Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
Turbolada II #223 üzenetére
"Aki ilyen árak mellett GTX 460-ast vesz az nem teljesen 100-as."
Vagy csak nem akar két hetet várni, hátha beszerez valaki akciós 5850-at. Van, akinek többet ér az párezer forintnál, hogy a megszokott helyről, raktárról megkapja a hasonló tudású, de más nevű cuccot. És még szerintem hülye sem lesz ettől
-
madgie
titán
Mert a jobb felső sarokban nem lagzik az egér hónapok óta? Nekem csinálta. Meg nem volt néha robbanás effekt BC2-ben, windowson belül meg minimális tuning hatására vagy az idle órajel szűnt meg, vagy HD videónál sem váltott fel róla. De sebaj, Display Portnál ugyanazt a hibát csinálta, amit előtte az 5770 fél évig: játék közben random feldobta, hogy a win7 kevesli az erőforrást az aero-hoz, kapcsolja le? Persze a "nem és jegyezd meg vazze" nem volt értelmezhető számára, következő alkalommal valószínűleg feldobta... persze a harc közepén.
Persze tuti csak nálam csinálja, meg user error, csak ebben az a gáz, hogy nem azonos hardvereket használtam az utóbbi években, konkrétan csak a ramom ugyanaz vagy három éve, azon kívül minimum három komplett alaplap-cpu-vga cserén vagyok túl.
És nem, nem mondom azt, hogy nVidia-nál nincs bug. Hogyne volna. De most nem arról van szó
-
-
madgie
titán
válasz
atti_2010 #92 üzenetére
Nincs abban semmi trollkodás, ha valaki be meri nyögni a nagy "nVidia kivégző" dumára, hogy nem eszik olyan forrón a kását. Főleg, ha mondjuk olyanok írnak, aki nem csak a monitor képernyőjén találkoztak a két VGA-val.
Idő előtt lerendezném az nV fanboy dumát: utoljára ezelőtt egy GeForce 4-es volt nV a gépemben, ATi-t használtam sok-sok éven át (9600, 3850, 4870, 5770, 5850, a többi nem jut hirtelen eszembe)
-
madgie
titán
válasz
atti_2010 #40 üzenetére
Miben? Jobb felső sarokban lévő egérakadozásban? BC2 multiban néha eltűnő robbanáseffektben?
Most mondom, hogy nekem volt mindkettő, sőt, a 460 a kistesó volt, mégsem tudtam olyan szituációt előhozni, ahol rettenetesen elverte volna. Ja bocs, a Metro 2033-ban nem 42 volt az átlag fps-em Full HD/High-on, hanem 45. Wow. BC2 sem gyorsult látványosan tőle, pedig a tesztek szerint kellett volna (ott vagy 5- 10% fps pluszt hozott, 80 fps körül ez már nem oszt, nem szoroz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest