiiiktorOC
senior tag
Sense nèlkül is elfogadnám. Kell az ilyen is.
-
Matada2.3
veterán
Nagyon jó irány , örülök, hogy a cégek kezdik felfogni , hogy erre is nagy a kereslet.
-
youngboy
senior tag
Jó irány, de ne csak a tepsikkel csinálják meg könyörgöm. Már a gyári telók közt is alig találni normál méretű, de megfelelően erős vasat.
-
prolad
addikt
Jó ötlet
-
IkszIpszilon
aktív tag
-
satz18
őstag
Jó úton halad az android.
-
HTC Oneilla
-
Cyberpunk
félisten
Nagyon helyes.
-
-
Roxbury
őstag
Így kell magukra mérgesíteni azokat, akik már megvették a simát.
-
Zirowe
nagyúr
A Samsung megoldásával kapcsolatban többen kifejezték már aggályaikat.
Ezt nem értem.
Milyen aggályokról van szó?
Ott van a lineken, hogy nexus devices.
Az az s4 vagy ez a one nexus lesz?
Nem hiszem.
Hát akkor?Mondjuk én maradok a sense-es megoldásnál, bárcsak lenne már meg.
Ftomm: kb soha, mert még ha bekövetkezne is, a play tele van launcherekkel.
-
hunter84
aktív tag
Úgy sem lesz kapható Magyarországon hivatalosan.
-
BDave
őstag
Meglepett a hír, de jó olvasni!
Jöhetne még több ilyen koncepciójú cucc Nexus 4 áron!
A Google S4-re pedig biztos megérkezik a napokban a 4.2.2-es Android. Általában amikor már rég letölthető OTA-n a frissítés, akkor nem egyből szokták kitenni, hanem pár nap késéssel.
-
bagkri01
őstag
Ezt minden gyártó bevezethetné és a vásárlók eldönthetnék melyiket szeretnék. De nagy kérdés ezeknél a készülékeknél a két típus frissítése.
-
Integra
titán
na végre.
ennek ellenére a nexus5-öt várom jobban, mert a one g3ccci nagy telefonegyébként megkockáztatom a gyári android frissítés nem a google-től jönne, hanem a htc-től illetve az s4 esetén a samsungtól, mert az optimalizálást csinálják meg ők a saját telefonjukra, evidens. vagyis a frissítés sebessége attól függ, hogy a google mikor adja át nekik az os-t és a gyártók milyen gyorsan optimalizálnak.
de szerintem ha csak 1-2 hónapot csúsznak a nexushoz képest, az sem baj, mert annyival jobb és gyorsabb a csupasz gyári android, hogy senkit sem fog zavarni, megfog érkezni. és így a jó minőségű rom-ok is egyre több készülékre jelenhetnek meg.
-
NoMagix
addikt
Ez jó!
Lassan minden gyártó ráeszmél, hogy ez lehet a legjobb mindenkinek!
Az android pedig olyan egyforma lesz minden készüléken, mint ahogyan a csempéseknél látjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A pletykák szerint hamarosan egy módosítatlan Androiddal telepített HTC One is piacra kerülhet.
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Exkluzív órák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Last Epoch
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest