Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiberian
csendes tag
Üdv!!!
Én megvettem, és mondhatom megérte nagyon
Kellemeset csalodtam benne. Menü, kezelhetöség, külsö, aksi, stb stb úgy jó ahogy van!!!
Én nem 1 és nem 2 mobilomat már sajna ejtettem a /héra/ disperziós festékbe, mert festö vagyokEgyböl leteszteltem 1 kanna 16/l-es hérába 35 percet pihent az alján, és kb 5 percenként meglett csörgetve
) Semmi baja nem lett
Ami az aksit illeti az ehez a készülékhez böven jó 7-10 nap 1 töltés, persze ez függő hogy mennyit, nyomkodod meg beszélsz vele
Nekem speciál az Intelligens kezdőképernyő nagyon bejött
És megfizethetö áron van. Én amikor kihozták fizettem 1800hft és 12 hónapig még 1800hft
fórint lessz, szerintem nem gáz
Ajánlóm>sportoloknak, pórós és vagy vizes melohelyre egyaránt
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hatalmas akkumulátorral szerelt strapabíró mobillal rukkolt elő a Samsung, mely technikai fronton is megállja a helyét.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest