- A Microsoft a céges Copilot Chattől reméli az AI terjedését
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotó mutatja a OnePlus Open 2 karcsúságát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatták a Realme 14 Pro változatát is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fekcike
újonc
Sziasztok!
Valaki tudnak nekem egy kis listát adni vagy egy linket, hogy melyik milyen árú?
Vagy esetleg, hogy 30.000Ft-ért lehet e kapni valamilyet?
Előre is köszönöm! -
Mercutio_
félisten
Nincs kizárva, a karácsonyt használják a kifutó modellek kisöprésére.
Kérdés, hogy az új miben lesz jobb, ha jobb lesz, vagy csak a design változik?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Geryson
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy milyen ára lesz így az ünnepek után. Ez a 250.000 Ft-os ár egy 65"-os TV-ért véleményem szerint már a "túlzottan" olcsó kategória, én nem is adtam volna ilyen olcsón.
Ugye vannak azok a szemléletek, hogy ilyenkor karácsony után nyomják le az árakat a kisöprés miatt, hát én esküszöm veszek még egyet a hálószobába, ha lemegy 250e alá.
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani hogy milyen usb hosszabbítót válasszak a TV hez?
Van itthon egy usb hosszabbító azzal nem működik, viszont van egy másik amit egy wifi usb hez kaptam azzal működik de az használatban van.
Valaki próbálta a tescos technika 3m es usb hosszabbítót? -
-
czanga
őstag
Tegnapi napon jártam idén először a Tesco-ban, ugyanott ahol vettem a mi TV-inket, gondoltam körbenézek. Nos: Egy darab sincs ezekből. Értsd úgy, hogy konkrétan nincs. Se demó darab, se semmi.
Kelendő lehetett..[ Szerkesztve ]
-
McDoug6lak
tag
Sziasztok!
Legelőször BUÉK minden fórumtársnak
Egy 50 colost birtokoló tulaj megtenné nekem, hogy lemérné a hátlapján, a konzol felfogatói pontok távolságait? Szerintetek milyen konzolt érdemes venni? Jó a fix? Vagy célszerű, ha mozgatható?
Konzolt, hogy kell választani? Átmérő? Súly? Vagy milyen paraméterek alapján?
Köszönöm előre a segítségeteket! -
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Hogy lehet az hogy adott 2 usb kabel hosszabbito.(egyik d link wifi usb re jo masik eger wifis...
dlinkel jo a tv medialejatszasa az eger usb vel nem..pedig mashol jo...csak a tv n nem -
-=RelakS=-
veterán
válasz firemanus82 #386 üzenetére
most olvasom
Én sem tudom szerkeszteni a csatorna listát, ha Digitális/Analóg Antenna van kiválasztva. Ha Digitális/Analóg Kábel, akkor tökéletesen működik.
Vagy fordítva, most nem tudom megnézni.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
ezso
tag
válasz firemanus82 #389 üzenetére
Nagyon szívesen.
Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
-
firemanus82
senior tag
Ennyi volt a megoldás! Nagyon sz€pen köszönöm!
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
firemanus82
senior tag
Köszönöm. Holnap megnézem, de valami ilyesmire gondoltam én is...
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
ezso
tag
válasz firemanus82 #386 üzenetére
Szia!
Ha egyre gondolunk akkor itt leírtam: [link]
Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
-
firemanus82
senior tag
Sziasztok!
32" 904baw14 (amit mostanság 49990 ert lehetett venni), hogyan lehet a csatorna listat szerkeszteni?
A korabbi technika tv-n siman megy. Gondolom az LCN-t kellene valahol kikapcsolnom
-
McDoug6lak
tag
Uraim!
A segítségeteket szeretném kérni. Aki esetleg fali konzolon tárolja az elektronikát, megosztaná velem, hogy milyen konzolt is lehet beszerezni az 50-s szerkentyűhöz? Egyáltalán valami speckó cucc kell hozzá? Vagy standard, bárhol beszerezhető konzol is jó?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
czanga
őstag
válasz gaben1117 #381 üzenetére
Nagyonjó szolgálatot tesz nálunk is mindkét szörnyeteg.
CRT-ről váltottunk, gondolhatjátok milyen fokú az elégedettség. Maximalistának tartanak a kollégák is, és még én is beismerem. Ehhez képest, még engem is meggyőzött a cucc, ennyiért meg pláne.
A hálóban lévő 40-esre mi is rákötöttünk egy régi logitech 2.0-s szettet X-140-es szettet. Illetve itt egy régebbi 2007-es Mac mini-m váltotta fel a beépített média lejátszó szerepét XBMC-vel. A nappaliben lévő 50-est pedig egy yamaha rendszerre kötöttük rá. Egyre többet filmezek, pedig rám nem volt eddig jellemző.
Remélem mindenkinek sokáig fog szolgálni a sajátja!
BUÉK előre is![ Szerkesztve ]
-
McDoug6lak
tag
Nekem is tökéletesen teszi a dolgát Rengeteg filmet megnéztünk már rajta, igaz a beépített lejátszót kiváltottam egy médialejátszóval.
Véleményem szerint a kép sokkal szebb és természetesebb, mint a samsungon. A párom samuján olyan érdekes az emberi bőrszín, mintha világítana Persze eddig nem tűnt fel, de mióta van összehasonlítási alap, igen szembeötlő a dolog Érdekes, mert a méretet igen hamar megszoktam és megszerettem Pedig tartottam tőle!
XBOX egy élmény, 50 colon azért közel életnagyságú egy fps game nézete ( HALO, COD rules )
A hang engem annyira nem zavar(t), de ha már ti tettetek ellene, lehet én is mókolok valamit hozzá.
Valami hangprojektoron gondolkoztam, vagy valami általatok is emlegetett 2.1 rendszeren. Mit ajánlanátok hang tuningolás szempontjából?
Viszont egy világítós távkapcs. még mindig jól jönne, csak tartok a kompatibilitási problémáktólSzerk: gaben fórumtársnak akartam válaszolni, bocsánat!
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz gaben1117 #381 üzenetére
Bár én magamnak vettem, így nem volt meglepi, de bevált. Főleg X360 és filmezés megy rajta. Ez utóbbiak eddig egy külső hdd-ről futottak, de aztán gondoltam egy nagyot, behajítottam mögé egy régi C2D-s laptopot, így lehet filmezni, letölteni. Ez a házi smart tv.
Az eléggé hervasztó beépített recsegők helyett itt egy fadobozos Orion 2.1 szett duruzsol.
[ Szerkesztve ]
-
gaben1117
senior tag
Na kinél hogy vált be a TV, mint karácsonyi ajándék?
Nálunk nagyon nagy sikert aratott, nagyon sokat filmeztünk együtt az ünnepek alatt. Édesanyámék odavannak érte. Rákötöttem öcsém x230-as Logitech hangfalszettjét, én azt mondom ennél több nem is kell. Remélem nagyon sokáig fogja szolgálni őket.
-
tsyl
aktív tag
Sziasztok!
Valahol találni ezekről a Technika márkájú tv-kről bővebb műszaki leírást?
Most az újságban a 81 cm-es HD-ready készülék 49.990Ft. Ezért is gondolkozok rajta erősen. (egy régi 48cm flat tv-t váltanék le vele)
Internet gondolom nem csatlakoztatható hozzá, de kíváncsi lennék, hogy USB-ről vagy külső Hdd-ről milyen média formátumokat tud lejátszani.18 éve a PH-n....
-
gaben1117
senior tag
Valaki le tudna nekem irni a gyari kepmodokhoz tarzozo ertekeket?
Vilagossag,kontraszt,kepelesseg meg aszem szin a negyedik.
Köszönöm
-
czanga
őstag
Kellemes unnepeket minden markatarsnak!
-
MolGabi
aktív tag
Némi lassulást én is észrevettem, de nem mindig csinálja ezt. Eddig a HDMI-TV átváltásnál tapasztaltam ilyet, ilyenkor mintha lassan reagálna a távirányítóra, utána hirtelen megugrik.
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
Végig (mindig) lassú? Csak azért, mert azt én is észrevettem, hogy bekapcsolás után egy fél perccel kb. elkezdi felépíteni a smart funkció által használható dolgait (pl. a bal felső sarkokban ilyenkor jelenik meg a földgömb) és bizony ilyenkor brutál lassú lesz. Ezt tart kb. 20 másodpercig és ha ilyenkor megnyomok egy csomó gombot, akkor azt egyszerre lepörgeti amikor ismét magához tér. Szóval én ilyenkor nem piszkálom, várok és ahogy írtam egy rövid idő múlva ismét önmaga a TV.
-
ligabi
csendes tag
Sziasztok!!
Segítsetek légyszíves,tegnap vettem egy 40" Technika tv-t, azt vettem eszre ahogy scarton keresztül hozzá csatlakoztattam a upc boxot, teljesen lelassult a tv, illetve a tavszabályzóval történő kezelése...nagyon lassan reagál rá. Mitől lehet ez? Tv hibája, vagy más? Mert ha igen,ma vissza viszem...köszönöm!!!
-
Mercutio_
félisten
Nincs ilyen TV-m, de gondolom ilyenkor átnyálazná az összes távoli meghajtón lévő file-t, ami eltart egy ideig még egy XBMC-nek is. A helyedben ott hagynám 1/2 órára aztán ránéznék.
Aztán lehet, hogy szimplán ezt a funkciót nem csinálták meg rendesen.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Geryson
addikt
Akik "okos" TV-t vettek, azoktól kérdezném, hogy ha a "Folder" opciót választom ki, akkor miért fagy ki kb. a TV ha kiválasztok egy mappát?
Ugye Folder alatt sokkal áttekinthetőbb a NAS-on elhelyezkedő baromi sok film, de ahogy ki akarok választani egy mappát, kiírja, hogy "kérem várjon" és eddig még nem volt türelmem kivárni, hogy mi történik hanem olyan 5 perc után meguntam és kihúztam a TV-t a csatlakozóból...
-
Bubunya
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki mennyi az 50 colos fogyasztása?
-
Geryson
addikt
Nekem is elkezdett szét-szétesni a képem pár hete (még a régi TV-vel) és amikor már nem volt több ötletem, akkor kihívtam a Digi-t, akik megállapították jelszintmérésből, hogy a router romlott el. Csere, aláírás, elbúcsúzás, azóta makulátlan a kép mindenhol a lakásban.
-
Goesser
csendes tag
válasz KurtCobain #353 üzenetére
Igen, sejtettem én is. Az LG tévénél már kicseréltem a kábeleket, javult is a helyzet. Most a Technika jön.
-
Sztankoo
csendes tag
köszi a válaszokat
-
McDoug6lak
tag
-
KurtCobain
őstag
válasz Sztankoo #350 üzenetére
Úgy rémlik, hogy a Vortex is Vestel gyártmány, de nem mernék megesküdni rá. Tudakold meg, hogy miféle, ha nem Vestel, akkor hanyagold.
Gari ügyben is. Ha csak 1 évet adnak rá, akkor inkább a Technika.(#352) Goesser:
A kép szétesés nem a TV hibája, inkább a koax kábelé, és a jelszinté.
Ellenőrízd kábeleket, csatlakozókat, osztókat stb.Mmm'kay?
-
Goesser
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy 50-es Technika tv-t 110-ért, szerintem ennyiért bőven megéri. Van itthon egy régebbi LG LCD (az is full hd), nagyjából hasonló szintet hoznak. Átlagos igényeket kielégít, digi kábel adások (digitálisak) jó képminőségűek, a hd csatornákkal néha gond van, szét-szétesik a kép rajta (ezt néha az LG is csinálja).
Hátul az USB-hez vettem hosszabbítót (ezer forint), megéri, mert macerás a tv forgatása szűk helyen.
A családban van egy kb. 8-9 éves Technika tv, még mindig működik, ezért bátorkodtam venni én is. Eddig bevált. -
Sztankoo
csendes tag
Sziasztok
az lenne a kérdésem lenne ez a tesco-s technika 32coll os tv és találtam a media mark-ban is egy 32col 50 ezerért mind2
a médiásnak ez a neve VORTEX LED-V32ZH8DC
tudtok mondani valamit ?
melyik lenne jobb garancia ,élettartam szempontjából melyiket lenne érdemesseb meg venni
válaszokat előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
jksx
senior tag
válasz McDoug6lak #348 üzenetére
Köszönöm!
-
-=RelakS=-
veterán
UPC Mediacarddal másnak nincs ilyen tapasztalata?
Nevezetesen: Ha elmozgatom a csatornát olyan helyre, ahol szeretném megtalálni, akkor 10-20 percen belül a tv átrakja a -1. programhelyreItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
nokia3650365
aktív tag
Köszi mindenkinek a segítséget
-
jksx
senior tag
válasz nokia3650365 #342 üzenetére
Nekünk szűk egy hónapja van meg a 40"-os. 60ezerért sikerült megvenni úgy, hogy elfelejtették kirakni rá az engedményes árat, így nem kapkodták el.
A kérdésedre a válasz az, hogy a mezei (sd) tv adás (kábeltévé-analóg) a régi 100Hz-es crt TV-hez képest kiábrándító lesz. Nem akarlak elkeseríteni, de van egy teljesen mezei Samsung 40"-os TV is a családban és egyből upgradelni kellett az analóg kábelt ipTV-re. A 720p-s felbontással már elboldogul.
Elég jól be lehet állítani a képet. Jó a fényerő/ kontraszt/ színe.
A betekintési szöge viszont eléggé gyenge, viszont fele annyiba került mint a Samsung.
Javaslom, hogy több áruházban nézd meg. Általában dvd, vagy mezei sd képminőségű anyag fut rajta.Más:
Légyszi akinek van 50"-os technika TV-je, mérjétek meg, hogy milyen magas.Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
McDoug6lak
tag
Sajnos nem hiszem, hogy én vagyok az embered
Nekem 50 colos van, lehet ennek a megválaszolása tényleg egy 40 colos tulajra várna, hitelesebben!
Szerintem az analóg tv adások a régi 72-es tévéden szebbek! Persze lehet nem jól mondom, igaz a páromnak egy 200 ezres hyper-szuper képjavítóval ellátott Samsungán is borzalmas némelyik adás minősége! Mondom úgy, hogy UPC előfizetésünk van! Lehet DIGI-vel teljesen más a helyzet... -
czanga
őstag
Nalam a haloban eddig egy regi CRT volt. Teljesen analog TV adasom volt eddig most fogok majd digitalisra at allni.
Namost mivel hasznaltam analog adassal azt mondhatom, hogy szamomra elmegy kategoria volt. Egyszoval annyira nem szornyu, hogy teljesen elvezhetetlen legyen. Tehat a digitalis adas ennel meg csak jobb lehet, es a HD-rol szo sem esett ugye.Ettol meg a digitalis adas jol jon mi sem veletlen valtunk vegre.
Remelem tudtam segiteni.
[ Szerkesztve ]
-
nokia3650365
aktív tag
válasz McDoug6lak #339 üzenetére
Most egy régi kb 10 éves 100hz es 72cm es képcsöves tv-m van. Nem várnék csodát, csak az a kérdés, hogy ennyire élvezhető e a sima nem digitális tv adás rajta kb 1,5-2 méter távolságból mint a mostanin, mert ha ilyen távolságból homályos, vagy kifolyik a szemem tőle, akkor nem venném meg a 40-est.
-
czanga
őstag
valakinek van tapasztalata MediaCard-al?
Nemsokara jonnek hozzank a szerelok mert csomagra valtottunk es az egyik TV-hez nem box-ot hanem kartyat kertem. UPC amugy ha ez erdekes lehet. Sajnos az o oldalukon nincs a tamogatott tv listaban.
-
McDoug6lak
tag
válasz nokia3650365 #338 üzenetére
Sima alap tv adás sehonnan nem lesz élvezhető
Esetleg kompromisszum készségeden múlik mennyit viselsz el
A HD adások viszont tényleg szépek! -
nokia3650365
aktív tag
Sziasztok!
Nézegettem a 40 colos tv-t, de a kérdésem az lenne, hogy a sima tv adás milyen távolságból élvezhető, mert az ágyból szoktam tv-zni amit kb 1,5-2méterről tudnám nézni, beépíthetőség miatt távolabbról nincs rá lehetőségem. -
gaben1117
senior tag
Valaki tudna nekem segíteni egy-két film tesztelésében, hogy viszi-e a TV lejátszója?
40"-os lenne legjobb. (bár nem tudom ebben lehet-e különbség)
Ha igen, kérem privátban írjon rám. Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
Erről a 19"-os technika tv-ről van valakinek tapasztalata?
Nálam elég kreténül működik... belenyomtam egy UPC mediacard-ot, de 10-20 perc után az átmozgatott csatornákat fogja, és berakja a -1. programhelyre
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Geryson
addikt
válasz Winchester95 #333 üzenetére
65"-ös még van, pont tegnap néztem (merthogy most mentem még csak vissza lepecsételni a garipapírt).
-
Winchester95
őstag
Voltam ma bent a tescoban, sehol egy technika Tv
csak par 19" os -
Bagira01
veterán
Auchan-ba szintén van 40"-os Akira 40LED62 70k-ért 3db hdmi-vel. Nem járt valaki arrafelé? Én lehet holnap megnézem magamnak. Végül megmaradt a Technika is, anyukámnak tetszett, lett hozzá egy 15k-s házimozi, aztán annyit a gyári rettenetekről...
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
saca58
újonc
Sziasztok!
Tegnap én is beszereztem egy 40"-os "kicsikét".
A kép szuper, a hang olyan amilyen.
A kék led nem zavar, mivel nem világít.Minden más
jól működik, ezért nem cseréltetem ki. -
Zoll21
tag
Sziasztok!
Mi is szereztünk be egy 40"-os tv-t.
Szerintetek tudnám egy ilyennel okosítani és összekötni a laptoppal?Keress telefonon vagy email-en bármikor.
-
törölt tag
Tudja valaki a pontos árát a miskolci tescoban a 32 és a 40 colosnak ?
-
McDoug6lak
tag
válasz gaben1117 #322 üzenetére
Ezt tényleg erre készítették
Jól összepakolták zeneileg is!
Amúgy meg szép képi világa van a következő alkotásoknak is (a teljesség igénye nélkül természetesen):
- Gravity
- The Fall
- 300
- Sötét lovag
- Gyűrűk ura
- Star Wars
- Oz a hatalmas
- Alice csodaországban
- Nagy Gatsby
- Eredet
- Utolsó szamuráj
- Csillagpor
- A nagy hal
- Csodás álmok jönnek - R.I.P. Robin Williams
stb.
Véleményem szerint a fantasy filmek, és a szaturált vagy túlszaturált képi világgal forgatott alkotások mind nagyon látványosak, persze nem törvényszerű, hogy tartalmasak is Na de nem is a filmeket minősítem, csakis látványvilágra tértem ki
Tényleg, ezt a listát bővíthetnénk, mindenki ajánlhatna pár számára látványos filmet! -
Mercutio_
félisten
válasz gaben1117 #316 üzenetére
Eredeti lemez, vagy egyéb forrás?
Utóbbi esetben olyat keress ami nem butitott bitrátájúEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
gaben1117
senior tag
válasz McDoug6lak #317 üzenetére
Ez szerintem is egy remekmű. Ezzel teszteltem miutan kivettem a dobozbol.
-
-
gaben1117
senior tag
Javasolnátok pár filmet, amit feltétlenül nézzek meg Full HD-ban a gyönyörűséges új tv-n?
Ami eddig a listán van: Avatar, Pi élete
-
czanga
őstag
válasz McDoug6lak #314 üzenetére
Aldi-ban vagy Lidl-ben szokott lenni, ajanlottam meg az adott topicban regen. Silvercrest marka. Programozhato termeszetesen.
-
McDoug6lak
tag
válasz KurtCobain #313 üzenetére
THX!
Igaz így sem burjánzanak a találatok
-
KurtCobain
őstag
válasz McDoug6lak #311 üzenetére
Ne Technika gyártóhoz keress, hanem Vestel-hez. A T-Home IPTV távot Vestel kóddal tanítottam rá.
Mmm'kay?
-
McDoug6lak
tag
Sziasztok!
Véletlenül nem tudnátok nekem ajánlani valami világítós távkapcsolót a tv-hez?
Nézegettem ebay-on, de a technika márka kompatibilitásáról nem igen találtam semmit
Valami nem 20 ezer ft-os univerzálisra gondoltam, ami alap dolgokban passzol legalább. -
dr.bubo
őstag
Az van DVB-T, ami fogható szoba antennával is. DVB-T szobaantenna
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
-Babuci-
csendes tag
Sziasztok!
Egy jobb minőségű szobaantennával , milyen képminőségre számíthatok?
A válaszokat előre is köszönöm. -
Mercutio_
félisten
Léteznek képjavító megoldások, ezek vannak a drágább TV-kben azért, hogy az SD adás is nézhető(bb) legyen.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Geryson
addikt
Na, 2 nap után még mindig pozitív a tapasztalatom a "kicsikével", annyit kellett sajnálatosan megállapítanom, hogy analóg adásnál tragikus a képminőség. Ez nem rosszat jelent, hanem ocsmányt. Csak úgy vállalható esetleg, hogy az Auto módból a képernyőméretet 4:3-ra teszem és akkor nem húzza ki 165 cm-re. Így talán elmegy. Szerencsére ez csak az M1 és az M2 esetében, a digik, főleg a HD-k nagyon szépek.
Más: meglehet a gond, valószínűleg azért nem kap netet a routeren keresztül kábelen, mert nem automatikus, hanem fix IP-címre van állítva a TV. Állítólag a DHCP-t kellene valahol beállítanom. Jó-jó, de hol?
-
ezso
tag
válasz McDoug6lak #301 üzenetére
Automatikus szoftverfrissítés. Teljesen normális.
Kikapcsolható a beállítások menüben.Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
-
McDoug6lak
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy minden éjjel 3 órakor, miért kezd el villogni, az amúgy is meglehetősen erős állapot led?
Éjjel felriadtam, azt hittem valami sziréna megy
Sajnos nem egyedi eset, a párom már jelezte eddig is, csak én először keltem fel rá[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Microsoft a céges Copilot Chattől reméli az AI terjedését
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robogó, kismotor
- LEGO klub
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Acer Swift SF16-51 16" 3K OLED Intel Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bose TV Speaker/soundbar
- Intel PC v4 , i7 6700 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Számítógép , i7 6700 , Vega 56 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!