- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Morden24 #199 üzenetére
Úgy értettem, hogy Netscape halála és Firefox felemelkedése közötti időben. Az elég sok év. Egyébként a Netscape-et is az integrált IE túrta le a piacról.
"teljesen mindegy volt az MS visszatartó ereje"
Szerintem meg nem volt mindegy, mert nagyban lelassította folyamatot. Ezzel viszont károkat okozott a felhasználónak. lsd: 191.". általában mindig több a választás, mint amennyit a piac el tud viselni, ezért van lemorzsolódás."
Kivéve monopoliumoknál. Mert ott meg nincs. Márpedig az os piac ilyen.
A lemorzsolódás egyébként szabad verseny esetén pontosan így van. Ezért a topikcím...Én a 191-ben leírtam az én igényeimet. Hogyha ehhez a részesedés járul hozzá, akkor az érdekel.
A te igényeid a te dolgod. -
Vladi
nagyúr
válasz
Morden24 #195 üzenetére
"ó nagy rásegítéssel akarjuk benyomni olyan helyekre, ahol a természetes fogyasztói ignorancia"
Ha itt az FF-re gondolsz, azt mondom, az FF előtt nem is volt - nem is lehetett - természetes fogyasztói magatartás, így ignorancia sem választási lehetőség híján.
A van/nincs nem választási lehetőség a piacgazdaságban. Az a, b, c az igen. Csak ezek után jöhet bármilyen marketing rizsa.A lapos böngészést meg az Opera és a Firefox ültette el az emberekben. Úgy látszik szükség volt rájuk, mert az IE is átvette.
Az más kérdés, hogy a felhasználó nem tudta megfogalmazni, hogy mi kell, de amikor látta akkor ráismert. -
Vladi
nagyúr
válasz
Morden24 #186 üzenetére
"Az, hogy a mai napig nincsen egyedi telepítés a Windowsban (desktop vonalon), azt az egy dolgot igazolja, hogy az erre igénnyel rendelkező minimális kisebbség olyan pici, hogy nem érdemes az anyagi és humánerőforrást rápazarolni a kivitelezésére."
Erre meg mondom én, hogy tyúk és tojás. Mivel gyakorlatilag nincs versenytárs és alternatíva, ami ezt nyomatná, semmi nem kényszeríti a gyártót, hogy egyedi telepítést biztosítson. Teszem azt olcsóbban.
Amíg nem volt áram, nem is hiányzott. Ha meg most nincs, akkor jön a pánik.
Saját példa: Amíg winen toltam, nem hiányzott a több desktop. Linux alatt rájöttem, hogy ez oltári jó dolog. Most már win alatt is marhára hiányzik. De ott csak negyedmegoldások vannak. Ha az emberek ismernék, és rájönnének, hogy ez jó jobban nyomást gyakorolhatnának, hogy legyen a winben is. -
Vladi
nagyúr
válasz
Morden24 #180 üzenetére
"Ha van igény alternatív böngészőkre,"
Pontosítok: Gyors, kényelmes, biztonságos és megbízható böngészésre van igény.Fentebbről:
"Amit mondok, az az, hogy végfelhasználói szempontból nem látom előnyét. "
Növekszik - vagy egyáltalán megjelenik - a verseny, ami alacsonyabb árakat és megbízhatóbb szoftvereket eredményezhet. Aminek következtében jobban teljesülnek a fenti kritériumok.Taxishoz: Azért viszont jogosan rinyálhatna, hogy a fél városban jobbra tartás a másik felében balra tartás van.
(Utalva a webes szabványok kérdésére.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- E-roller topik
- Jelszókezelők
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest