- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz
kolosanyi #86 üzenetére
A szifon 4 és 4S remek kamerával bír.Sokak szerint a 4S még az N8-nál is jobb. És nem is véletlenül terjedtek el ennyire a különféle appok,külön megvásárolható előtétlencsék.
A lekicsinyítés azért jó,mert sok képnézegető nagyon csúnyán méretezi le a képet monitor felbontásra. Valamint sokszor egy kisebb 3mp körüli kép élesebbnek tűnik 1:1ben nézve ,mint mondjuk egy 12mp-es. Egy megfelelő szoftvert(pl LR 3.6) használva,ami nem rontja a képminőséget a kicsinyítéssel,hanem konfigurálható módon lehet vele bánni(pl élesítés,hogy ezáltal haszna is legyen a sok mp-nek az alap képből) Azért szeretem az olyan teszteket,ahol azonos felbontásra méretezve mutatják az elkészült képeket.
Persze mindez telefonoknál nem annyira létkérdés,hisz Lehet míg pl ha az N8 képét leméreteznénk közepes élesítéssel 5mp-re akkor lehet nagyot néznének páran.Míg ha valami vackot(pl LG renoir,akkor ugyanolyan hulladék marad,mert a szenzor fos és kész) -
Kleroo
veterán
válasz
bokrosolajos #77 üzenetére
-
Kleroo
veterán
válasz
bokrosolajos #68 üzenetére
Ki akar vitázni?
Wave 1 teszt:
"A Samsung Wave fotóinak minősége nem kiemelkedő, de a célnak tökéletesen megfelel a telefon: jó minőségben lehet vele fényképezni."
Összes tesztképet megnéztem,és én is hasonlóakat tudnék mondani.Korrektek,de azért távol állnak egy 20k fényképezőtől is.
Egy N8-iphone4/S mellé viszont már a fene sem vinne kompakt gépet átlag célokra.
Az első 3 sorodat igazából nem értem. Most burkoltan lehülyézted a cikkírókat,és engem is,hogy elhiszem ha valamit kitesztelnek?
Gsmarenát ismerem. Egy humbuk ez a része. Többször futottam már bele általam tapasztaltaktól teljesen eltérő eredménybe. Esetleg az nem zavarhat téged,hogy egy 8+mp-es kép homályosabbnak tűnhet? Ha nem érted mire gondolok,tölts le pl egy N8 képet,és megfelelő szoftverrel kicsinyítsd le(megfelelő= élesít,nem csak összehányja a kis képet)Ezzel nem azt mondom,hogy nem jó a Wave1? Csak annyira magas lóról mondtad,hogy az a best,hogy gondoltam megkérdezem,hogy ezt mégis honnan?
-
Kleroo
veterán
válasz
bokrosolajos #29 üzenetére
Azt honnan szedted,hogy a Wave 1-nak van a legjobb kamerája?
Még a tesztben sem állítják,hogy hű de kimagasló lenne. Persze a 2011es Android MP-el dömping legtöbbjénél biztos jobb. Iphone4/S kiváló képet lő. Nokia N8-is.Ezekre merné az ember mondani,hogy legjobb.De egy Wave 1 -re.... Vagy van valami hack rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hegesztés topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest