- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
A témához a hsz-el nem ilyen értelemben szándékoztam hozzászólni, hanem alapvetóen hogy ez a rendszer milyen vízhőmérsékletek mellett lenne képes eldisszipálni 300 w hőt 1 db single radival.
Senki nem vitatta hogy rosszabb lenne a léghűtéses társánál.
A teszteket nem véletlenül linkeltem ide.
Viszont aki vízhűtéses gépben gondolkodik, nem biztos hogy a legjobb alternatíva ha megnézzük az ár/érték arányt.
Az meg hogy ez vérpistike szlogen elterjedt, hááááááát biztos volt-van valóságalapja. -
jones965
Modder
Itt egy teszt, igaz a kistervérről, ami ugyan ezekkel a vízhűtő komponensekkel bír.
eredeti cikk 3870 X2 -
jones965
Modder
Az előző hsz-ben ezt akartam még linkelni:hivatalos oldal
-
jones965
Modder
válasz
Robi BALBOA #28 üzenetére
Nem arról van szó hogy nem bírja el.
300watt körüli hőmennyiséget 1 single radival, 60cfm légszállítású ventivel és egy nem túl bizarr kinézetű szivattyúval nem épp ideális vízhűtés.
[link]
[link]
A megfelelő légszállítás alatt meg ha azt érted hogy megnövelt ventisebesség, akkor mire jó az egész, ott vagy mint a széria kártya. Ennek állítólag 30 dbA hangerőssége van, ami el is hihető a légszállítást figyelembe véve.A vízhőfokra meg kiváncsi lennék, eddig még nem találtam tesztet róla, de a vízhőmérséklet véleményem szerint 35 és 45 fok közé tehető.--------------------
#32) .mf : ebben benne van neked is a válasz
-
jones965
Modder
Valószínűsíthető, hogy a gyártástechnológiából adódóan kevesebbet fogyaszt a kártya, de azt Te is belátod vízhűtéses felhasználóként, hogy ez a 300 w-os hődisszipálás ettől a rendszertől egy kicsit meredek.Kérdés milyen értékeken képes tartani a vizet-az sok mindent elárulna.
-
jones965
Modder
Kiváncsi lennék, hogy az single radi milyen hőfokon képes tartani a kártyát, figyelembe véve a 300 w fogyasztást.
Szerintem csak parasztvakítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest