Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Akinek adatmentéses problémája van, vagy gondja van a HDD-vel, az szíveskedjen a megfelelő topikokban érdeklődni!
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Sziasztok!
Teljesen használhatatlanná vált egy 1 TB-os külső WD merevlemez. Az adatok kellenének róla, de én sajnos nem tudtam működésre bírni. Elvittük egy ezzel foglalkozó céghez, akik több konstrukcióban is vállalnák, de bőven 100 ezer forint fölötti költséggel.
Nem tudtok abban segíteni, hogy hogyan lehetne ezt valamivel gazdaságosabban megoldani? Én azt gondoltam, hogy olyan 50-60 ezer körül megáll a történet...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest