- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #14 üzenetére
A hármas az rosszabb volt passzívan. A kettes sokkal jobb. Kb 80W-ot bírt. Viszont az alaplap barnult alatta, úgyhogy kellett mindenképp a venti. Akkor meg már tényleg van ezer alternatíva.
-
Potzee
addikt
válasz
Tothgera30 #14 üzenetére
Egy 65W-os CPU-ra egy HR-02 Macho is OK, de fontos, hogy jól szellőző legyen a ház is!
-
válasz
raskolnikoff #13 üzenetére
Őszintén szólva fanlessként igencsak kevéske volt néhol. Emlékszem hogy Ninja 3-ast tettem elufeszelt 965BE-re, és ott is nagyon izzadt, kellett a közelébe egy alacsony rpm-es venti. Így ésszerűbb döntés egy D14-es Noctua, mert fanlessként is jobb, hiába a sűrű borda, de sokkal több a hőleadó felület. De igazi fanless cpu cooler-nek a Thermalright HR22 alatt nem mernék nevezni egyet sem, mert bátor kijelentés lenne. Az meg hogy alulfeszelt cpu-ra, vagy i3 és társaira ráteszek egy Scythe Ninja (x rev.) hűtőt, az nem nagy durranás.
-
raskolnikoff
őstag
A jó öreg Ninja
Hiányoltalak mikor beszereztem az új alaplapomat és el kellett hogy adjam elődödet. Sajnos találtam egy árban is eléggé jó hűtőt, és ilyen áron nem hiszem hogy viszontlátjuk egymást. Azért a respect jár! Passzívan a legkirályabb hűtő voltál, ever.
-
Supra
tag
Előre bocsájtom, hogy az első ninja óta csak ilyet használok - de valahogy többre számítottam volna...
Ez így inkább csak reklám egy régi, jól bevált cuccnak. De amíg annó nemigen volt ellenfele, most már komoly kihívói vannak... Sőt, talán jobbak is.
-
törölt tag
Tetszik a Macho 90, de a fekvő (HTPC) házakba még az is túl magas lehet. Nekem legalábbis a Node 605-be éppen nem férne el (12-13 cm a maximum), a Ninja Mini viszont tökéletes bele. A szerelésnél egy picit trükközni kellett, én a korábbi Mugen 2-esem lefogatójával raktam fel LGA 1155-re.
A megjelenése óta szimpatizáltam a Minivel, de csak a múlt hónapban vált indokolttá, és örülök neki, hogy az eBay-ről sikerült venni egyet. Tényleg szuper kis hűtő.
-
Komplikato
veterán
Ezt erősen vitatnám, olyan műszaki cuccoknál igaz, amit ott éppen bevezetnek és újdonság, máshol meg még vagy 2-3 hónapig nem is kapni. Memória, tablet, VGA, SSD mind olcsóbb. Anno ismerős ott vett PSP-t, iPod-ot, amikor még nagyon forró volt, majdnem feléért mint amennyiért itthon később megjelent. Érdemes nézegetni néha tematikus oldalakon az Akihabara árait, amikor itthon 20K alá esett a 64GB-os kifutó SSD ára, akkor ott 6900 jenért dobálták és akkor még 2.20 volt a jen.
-
törölt tag
A hőcsövek számával nincs semmi baj, előrelépés történt még így is. Hiába volt a hármason kettővel több hőcső, ha a felső négy keresztbe ment és csak sokszoros hőlépcsővel dolgoztak.
Az meg a másik, hogy nem lehet a hőcsövek kapacitását elérni még így se hogy 6 van, a felület lesz a korlátozó nem a hőcsövek.A szimmetrikus felépítés pedig Ninja örökség, még jó hogy nem változtattak rajta. Ez legalább normálisan néz ki. Ramot kell válogatni.
-
Potzee
addikt
Meglepő, hogy ennél a modellnél nem alkalmazták az asszimetrikus "elcsúsztatott torony felépítést" így a magas hűtőbordás ramokkal nem használható a cooler.
Örvendetes a "csak" 155 mm-es magasság és a megnövelt lamellák közötti távolság viszont a 6 -ra redukálódott hőcsövek száma nem szimpi.
Összességében - szerintem - komoly újítást nem tartalmaz az új hűtő. Ha még meglenne a Ninja 3-as, nem cserélném le erre...(#2) Balika911
Nekem van egy Ninja Mini-m és valóban abban a kategóriában (115 mm) nincs sok alternatíva...végre a Thermalright is felfedezte ezt a szegmenst, a Macho 90-nel van jelen.
Jó ötlet lenne a Ninja 4 Mini! -
shiftac
aktív tag
Szép, bár jobban örülnék réz hűtőcsöveknek
Ami az árát illeti, pár év mólva biztos lesz olcsón aprón -
törölt tag
Nekem volt mindegyik Ninja, imádtam őket. Ez is nagyon fain elsőre nézve, szerintem jobb lesz passzívan a kettesnél is.
-
törölt tag
Szívesebben láttam volna egy új Ninja Minit, annak a mai napig nincs utóda és az én szememben alternatívája sem.
Ez is biztos korrekt, de a hasonló hűtőkkel Dunát lehet rekeszteni. A gagyi dobócsillag helyett mondjuk rakhattak volna kupakot a hőcsövek végére, ahogy eddig.
-
zzola
titán
Drága! Mire ideér, még drágább lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- Zalman Alpha 36 processzor vízhűtés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest