- Új év, új Moto G széria
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone SE 4 dummy pózol a kamerának
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Le írom ide, hátha kell majd még valakinek.
Nem kevés keresgéléssel de sikerült rá állítanom az erősítőm programozható távirányítóját a tv-m re.
(Technika 50-904baw14)
Ezek kellenek hozzá:
Brand: 177
Az 5 jegyű számkód pedig: 11037
Nekem ezekkel a kódokkal tökéletesen működik minden a másik távirányítóval.[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Pöttön
őstag
Köszi a linket majd kipróbálgatom őket!
(#461) LaciCRM: Biztos rá lehet állítani valami univerzális cuccot. Gyári technikát nem hiszem hogy árulnak külön, de a Technika is szokott univerzális távirányítókat gyártani tudtommal.
[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Tavaly karácsonykor akciózott 50"-os technika tv-m van.
És egy univerzális távirányítót szeretnék majd rá állítani (Onkyo hdmi-s erősítőé), de ehhez kell a távirányító kódja, amit nem találok sehol se. Esetleg valaki tudja hogy mi a kódja?A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Pöttön
őstag
Engem (mivel szobámba van a tv) nem hagyott aludni, úgy bevilágította ilyen halvány kék fénnyel a szobámat.
De egy kis fekete szigszalag ápol és eltakar.
Csak arra kell oda figyelni hogy csak a led-re szabad ragasztani, mert különben a távirányító érzékenységét legyengíti.[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
válasz McDoug6lak #180 üzenetére
Jelentem nálam sincs pixelesedés.
Mondjuk én csak HD tartalmat nézek rajta HDMI-n és azzal baromi szép képe van szerintem.Szerk: 2év gari van rá.
Az is tény azért hogy a DVD-nek a kemény 640x480-as felbontású képe pixelesebb egyértelműen 50"-on mint ugyan azon felbontáson 40"-on.[ Szerkesztve ]
-
-
Pöttön
őstag
válasz McDoug6lak #130 üzenetére
Szerintem 50-es.
Én azt vettem, és egyáltalán nem bántam meg.
Ha úgy közelítjük meg a dolgot ahogy írtad (legtöbben így nézik) akkor igen 40k-ért +10col meg egy +HDMI.
Ha viszont a konkurenciához nézzük pl egy Samsung UEH5000-hez akkor az aktuális 40-esek közt 25k a különbség, míg az 50-esek közt 35k.
Ebből ki indulva az 50-es jobb árban van.
Játékra (konzollal) tökéletes élményt ad szerintem, filmeknél is nagyon szép képe van.
A feliratra nem tudok mit mondani, mert nem nagyon nézek feliratos filmeket, meg a filmeket nem a tv-vel játszom le, hanem a tv-re rákötött laptoppal.[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
Továbbá érdekes még az is hogy a laptop-om csak váltósoros 29hz-et enged normálisan beállítani a tv-nek hdmi-n.
Minden mással tökéletesen működik 60hz-en.
Ez miért lehet?A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Na az első 50"-os tv-met vissza vittem tegnap, mert a tetejénél be fénylett egy picit a panel, szó nélkül kicserélték. (Annak ellenére is, hogy nem volt annyira szembetűnő hiba)
Az újat meg még ott helyszínen ki lehetett próbálni.
Az újnak semmi baja nincs, én a plexi lötyögést se vettem rajta észre, tegnap este nagyából bekalibráltam a színhelyességét az eddigi véleményem az hogy simán megéri a pénzét.
Baromi szép képe van!
Az 50"-osnak két HDMI-je van, mindkettőn kezeli rendesen az FHD-t.
Nekem speciel a D-Sub (VGA-n is full hd-n megy gond nélkül az Xbox)
Egyéb tapasztalat: ha D-Sub-ra köttök valamit és akartok hangot neki akkor a hangot az oldalán található AV bemenetére kössétek.Érdekesség viszont az hogy ha a laptopomat kötöm rá hdmi-n, ami nem tud natívba csak 1600x900-at és kijelző másolásra megyek a beállításokba akkor megjelenik az asztal patentul, viszont ha bármi + képi tartalom megjelenik rajta pl.: játszanék, vagy filmet néznék akkor el kezd villogni.
Így ebben a formában sajnos nekem használhatatlan. De nem nagy gond mert kijelző kiterjesztéssel viszont tökéletesen működik a dolog, így mindkét kijelző natívba megy a laptopé 1600x900-ba a tv meg 1920x1060-ba.[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
Akkor biztos be számítják ha van clubcardom?
Vagy hogy megy ennek pontosan a menete?A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Pöttön
őstag
Azt néztem én is hogy voltak olyanok aminél úgy tűnt mint ha azzal a széles celluksz szerú ragasztóval ragasztották volna már egyszer vissza.
Meg volt olyan is aminek a teteje ki volt már teljesen bontva.
Meg volt olyan ami teljesen bontatlan volt. (A biztonságért ilyet fogok elhozni )
Érdekesség képp még annyit hogy itt Kiskunhalason a 40"-osból a kiállítási darabon kívül már csak 1 db bontott dobozos volt,amivel már akkor is erősen szemezgettek. Míg az 50"-osból van még egy pár db. (Szerencsére )[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
Na kérem.
Ki mentem én is a tesco-ba, megvizslatni a tv-t.
Az első észre vétel:
Az 50"-osnak 2 hdmi portja van.
A kiállítási darabon egy dvd film ment még annak is egész szép képe volt, a színek szerintem teljesen rendben vannak, azt hogy mennyire lehet részletesen kalibrálni azt nem tudom.
Nem vagyok szakértő, de szerintem a panelje tuti nem valami bóvli TN, mert a betekintési szöge elég jónak tűnt, ha tippelnem kellene akkor szerintem IPS paneles, mert a feketéje az viszont egy kicsit fakóbb.Első benyomásra én is úgy vagyok vele hogy ennyi pénzt röhögve megér.
Ma este szerintem vissza is megyek egy 50"-osért.
Akkor persze azért majd megpróbálom kicsit jobban körbenézni.
Ja igen meg annyi hogy a 40-es is meg az 50-es is narancs sárga dobozos, nem tudom hogy ez mennyit, mit számít.A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Én is szemezgetek ezzel az 50"-os Technikával.
Baromi jó áron mérik.
Mondjuk kíváncsi lennék azért 1-2 infóra.
Az újabb 1HDMI-s modelleknél is csak 720p-t tud a D-Sub?
Input Lag-ról tudtok valamit?
Nekem gyakorlatilag csak játékra kellene, egy PS4 és egy Xbox 360 lenne majd rá kötve.
Ezért lenne számomra fontos infó.
Esetleg van a tulajok közt valaki aki már próbált játszani rajta, vélemény?
Vajon milyen panel lehet ezekben?
Pontosan milyen be-ki menetei vannak, és miből hány db?
A válaszotokat előre is köszi!A sport a legjobb kikapcsolódás...