- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Én is így voltam vele. Annyi történt azóta, hogy most már mindenhol a GMail-es címet adom meg, a freemail-t meg átirányítottam. Régebben volt abból gond, ha nem léptél be x időközönként (konkrétabban: ilyenkor megszűnt a fiók), így beállítottam a levelezőprogramomat (Opera, nem tudom, ismered-e
), hogy nézzen be oda is.
Amúgy az volt vele a bajom elsősorban, hogy gyakran elérhetetlen volt, nagyon kicsi tárhelyet, csatolmányt engedett, és nem volt SMTP szervere.
-
cousin333
addikt
válasz
dajkopali #80 üzenetére
"a legutóbbi változat: Google Chrome 0.3.154.9"
Ezt nem is vitatom, nekem is ez van fenn.
Most lehet, hogy hülyén fog hangzani, amit mondok, de a Chrome első verziója túl jól működött egy 0.2-höz képest (legalábbis sokkal jobban, mint a Safari első Wines bétája
). Az előzetesekkel nincs semmi baj, gyakorlatilag minden böngésző ezt csinálja. Csak úgy gondolom, hogy a fő szándék egy versenyképes, "ütős" termék piacra dobása volt, ami már-már 1.0-nak tekinthető (azt is lehet ám továbbfejleszteni), de inkább egy ilyen lehetetlen (és rendkívül alacsony) verziószámmal, hogy a legnagyobb bugok esetén is kimagyarázhassák magukat (sőt, ez sem szükséges, mert a fórumozók leintik egymást, mondván, igen, ez sz@r, de ez még csak a 0.2...) Ráadásul, ahogy te is írod, pont a Google rúgja fel a konzekvenciákat azzal, hogy szinte nincs egy "végleges" programjuk se, szinte minden béta. Így bármi gikszer van, lehet erre fogni. Ez persze legális, csak kicsit cinikus. (Eltűnt az összes eddigi leveled a GMail-en? Igaz, hogy mi mondtuk, hogy tárolj inkább mindent itt, de most így jártál, hát nem láttad a BÉTA feliratot?).
Halk megjegyzés, hogy ebben az esetben a Chrome is csatlakozni látszik azon programokhoz (pl. Mplayer, Foobar...), ahol az 1.0 közvetlenül az előtt jön ki, hogy elérkezne a világvége. Vagy akkor sem
.
-
cousin333
addikt
"Chrome egyébként még távol áll a véglegestől, szóval gondolom a felhasználói visszajelzések alapján még sokat fog változni.."
Láttál már végleges böngészőt?
Mellesleg a GMail még mindig béta...
Nagy átverésnek érzem a 0.2.xxx.xx verziószámot a Google esetében. Ez az első változata, olyat számot adnak neki, amilyet akarnak. Ha 1.0-nak nevezik ugyanezt, akkor is sokan elfogadják, hogy ez így jó, hogy van (végülis elég stabil volt, és jó volt, ami működött benne). De elnevezték 0.2-nek, így ezt mindenkinek az orra alá dörgölhetik, akinek esetleg valami nem tetszett benne...
Amúgy nem meggyőzni akartalak, csak kifejtettem a tieddel ellentétes áláspontomat...
-
cousin333
addikt
"gondolom torrent plugint is csináltak hozzá"
Biztos van, persze az hülyeség volna, ugye?
"A chrome-nál meg pont annyit módosítottak rajta, hogy értelmet nyerjen"
A Chrome-os megoldás nem szimpatikus. Eleve nem lehet kikapcsolni (Operában a torrentet (is) ki lehet). Másrészt baromi idegesítő, hogy folyton cserélgeti a honlapokat. Meg belevesz olyan "honlapokat" is, mint az about:memory, amit aztán nem tud megnyitni. Mondjuk az Operába betehetnék, hogy frissüljön az előnézeti kép, ha betöltöm az adott oldalt.
Firefoxhoz van több kiegészítő is, de azokat hiába lehet szénné konfigurálni, még mindig ocsmány előnézeti képet csinál, ebben a Chrome is megelőzte.
E-Maxx: Operának sem gond. Egyes felhasználók néha több száz fület használnak egyszerre. Ezt azért egy kicsit túlzásnak érzem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest