- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
iap = in app purchases. Ebben a kontextusban arra az üzleti modellre utal, hogy magát a játékot ingyenesen elérhetővé teszed, de játékon belül olyan vásárlási lehetőségeket építesz be (meg nyilván ösztönzőket, hogy a játékosok éljenek ezzel a lehetőséggel... ), amivel pénzt keresel.
-
Joccc07
addikt
Még jó hogy. Nekem is készült már el ingyenes játékom, de nem volt ingyen nekem se. Azért van az iap, hogy ezt visszahozza.
Mondjuk az más kérdés, hogy marketingre nem költök és ez a letöltéseimen is meglátszik.
De azért írok bele minden fórumba, hogy a linket észrevegyék és hátha letöltik. -
cinemazealot
addikt
Egy ingyenes játék sem készül el ingyen. Neked hobbi projekt vagy szabadidős tevékenység, amit munka/suli mellett csinálsz, talán pont egy házi feladatnak vagy a saját portfóliódba, esetleg csak tanulási célból vagy gyakorlat szerzésként. Tehát célod van vele, amiért megéri Neked az, hogy nem kapsz érte pénzt, hiszen kapsz érte tudást, tapasztalatot, esetleg elismerést, ismertséget, ne adj' Isten, felfigyel Rád valaki, aki majd megveszi Tőled jó pénzért, vagy állást kínál Neked. Mit kínálsz a grafikusodnak? Ott lehet a neve a stáblistában? Ha neki fel kell egyszer mutatnia a portfólióját, akkor az "ingyenesség" a szerzői jogokhoz is szabad kezet ad neki, tehát bármit bemutathat belőle bárkinek? Esetleg továbbfejlesztheti? Vagy átadhatja másvalakinek, aki egy másik platformra Tőled függetlenül készíti el a játék átiratát?
Tegyük fel, hogy találsz valakit magad mellé, aki napi szinten tud Neked rajzolni. Mivel ez továbbra is ingyen munka, bármelyikőtökkel előfordulhat, hogy félúton megunja vagy más (fontosabb) tevékenység jön közbe és odébb áll. Mit teszel? Vagy mit tesz ő? Belefeccölt(él) egy rakás időt, számított(ál) az eredményre, de a projektből nem lesz semmi. Hogyan tovább? Mit tudsz mondani a grafikusodnak, amiből ő elhiszi Neked, hogy ebből tényleg lesz valami, hogy nem fogsz idővel beleunni, és hogy a koncepciód piacképes lesz, lesz rá kereslet, azaz neki is lesz értelme beáldozni érte(d) a szabadidejét?
Mögöttem is számos ingyenes program/szolgáltatás áll már, és a téma nagyon nem egyszerű. Főleg ha nem vagy egyedül és magadon kívül egy másikat is meg kell tudnod győzni arról, hogy az általa a projektbe beleölt meló nem lesz hiábavaló.
Mindenesetre sok sikert a projekthez, kívánom Neked, hogy összejöjjön.
-
icemad
nagyúr
Én meg szívesen segítenék, csak nekem időm nincs... Ötleteim vannak, meg régebben elkezdtem pár játékot készíteni. (rpg maker meg fps maker, programozni nem tudok.
)
Arra viszont van egy elég nagy összegű fogadásom, hogy ezt ingyen senki nem vállalja. Esetleg valamennyi részesedésért. A grafikus ismerőseim baromi jól keresnek, és nem győzik a munkát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elfelejtettem a film címét
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged