Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
x@y
tag
Remek cikk. Köszönet érte.
Az első telom egy 318-as volt és szinte az összes későbbi készüléket végigpróbáltam.
Emlékszem a t68-ra amikor megláttam az üvegpult mögött egy szúrófénnyel megvilágított körbeforgó talapzaton, tudtam, hogy hamarosan az egyém lesz.
Ja és a kék led tényleg nagyon ütős volt, nekem is mindíg be volt kapcsolva a BT, de szinte senkivel nem tudtam még akkoriban összekapcsolódni. -
dz1989
senior tag
A #55 ös üzimet két értemüen fogalmaztam,Elnézést. Én vennék a következőket: T39m, R310 cápa , R250 Pro, GH888, R380 akumlátor.
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
Picicicus
aktív tag
2618-as telom volt az első
imádtam,akkoroiba kicsinek számitott(imerősi körben),ma má tégla... -
jr1994
addikt
faterom első telója se t68 volt, csodájára jártunk
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
bobace
addikt
Jó volt olvasni a cikket.. Az én szemem is befátyolosodik tőle
Már nem SE-m van, de mindig is ez marad a kedvenc gyártóm (szakdogám is belőlük írtam valamelyest), elég sok típust sikerült használni több kevesebb ideig (T10, A2618, T310, K700, W800, W910) és még egy Sony J70-em is volt, az is király teló volt.
Szóval nekem SE > all. Talán a kövi teló egy androdios SE lesz, és akkor helyre áll bennem a világbéke. Sajnos a W800 után nem sok értékelhetőt tett le mostanáig a cég, ezért kényszerültem váltaniNem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
cilo9
aktív tag
Öröm volt olvasni. Középiskolai éveim a Sonyericsson függőségről szólt. Szerintem életemben nem csesztem annyi pénzt telefonokra, mint akkor. Remek készülékek voltak.
Üdv, Cilo
-
hodostamas
addikt
nekem is olyanom volt. a megszakadással még hagyjál, de az állandó restart.. azzal tudta magát a földhöz vágatni
Pár havonta gariztattam akku miatt, gyorsan kicsináltam a sok töltéssel-merüléssel. Aztán szereztem hozzá USB-s töltős adatkábelt, na akkor aztán hasított a net szünetek nélkül -
Graphics
Jómunkásember
Classic >>> Régi Ericsson-ok
[ Szerkesztve ]
-
gabe_
őstag
Jó, cikk. Nekem egy R600-asom volt a vodafontól. Hasított rajta a GPRS internet adatkábellel. Egy rakat mp3-at töltöttem le vele, igaz rengetegszer megszakadt a kapcsolat, meg már akkor is dög lassúnak számított. De mobil volt!
Sovány szakácsban sose bízz!
-
Petya25
őstag
Az első telóm egy kék T10-es volt, imádtam, rádiót is vettem hozzá, évekig megvolt.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
deja vu
addikt
Jók voltak a régi ericssonok, most a kezemben van egy s868, de volt t28, gf768 meg volt t29-em is. Ezeket évekig lehetett használlni úgy, hogy semmi bajuk nem lett. Ez az s868 ami most a kezemben van közel olyan mintha új lenne, pedig vagy 10 éves.
Volt még két sony készülékem is, a z5, meg egy candybar oldalt tekerős valami j akárhányas, de nem biztos hogy j tipusszámú. Ezer éve volt.Ellenben ezek a mai SE telefonok elég alja készülékek, szerintem nagyon bóvlik. Az Arc háza törik a tetején, meg recseg ropog ujjlenyomatgyüjtő alsókategóriás anyaghasználat. A Neo szintén alsós anyaghasználat, recseg, ropog, már attól karcolódik ha az asztalra rakod szépen óvatosan. A topicjában meg többen már pillanatragasztóval esnek neki egy vadi új 100 rongyos mobilnak. Ez aztán a minőség. Ezek az újak anyagminőségre meg sem közelítik a régi Ericssonokat, szóval nálam a SE szóba sem jöhet ameddig legalább nem ad HTC minőséget.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
LiVili
csendes tag
De jó cikk, öröm volt olvasni! Apának is volt GF198-as, a cége első mobilja volt (vagyis akkor még rádiótelefonnak hívtuk ), még a Westel 900-ban vásárolták, nagy megtiszteltetés volt, hogy ő hordhatta haza. Dög nehéz volt, emlékszem, két kézzel kellett megfognom. A hívásfogadás kész rituálé volt, asztali töltőből ki, antennát kihajt, előlapot lehajt, fogadás gombot megnyom. Nagyon keveset bírt az aksija, minden este töltőre kellett tenni. A jó kis Nokia 3210-es váltotta végül le. Retro Nokia cikket is írjatok, biztos annak is ekkora sikere lesz!
-
rep3at
őstag
Jó volt visszaemlékezni a márkára, köszönet a cikkért!
Forward thinking. كرر
-
Sanzaa
senior tag
Ericsson A1018-as, Praktikummal töltve jó, mellé egy Ericsson T10-es Momentummal kapható, ajándék rádió headsettel. Mindez 39900-ért na meg a Pannon Gsm. Á Á Á Áó :-D
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Sanya
nagyúr
Szépen összeszedett írás, grat!
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
nincsisbéla
aktív tag
A jó kis 2618s Ma is itt van a polcon! Csak az a baj hogy az akksija max 2 napot bír... Az idő vasfoga
Amúgy ha valakinek (gyűjtő) kell, akkor 1 sörért szívesen odaadom
Jó cikk, várjuk a folytatást(okat)
Mentalita'
-
törölt tag
Én mindig Motorolát használtam, de a T28s a valaha tervezett legszebb mobil volt.
-
Sztif
aktív tag
Jó lett a cikk! Én GA628-cal kezdtem, akkor jártam általános 7-et. Egy szép emlék, testnevelés óra után nem találtam az öltözőben (pedig elég látványos darab volt) már biztosra vettem hogy ellopták. Tíz perc után csodák csodájára előkerült, ahol már egyszer kerestem, de nem volt ott. A PIN kód kifogott rajta , így visszavitte. Az egyik lúzer osztálytársam volt.
Nagyon tetszettek a telefonjaik, a Siemensek mellettük botrányosan néztek ki. A T28/T29/T39 trió szenzációs volt, kár hogy nem adatott meg, hogy birtokoljak egyet. Szerintem is a T68m/i volt a legszebb telefon, emlékszem úgy reklámozták, az első fecske.
Van egy R520, ami nagyon jó vétel volt. Még mindig működik kb. tíz év után. És az ébresztő funkció... mesés!Az SE megjelenése kissé bóvli irányba indult el, de most látszódik hogy nagyon összpontosít a gyártó, jó készülékeket adnak ki sokunk örömére.
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
xxman
senior tag
2x ment el véletlenül
[ Szerkesztve ]
I just wanna have some fun.
-
xxman
senior tag
Hát igen , jól elszaladt az idő
1.Ericssonom nem tudom már melyik volt de Ericsson volt!
2.Sony J-7 (nagyon pöpec volt)
3.T610 És csak SE (egy jó ideig de ez mostanában az android miatt megdőlt)
Meg emlékszem a tipikusra Van telefonod?? WoooW. 1-2év múlva NINCS?? WoooW.
Meg a jó öreg westel 900 meg vodás SIMek
A lényeg köszi a cikket , jól esett ez a kis időutazás, várom a folytatást!!I just wanna have some fun.
-
Lompos48
nagyúr
Szép összefoglalás, kellemes olvasnivaló. Hasonlókra várok a folytatásokban is.
Piszkálódás:
Lars Magnus Ericsson alapította 1876-ban, ami bizony elég rég volt. Nyilván nem csúcsmobilok gyártásával kezdtek el élből foglalkozni, hanem elektronikai üzeletet nyitottak
Nem hiszem, hogy abban az időben az elektronika szó egyáltalán létezett volna...
[ Szerkesztve ]
-
kovgab
tag
R310 --> T20 --> T65 --> SE T610 --> SE K800i
Nekem ezek voltak, minddel meg voltam elégedve. De az SE-vel sokat esett a minőség.Ká Úr
-
kcsa
veterán
Jaj de rég is voltak ezek...
Első saját mobilom A1018 volt, de családban 198-tól kezdve GA628-on, T10en át mindenféle volt.De itt lettem Ericsson függő, és hülyültem meg végleg
A1018, T20, T65, T68, R600, T39, cápafon, T630, K750, mp3 mmc kártyás headset, rádiós headset, chatboard, kamera, minden ami kell... (nem feltétlenül időrendben) - és itt romlott el végleg valami, egyre kevésbé volt vonzó a formaterv és a belső... Kár értük...
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Depression
veterán
Azért a k750, k800 és az első walkman telefonokkal hatalmasat alkottak.
A T10-et imádtam, a T28 meg csak álom maradt.
Viszont akkoriban részemről az ericssonoknak semmi esélyük nem volt a siemens ellen.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Xero
nagyúr
Ezt jó volt olvasni. Azt hiszem a harmadik telefonom volt egy T28, majd volt még R600 és T68 is. Később még volt SE vonalon T610 és egy W810 is.
Így belegondolva ebből a márkából volt a legtöbb típusom a telefonos múltamban (Nokia 2, Panasonic 1, Sony 1, Samsung 1, Ericsson 3, SE 2, Apple 1).
Tekintve, hogy nem voltam nagy telefon váltogatós és 3 éve nem vettem új készüléket, ráadásul egy Nokia 350-el kezdtem, ez elég dicséretes az Ericssonnak!
szerk: Ami még eszembe jutott, hogy az iPhone-on kívül egy Ericsson és egy Sony volt a két kedvencem és ezek is húzták a legtovább. Egészen pontosan a T28 és a J70.
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
óóó azok a régi szép idők....ki gondolta volna akkoriban hogy pár év,és valóságosan mindentudó ketyerékké válnak ezek a mai szemmel tökegyszerű készülékek...mondjuk én nem bánom,kütyümániás vagyok...de akkoriban ugy gondoltam,nekem SOHA nem lesz mobilom,mert minek az...
nagyon jó cikk várom a folytatást!"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
HARDVERAPRÓD
Köszönöm az összefoglalást...Mint ericsson imádtam a készülékeiket jópárat elnyúztam.Amióta közösek hát...nem találják az utat.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
kadam4
tag
Jó lett a cikk!
Én egy T10-el kezdtem, jó kis készülék volt, nagyon szerettem.
http://www.mobilgyujtemeny.hu
-
LALA_kiraly
őstag
Épp a minap emlegettük meg haverokkal, mikor még a chaten nézegettük kinek milyen csengőhangja van, és pötyögtem be a kis ericssonba. Gyönyörűen szólt a maga idejében
Imádtam mindkét céget. T28 és j6 volt a sztár a maga idejében. Szerintem a fúzióval (vagy a korral) csak a minőség romlott. A joy-ról már ne is beszéljünk...[ Szerkesztve ]
50/1160-447 Találkozhatunk: 21, 22.ker
-
cefre00
tag
Amióta megtudtam mi az a mobiltelefon egy Ericsson gazdája szerettem volna lenni, de nem jött össze. Ugyanakkor köszönöm szépen az összefoglalást!
[ Szerkesztve ]
Mindenhol jó, de legjobb 127.0.0.1-en! :)
-
bloomberg
tag
Nekem is megvan még a T28-am.
Imádtam, de nekem az aksija felmondta a szolgálatot, most nem bír ki egy napot sem
-
pite4
tag
"Vérnokiás" voltam, de a cápauszony R310s, és a t28 megfordult a kezeim között. Jaj, könnybe lábadt a szemem
[ Szerkesztve ]
Egyszer azt hittem, tévedtem. De tévedtem.....
-
joey04
titán
Ericsson R380
Ebből van egy működő darabom, remek gép. Itt vettem PH-n.
-
-
dz1989
senior tag
Az Ericsson-os korszak nagyon tetszet. Hogy a Sony-val össze jö az már nem annyira jött be.
Van valakinek eladó: R380 aksija, T39m, R520m, GH888, R320 (Cápa) , R250 pro
Privátban meg dumájuk a részleteket.Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
Graphics
Jómunkásember
GA628 ! , gyermekkorom ékköve
Három "játékot" találtam benne.
Asztalon tolva tank, tüzérségi antennával, levegőben Boeing ,jelzőfénnyel, ja és ha odavágtam valakihez önvédelmi fegyver
-
AMD Power
titán
Én még a mai napig szívesen használnék egy jó T28-t!
-
RaZroX
addikt
This is the way
-
JanFe
aktív tag
Erdekes cikk
"There is nothing permanent except change"
-
Perdedor
tag
Remek téma!! Köszi!
Pár Ericsson-t én is használtam, GA318, GH688 T20, de számomra a T29s minden idők legszebb Ericsson-ja!
Bennem a T28 reklámja maradt meg élénken ahogy az UFO-k a csodájára járnak a telefonnak hogy mennyire okos, és mit csinál azzal a buta lénnyel (emberrel)[ Szerkesztve ]
I am not a conspiracy theorist. I am a bullshit analizer.
-
pszili8
aktív tag
Majdnem mind megvan a cikkben szereplők közül! Köszi a cikket Én annyit megemlítettem volna még az R520m ről,hogy ez volt az első Ericsson GPRS-el,és van benne mozgásérzékelős infra,ha ébreszt a telefon és elhúzod a kezed felette kikapcsol az ébresztő,ami sztem elég egyedi.
[ Szerkesztve ]
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
AMD Power
titán
Én GA628 kezdtem. Utána jött a GA688. Nagy májer voltam vele!
Tesóm is GA318 kezdte.
[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
Nekem ez volt az első 1997-98-ban:
Ericsson GA318Semmit se tudott, csak telefonálni lehetett vele...
Ez még telefon volt, és nem számítógép...[ Szerkesztve ]
-
rohamkocka
csendes tag
Nekem a második telefon a mai napig egy hibátlanul működő t68i. Igen-igen, ez már SE, azonban az m-re megszólalásig hasonlít.
Az egyik volt kollégám pedig R320-at használ most is.[ Szerkesztve ]
rohamkocka
-
elfelejtette
veterán
A régi nagy kedvencek...
Én egy GA628-cal kezdtem még 1999-ben.
A T68 korában még legalább dolgoztak is a formatervezők. Bár nekem a T28s volt a legszebb, talán még ma is."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Prof01
veterán
Az öreg T68, de jó is volt anno.
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
G-Vas
csendes tag
Nagyon jó lett a cikk
Nekem ezek vannak otthon:
R600, A1018s, A2618, T10s (csak sajnos ehhez nincsen töltőm )[ Szerkesztve ]
-
dízelracer
őstag
Az R600 tényleg jó volt. Jópofa volt, hogy bejövő hívásoknál meg lehetett választani milyen színre váltson a képernyő és a designja is teljesen rendben volt. Az első Ericssonom volt. Jó sokáig használtam, szerettem. [link]
-
Medley
tag
Nekem is volt SE T68-om, nagyon szerettem, mindenki csak nézett: "Színes a kijelző?"
-
kasu0707
csendes tag
Nekem van itthon egy Hotline Töltést is felveszi.
R310-pedig a nagy kedvencem.[ Szerkesztve ]
-
manoarc
senior tag
Egy T68-at még simán használnék a mindennapokban , nagyon csíptem anno
{。^◕‿◕^。}
-
robotjatek
tag
Emlékszem lehettem vagy 3 éves amikor egy ismerős/rokon(már nem tudom melyik) beállított egy ilyen HotLine Pocket-tel (bár lehet hogy az már a Panasonic féle volt), soha nem láttam azelőtt olyasmit, ötletem sem volt mi lehetett
Keresztanyámnak pedig sokáig volt egy SH888 készüléke. Az de tetszett nekem akkoriban[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ooohh, de régi emlékek törtek rám. A GH198-on bonyolítottam első mobilhívásomat - és milyen vagánynak éreztem magam!
Tudom, öreg vagyok
Kösz az emlékeket!
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
törölt tag
Az R520 tudta a csomag (GPRS) alapút, az R320 még csak a hívás (CSD) alapút, ami 9600 b/s sebességű volt. Ezzel a Nokia 7110 ellenfele volt, kb. egyszerre jöttek ki.
Nekem máig van működő T68i és K750i telefonom, jelenleg ébresztőként használom őket. A T68i-ben kb. 3 éve még kijelzőt is cseréltettem, mert a régi elsötétedett. Ez 5000-be került, kb. ennyit ért a telefon akkor.
-
mrlujoak
veterán
Saját, Ericsson készülékem egy T28s, ami ma is működik - igaz már nem gyári akkuval - de karban tartom, be-bekapcsolom...
Van a családban egy A1018s is, de az már tényleg használaton kívül, hallott akksival.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Valentino K.
senior tag
t610 mai napig megvan, s működik is, csak egy új akksi kéne bele
Érdekes, hogy az akkor asszem a közép-felső kategória határán lévő készülékbe tudtak fémet tenni. Ha jól emlékszem, akkor a hátlap femés anyagból van. Hazamegyek és meg is nézemNikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
=Mentor=
őstag
Régen uralták a mobilpiacot a Nokiával karöltve, de mára ebből nem sok minden maradt...
-
Misi1979
őstag
Mai napig hasznalok t28ast.. T68i-t szereznem kellene, nagyon szerettem. Csak a kek led miatt volt nonstop bekapcsolva a bluetooth benne mondjuk akkoriban szinte senki nem tudta, mire is valo..
(egyebkent van egy folosleges t28-am, t68i-re cserelnem )
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
R320-ban nem csak SMS Wap volt, hanem csomag alapú is... használtam elég sokáig
A T10 meg szupercukiság sárgában, anyám imádta, meg is tartotta.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Örni76
tag
Mikor a kocsinkból kilopták a Motorola telefonomat, utána vettem egy R310-est, sokáig használtam, már-már kínos is volt a mérete Azóta is csak hűen Sony Ericsson
Horgolt android figura kapható: http://kepfeltoltes.hu/view/110208/Resize_of_IMG_9321_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
zsirfecske
addikt
jááj ericsson t10 mennyire király telefon volt! remek felelevenítő írás. a másik nagy öreg motorola-ról is olvasnék hasonlót
-
MODERÁTOR
Ahh, egyszer volt Ericsson-om, egy T200, rendesen gyűlöltem...
Viszont a Sony-tól volt anno egy CMD J7 készülékem, na azt nagyon szerettem! Még a mai napig megvanSarcasm: just one of the many services I offer.
-
gybazsi
senior tag
Köszi a cikket, és várom a folytatást is!
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
maki12
senior tag
Köszönyük Emese a tesztet
Vicccen kivül jól sikerültHTC U11 & Nikon D5300
-
Valentino K.
senior tag
Tyűű, még emlékszem a t68i-s promókra, hírekre az akkori újságokból. Én is adom Bocha véleményét, szerintem is ütős a formaterv és a szín is passzol.
[ Szerkesztve ]
Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
szilagyiv
senior tag
Első mobiltelefonom egy T10 volt, amit nagyon szerettem (és "felhekkeltem" T18-ra). Az R320 hangminősége lazán hozta az átlag vezetékes telefonokét. Megvolt a T20 gömböcke, meg a T28 is (ez utóbbi antenna nélkül akkorát ütött volna...) T39 nekem is álmaim telefonja volt, de kimaradtam belőle sajnos. T68-ra vágytam még, mint első igazi színes kijelzős mobilra.
Nagyon sajnáltam, mikor bejelentették, hogy kiszállnak a buliból. A Sonyval nem tudtak igazán átütőt alkotni (számomra) - pedig volt Sony J6-om is, amit szintén szerettem.Szóval az Erisccon kiszállt, így beszereztem egy Nokia 3510-et, és azóta hűséges Nokiás vagyok
-
eldiablo
addikt
Az R600 és a T65 volt az első SE telefon. Az első szériák belül Ericsson feliratúak voltak, a későbbi kiadásokban már ott virított, hogy Sony Ericsson.
Bog!
A JogDial a teljes M és P szériát végig kísérte, illetve két Walkman mobilba is belekerült.Ha jól tévedek az Ericsson R520m volt az első beépített Bluetooth modulos készülék, ami kereskedelmi forgalomba került.
-
JR.CSé
senior tag
Hát igen ilyen korszak is volt.Nagy kár érte.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
Ricardo
titán
T28, és az R320 volt anno nálam az etalon. Mindkettő nagyon jó volt. Sajos a T28 végfok hibásan került hozzám, így nem volt meg sokáig. A 320-at használtam egy darabig aztán túladtam rajta, de meg is bántam.
hemaka: Igen az R600-as szerettem azt is. Nagyon jó volt a 3 színű háttérvilágítás.
Bár ott még a házon ericsson felirat volt, a matricán belül már sonyericsson.[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
R600-am nekem is volt, szerettem nagyon. Akkoriban szerintem attól kisebb telefon nem nagyon volt, max a Nokia 8210-es.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Dave1984
őstag
Köszönöm a cikket,és várom a folytatást.De szerettem a kis T 10et
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Blyan
félisten
Jó bejegyzés.
Sok jó mobilt csinált anno az Ericsson, volt is pár, a T28s meg számomra ma is az egyik legszebb mobiltelefon.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Igen, a hálózati rész maradt Ericsson. A mobil üzletágot házasították össze.
Egyébként most, hogy végignéztem a történelmet (a Sony oldalát is), elég érdekes a kép. A házasság után a Sony a jelek szerint csak pénzt öntött az SE-be, minden telefon hagyományos Ericsson formavilággal és menüvel jött, kábé egyedül a jog-dialt vették át a P800-hoz a Sony-tól. (Lehet, hogy a burkolat alatt más is volt.) Mostanában viszont "szonisodik" a paletta, a Xperia sorozat, Bravia Engine, Walkman, Cybershot...
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
gzbotii
nagyúr
Ezekbol en is probaltam parat, bar akkoriban, mikor slagertermekek voltak en meg csak 7-10 eves voltam
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
David75
őstag
A fuzió után sokkal kevésbé tetszett amiket csináltak, pedig előtte nagyon jó telefonjaik voltak mondjuk a t20 vagy a t65. Az se-ért viszont sosem voltam oda.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
HPAA
őstag
én az Ericsson T28s -al vagyok így , már bánom hogy túladtam anno rajta
************* censored
-
vicze
félisten
A T68 nem csak Bocha szerint a létező legszebb mobil.
A mai napig ott van a polcon és még most is majd 10év után is röhögve bír 1hetet az aksija. A valaha gyártott nemcsak legszebb, de legjobb mobilnak is tartom. -
Gengi
senior tag
Az Ericssonnak a mobiltelefonokat készítő üzletága fuzionált a Sony-val nem ? Csak is az. A komolyabb szelet még most is önálló.
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
fatal`
titán
Jó öreg 197 és 198, mindkettő megjárta a családot. Ez sem tegnap volt.
Jó cikk lett, várjuk a következőt.
-
Z0C!
őstag
a jó öreg Ericsson A1018s és Ericsson A2618s (ezen tetszett az E-Maze játék)
----- www.zoci.gumroad.com -----
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest