- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tetszik a Macho 90, de a fekvő (HTPC) házakba még az is túl magas lehet. Nekem legalábbis a Node 605-be éppen nem férne el (12-13 cm a maximum), a Ninja Mini viszont tökéletes bele. A szerelésnél egy picit trükközni kellett, én a korábbi Mugen 2-esem lefogatójával raktam fel LGA 1155-re.
A megjelenése óta szimpatizáltam a Minivel, de csak a múlt hónapban vált indokolttá, és örülök neki, hogy az eBay-ről sikerült venni egyet. Tényleg szuper kis hűtő.
-
törölt tag
Szívesebben láttam volna egy új Ninja Minit, annak a mai napig nincs utóda és az én szememben alternatívája sem.
Ez is biztos korrekt, de a hasonló hűtőkkel Dunát lehet rekeszteni. A gagyi dobócsillag helyett mondjuk rakhattak volna kupakot a hőcsövek végére, ahogy eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest