- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Akinek adatmentéses problémája van, vagy gondja van a HDD-vel, az szíveskedjen a megfelelő topikokban érdeklődni!
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirCsimbók
tag
válasz
quailstorm #155 üzenetére
privátban válaszoltam
(szerk.)
fogadjunk hogy úgy értette, hogy 10 kilogramm vinyó
már kíváncsian várom az eredményhirdetést
-
SirCsimbók
tag
válasz
Intelligencs #142 üzenetére
tartok tőle, hogy én kiáltottam el először "kamu"-t (azóta a moderátorok -- lényegében helyesen -- már törölték a hsz-emet), de azért elgondolkodtam 1-2 percig, mielőtt beírtam a hsz-emet, ilyesmiken:
1.) vinyót? rugdosni? működés közben? mi ez? kandi kamera, hogy ki az a hülye, aki ezt elhiszi?
2.) egyáltalán hogy' a túróba tudta működés közben rugdosni? az én vinyóim általában be vannak szerelve a masinába, de olyan is van, hogy ideiglenesen csak rá vannak dugva. az én gépem az asztalon áll, ezek után főleg jogosan tűnik gyanúsnak a dolog: fölmászott tán az asztal tetejére, hogy rugdoshassa a vinyót, vagy mi?
3.) de ha meg mondjuk az asztal mellett áll a gép, kilógatva belőle a vinyó, még végén véletlen sípcsonttal telibe trafálja az asztalt, aztán mehet a nyivákolás
(szerk.)
"Engem speciel nagyon idegesít az interneten az az állatfajta, aki ha olyat lát/olvas, amit ő a maga kis környezetében nem tapasztalt még soha,..."
bocs, de nem az én avatárom gorilla -
SirCsimbók
tag
válasz
antikomcsi #26 üzenetére
néha meg kell nekik mondani, hogy most már vessenek keresztet a becses adataikra, ha eddig ennyire törődtek velük
-
SirCsimbók
tag
erről a cikkről csak szuperlatívuszok jutnak az eszembe
(szerk.) pl. "überzsírkirály"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest