- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
RLaci-ra és jómagamra gondoltam, és nem is neked címeztem, abszolút egyet értünk, ez a legnagyobb gondom nekem is, hogy emberek úgy ítélkeznek és szidják,hogy még csak nem is látták élőben! Pedig amúgy egy nagyon jó kis telefon, nálam semmilyen probléma nem jelentkezett sem hardveres sem szoftveres! De kritizálni a legkönnyebb! Emberek úgy remegnek a frissítésekért mintha valami világmegváltó dolog lenne benne! Inkább jöjjön később csak kevesebb buggal!Kisebb frissítések pedig jönnek szépen rendben, eddig már volt 3 kisebb frissítés!
De gondolom majd jól megmondják, hogy elfogult vagyok és azért védem, mert nem merem bevallani, hogy csalódtam! Hát nem!!!! Az üzemidő nagyon is rendben van, sztem a kamerája is megállja a helyét és elég jól összerakott, minőségi érzést kelt, a hardver is mindenre elég! Meguntam a sok százezres csúcskategóriát, egyszerűen nem ad annyival többet, mint amennyivel drágább! Nekem bevált a készülék abszolút elégedett vagyok vele!Janeszgol milyen többiről? Más gyártóknál nem adnak ki frissítést tele buggal, vagy kisebb nagyobb hardver nyűgökkel? Dehogy nem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest