- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
McDoug6lak
tag
Nekem is tökéletesen teszi a dolgát
Rengeteg filmet megnéztünk már rajta, igaz a beépített lejátszót kiváltottam egy médialejátszóval.
Véleményem szerint a kép sokkal szebb és természetesebb, mint a samsungon. A párom samuján olyan érdekes az emberi bőrszín, mintha világítanaPersze eddig nem tűnt fel, de mióta van összehasonlítási alap, igen szembeötlő a dolog
Érdekes, mert a méretet igen hamar megszoktam és megszerettem
Pedig tartottam tőle!
XBOX egy élmény, 50 colon azért közel életnagyságú egy fps game nézete( HALO, COD rules
)
A hang engem annyira nem zavar(t), de ha már ti tettetek ellene, lehet én is mókolok valamit hozzá.
Valami hangprojektoron gondolkoztam, vagy valami általatok is emlegetett 2.1 rendszeren. Mit ajánlanátok hang tuningolás szempontjából?
Viszont egy világítós távkapcs. még mindig jól jönne, csak tartok a kompatibilitási problémáktólSzerk: gaben fórumtársnak akartam válaszolni, bocsánat!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Van ez a Technika nevű márka, ami csak a Tescóban kapható. Mi az általános vélemény róla? Árához képest milyen a...
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Medence topik
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest