- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #46938 üzenetére
Rendben, legyen így. A jövőben a hozzászólásaid ignorálom, és nem reagálok rájuk.
Mindenki mással szívesen beszélgetek továbbra is.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #46935 üzenetére
Te meg azt nem érted meg, hogy mi meg nem akarunk társalogni az állandó nyavalygásodról.
Leírtad elégszer (nem kétszer, hanem sokkal többször), hogy mi a bajod a telefonnal, a Badával, a Samsunggal. Elég volt. Már tudjuk és felfogtuk.
Az meg végképp nem igaz, hogy aki kérdezett nem kapott segítséget. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
unrealnoise #46928 üzenetére
Épp csak a lényeget nem értetted meg. Legyen véleményed, írd le a negatív kritikát, tapasztalatot.. egyszer, kétszer.. de ne naponta!!
És van itt olyan - név nélkül is magára ismer - aki hetek óta ezt csinálja. Ez az, ami már idegesítő, unalmas és (egy újabb utalás az illetőre) szánalmas is. -
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
Eddig 2 hibára derült fény:
1, Az új KIES minden alkalmazást – még a fizetős programokat is – ingyenesnek mutatja. Ráadásul, ha rányomunk a Vásárlás gombra a kiválasztott alkalmazásnál, még ott is ingyenesnek írja ki az ára helyett! Tehát a lényeg, hogy senki ne vásároljon vakon most a KIES-en keresztül, mivel nem látja a valós árakat még a fizetési ablakban se! Előbb meg kell nézni a böngészőben a valódi árat és csak azután letölteni/vásárolni a KIES-en keresztül.
2, Egyes telefonokra a kies az alábbi üzenetet írja:
A Jelenlegi verzió nem hivatalos.
A nem hivatalos verziókhoz nem támogatott a firmwarefrissítési szolgáltatás. -
leslieke
Jómunkásember
A legújabb Kies letölthető innen: Kies_2.0.3.11082_152_2
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
Találtam egy hibát. A Kiesben a Samsung Appson belül minden - még a fizetős programok is- ingyenesnek látszódik. De csak látszódik, mert valójában fizetős maradt.
-
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
the radish #46801 üzenetére
Hívás közben nyomd meg a lezár/felold gombot. A kijelzőn megjelenik többek közt a híváselutasítás üzenetben funkció. Tartsd rajta lenyomva az ujjad. A telefon elutasítja a hívást, és a listából kiválaszthatod, hogy milyen üzenetet küldjön a hívó félnek.
Saját szöveget a Beállítások -> Alkalmazások -> Hívás -> Összes hívás -> Híváselutasítás üzenetben helyen tudsz létrehozni. Pontosabban az előre felvett 5 db gyári üzenetet lehet szerkeszteni.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #46774 üzenetére
Nem-nem, ez már tegnap is szóba került, mrhitoshi-nál más lehet a gond, mert több fw-re is azt írta, hogy fagynak a programok. Esetleg hardveres lehet a hiba.
-
leslieke
Jómunkásember
Megint ráférne a takarítás a topikra.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #46741 üzenetére
Még mindig nem értettél meg. Újra és újra ugyanazt a hisztis szöveget adod elő, csak más szavakkal. Ez a legnagyobb baj azzal, amit írsz. Már mindenki tudja, hogy te csalódtál, nem azt kaptad, amit vártál. És ezek után az se véletlen, hogy megkaptad a "tiszteletbeli címet", mint Bada temetkezési vállalkozó.
Szemellenzős lennék? Lehet. De! Nekem elég és megfelelő a Bada tudása, azt kaptam, amit vártam; tudja azt, amire szükségem van. Ha nekem annyira nem felelne meg a Bada, mint amennyire neked, akkor én már rég váltottam volna, és nem nyavalyognék itt folyamatosan.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #46726 üzenetére
Szánalmas az állandón visszatérő hiszti is ugyanarról a témáról. És te már hetek óta mást se csinálsz itt.
-
leslieke
Jómunkásember
Mobilról még megy a letöltés és telepítés, 3G-n, 25 MB-ot töltöttem le. Akiknek hiányzik az AB, esetleg próbálkozhatnak ezzel, ami most ingyenes is: Battle Frogging
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
unrealnoise #46670 üzenetére
Ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák és mások az igényeink. Gondolom droidon már megtaláltad a neked megfelelő lejátszót, ami tudja mindezeket.
Nekem bőven megfelel a Wave album nézet kialakítása. Én így is megtalálom, hogy épp melyik albumot akarom hallgatni. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
unrealnoise #46654 üzenetére
A Wave gyári lejátszója is képes albumok szerint rendezni a számokat! Én azóta így használom, amióta megvettem, az meg majd 1,5 éve volt. Persze szerencsés dolog, ha az ID3tagek ki vannak töltve rendesen.
A zenelejátszó Beállítások menüjében a Zene menüpont alatt be kell kapcsolni az Albumok nézetet. Ezután Albumok nézet szerint kell rendezni és máris működik. -
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
21 app, 22 játék, 4 widget
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #46481 üzenetére
Kár lenne tagadni, hogy nem esik az ára. A legtöbb készülék esetében ez amúgy is egy normális tendencia.
Azzal nem értek egyet, hogy a kutyának se kell. Én még mindig meg akarom venni a Wave3-at.
Te is Wave tulaj vagy még, nem? És te többször emlegetted az alkalmazások hiányát, mint én, az is biztos.
-
leslieke
Jómunkásember
Magyar nyelvű frissítés érkezett a Unit Converter-hez. Nem lett tökéletes a fordítás.
-
leslieke
Jómunkásember
Nem lesz Badás tablet.
a Samsung saját rendszerét futtató táblagépek eljövetelében bizakodók számára viszont az a szomorú hírünk, hogy a koreai gyártó hivatalos álláspontja szerint a Badát kifejezetten okostelefonok számára fejlesztették ki, és nincs helye a táblagépeken.
Forrás: [link]
Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest