- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
Juhaszatti #3 üzenetére
Tényleg jó. A Chrome-nál jobb a működése, gyorsabb. Tab S5e-n szoktam használni, de szerintem rátelepítem mindenre, amire lehet.
-
janeszgol
félisten
Elhelyezhetne egy linket ikon formájában, ami a Play Samsung oldalára vezet. Mert valóban a gyakorlatlan felhasználók nem találják meg, és bizony vannak tök jó appok a Samsungtól.
Illetve van az a réteg, aki azért vesz Samsungot, mert a Samsung applikációit szeretné használni. Megszokta, szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung újabban kellemesen letisztult és visszafogott alkalmazáskínálattal rendelkező rendszert kínál, pedig van néhány igen hasznos gyári alkalmazás, amit érdemes összeszedni a Galaxy Store-ból.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest