Hirdetés
- [Re:] Részletezte a Samsung az S21 Ultra 108 megapixeles kameráját
- [Re:] OnePlus 7 Pro - hétpróba
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- [Re:] Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Melyik okostelefont vegyem?
- [Re:] Apple iPhone 12 Pro Max - génkezelt alma
- Prohardver topik figyelő Android alkalmazás
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- [Re:] Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
Hozzászólok Aktív témák
-
Fecogame
veterán
szóval nem fog szinte bármilyen géplakba hibátlanul passzolni a drága.
Na de mennyire?Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
flashpointer
senior tag
80-120 centimeter az mar nem semmi tavolsag egy Pc hazban : D
-
SidCorky
HÁZIGAZDA
Bitfenix logó nélkül venném is.
Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone X // iPad Mini (2019) // Apple Watch S5 // Thrustmaster T150 Pro
-
ftc
nagyúr
S az ár? Minimum 150 eur lesz - mérnöki munka + design + világítás
-
ted_tris
tag
Hasznosnak tűnik mint az 5,25-ös ssd beépítőkeret.
Az alaplapokon lógó "13 kilós hellcat henger" gondolom nem probléma."learatjuk a pálmát.."
-
Lacika112
aktív tag
shinobim van tőlük, ha azt veszem meg van pfff (3 éve?) a gyerek már ütötte rúgta, megélt 3 konfigot, "leesett" okés csak 30-40 centiről de alapba se könnyű bár nem is nehéz, viszont dugig alkatrésszel........
egy belső műanyag pecek letört (számomra funkciótalan) meg lepattant a hátulján oldal lap rögzítő csavarnál kb 2-4 mm festék...... (azért mégiscsak leesett a polccal együtt)
Megérte az árát, nem nevezném pont ezért drágának, made in papírlemez házból már ha ezeket nézem..... megettem volna vagy 3-5 darabot abból meg lazán kijött az ára
ha meghúzom a kocsidat az oc-nek számít?
-
GodGamer5
addikt
Nekem volt prodigy-m is meg portal házam is tőlük és azért kifogásolnám a minőséget. A portal még egész jó volt, bár az msi armor vga-m túl széles volt, úgy volt hirdetve, hogy 300mm+ -ig bármi belemegy, ezért el is adtam.
Viszont a Prodigy-nek a tartó fülei elrepedtek, a rögzítőcsavaroknál elpattant a műanyag. Sőt az összes műanyag rész elkezdet puhulni/rohadni rajta ahol napfény érte ott még durvábban...NEXT-GEN LOADING... ██████████████]99%
-
MeszesKPT
őstag
Az az érzésem, hogy a gyártók már csak ürügyet próbálnak keresni arra, hogy újabb és újabb rgb-s csodákat tudjanak eladni.
-
X2N
aktív tag
Én ezt a problémát olcsóbban megoldottam, oldalára fektettem a gépet.
-
Kuter
senior tag
Ez aztán nagy újdonság,már több éve lehet kapni.
[link]Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph Ezt a segítséget lehet konzervatív és exhibicionista módon is tálalni; most az utóbbiról van szó.
- VOIP telefonálás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- [Re:] A Gigabyte is előrukkolt saját, 7 GB/s-ra képes adattárolójával
- Építő/felújító, szerelő- és szakemberkereső topic
- [Re:] Samsung Galaxy S20 Ultra 5G DS Cosmic Gray, független, több mint 1,5év garancia
- [Re:] Részletezte a Samsung az S21 Ultra 108 megapixeles kameráját
- Bittorrent topik
- Google Chromecast topic
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- ÚJ HP ZBook 14u G6 Mobile Workstation Tervező Vágó Ultrabook 14” -40% i7-8565U AMD Pro WX3200 4GB !!
- Lenovo ThinkPad T470*vil.MAGYAR bill/Win 10 Pro/gari 2021.7.16-ig + AJÁNDÉK új vezetéknélköli egér
- Huawei Mate 10 Pro eladó (128GB, Titanium Gray, Dual Sim, Kártyafüggetlen)
- XBOX One X - Gyári + kiterjesztett garanciával
- Dell XPS 15 9570*ÚJ fedlap+ÚJ 15,6" 100%sRGB kijelző*i7 8750H/16GB/512GB /GTX 1050Ti/vil.MAGYAR bill
Állásajánlatok
Cég: JayStack Services Zrt
Város: Szeged
Cég: Vector Kft.
Város: Kecskemét