Új hozzászólás Aktív témák
-
h-yle
addikt
1.2-ben azért lenne tényleg pár dolog, amit javítani lehetne.
-N WiFi 15Mb net mellett is lassú letöltés (bár az lehet azért mert messze az AppStore)
-App Store mostanában lassú, kifagy (szintén lehet szerver oldali gond)
-Home+Widget (3, vagy 4 max) mellett a böngésző, vagy az AppStore akár egy oldal megnyitásánál is ki tudja akasztani az 512MB RAM-ot.
-Flash gyakorlatilag használhatatlan a böngészőben kéne a rendes 10.1Nekem pár hónap nyomkodás után (alapvetően Húgomé a telefon) ezek tűntek fel mint hiányosságok, meg ugye a kevés értelmes app, de ahhoz csak idő (és fizetős Store) kell.
-
Lotusomega
senior tag
Nekem androidban a fura kezelhetőség, és kicsit érdekes megoldások, valamint a multimédia abszolút hanyagolása nem jött be.
(Az meg milyen érdekes hogy mostmár h elpártoltam a symbiantól a bada-ra mindjárt jó lett a symbian és fos a bada
biztos csak véletlen ez
tudja h kinek szól)
-
joey04
titán
láttam. Karma fogalmazta meg jól, amit a 20as kommentben is írtam,
Sőt így Wave próbálgatás után lehet, hogy még egy Symbianos N8at is szívesebben használnék. bár ehhez még kell egy alapos n8 tapi. Mondjuk ezek a rendszerek nálam eleve alsóbb osztályban játszanak, mint az iOS, Android páros. -
Dare2Live
félisten
pár dolog ami nekem fontos: JÓ navi? opera mini? skype? windguru? windfinder? open wifire automatice csatlakozó progi? ....
vagy/és rendelkezik olyan előnyökkel mind Android (google szolgáltatások tömkelege) Maemo (debian alap: linux terminal....)...
és programozói oldalról se látom a tolongást... még mindha Samsung se rakná oda magát rendesen, ellenben most is sok Qt fejlesztőt keresnek MOon is...
-
joey04
titán
Most akkor nem újabb bada lesz rajta? A kijelző meg nagyobb is.
nem minden proci ram stb. ebből már kinőttem, hogy ezt hasonlítgassam.
főleg miután a wave kijelzője számomra használhatatlanul apró (más a mostani 3.5ös kijelzőmnél is nagyobb kéne igazából), így a kijelző változtatása nálam hatalmas + pont. csak ettől még a bada nem kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MSI CYBORG 15 A13V
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged