Új hozzászólás Aktív témák
-
Zlin50
senior tag
válasz
Dictator^ #35 üzenetére
Talán a többszálas töltést nem bírja. Az le tudja rendesen terhelni, de hogy teljesen kiakadjon rendszer ilyet nem tapasztaltam. A letöltőprogramot kellett kilőnöm, mert a hdd nem bírta, adatmennyiségtől függetlenül.
(Tavaly év végi vételből még módosított a patch nálam) -
scope2007
addikt
válasz
Dictator^ #21 üzenetére
Dictator^ valószínűleg igen.. úgy olvastam hogy 2011.01től már gyárilag frissítve vannak/voltak.
Toldo
pedig ez való hozzá.. nem a JP-s
valószínűleg azért változott meg a rev. számod, mert mint írtam a leírásban az nem változik meg.. pedig úgy értelmesebb lenne egyébként.. látni lehetne már winbe hogy frissített vagy sem.. ez van -
mpierre
veterán
válasz
Dictator^ #10 üzenetére
Pontosan emiatt nincs ötletem, eredményre vezető. A win problémát kizárnám, mert akkor a többi vinyónál is jelentkezne...
Az olyasmi, hogy nézd meg az adatkábelt, meg a tápcsatikat rendezd át (sok fogyasztó van az adott ágon, volt már ilyen), gondolom kipróbáltad.
A fentiek miatt az a meglátásom, hogy az adott hardver a "hibás".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- PlayStation 3
- Eredeti játékok OFF topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Goddess of Victory:Nikke
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest