- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Akinek adatmentéses problémája van, vagy gondja van a HDD-vel, az szíveskedjen a megfelelő topikokban érdeklődni!
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkS7891
tag
válasz
SirCsimbók #153 üzenetére
Ennyi!
-
quailstorm
félisten
válasz
SirCsimbók #146 üzenetére
Miattad bannoltak is. Pontosabban a gyenge idegzetem és a szokásos bunkó reakcióm miatt. De itt vagyok újra.
Nagyon spéci technikám van HDD tesztelésre. Kilógatom a táp és IDE/SATA kábelt, építek könyvből egy 30cm-es tornyot, vagy legutóbb egy fénymásoló-papíros dobozt raktam a gép mellé, és arra a HDD. Ott már lehet csapni, ütni vágni. Persze általában nem szoktam, hanem leteszem vízsintbe, esetleg formázok, adatmentek, aztán megy beszerelésre vagy elcsomagolásra.
Amúgy meg lehet azt gépházastul is. Oldala úgysincsen fenn, elérem a kosarat. Nikimi már beszerelve kapott, de ezt sokadszorra írom le. Sima rázás, forgatás nem segített rajtuk, próba szerencse.
Nem kell mindenben az átverést keresni, főleg nem ezen a fórumon, főleg nem egy olyan tagtól, akinek egyedi arcképe és/vagy 3000+ hozzászólása van szakmai topicokban. Az olyanok általában valamihez értenek. És nem a mellébeszéléshez.
A hsz-ed végéhez annyit hogy téged is ugyanúgy kivághatnak személyeskedésért. Mert te se vagy különb ám. Csak ezen a fórumon mindig azt büntetik, akit piszkálnak, és nem aki piszkál.
Mellesleg mennyire jó ötlet a HDD leállítást kitolni 6 órára a Windowsban? Szerintem se tesz jót a gyakori leállás, azt se szeretem mikor kikapcsoláskor felpörgeti és azonnal kinyomja.
-
SkS7891
tag
válasz
SirCsimbók #150 üzenetére
HDD sentinel 100/100. De most futtatok egy HD tune error scan-t. SSD van a HDD mellett, ha mázlim van épp parkolt a fej.
-
válasz
SirCsimbók #50 üzenetére
Igazad van,ez kamu,jól hangzik,de kamu.
-
edari
őstag
válasz
SirCsimbók #50 üzenetére
Én jót nevettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged