Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Én is csak a kugli fordítóval néztem az olasz oldalt.
A lényeg azért így is érthető szerintem.
Az Appstore használatához mindig naprakészen kell tartanunk a Kiest. Régebbi verzióval egyszerűen nem enged be a storeba. De mivel sokaknál előfordult már a Kies frissítésekor probléma, ezért egy egyszerű registry bejegyzés módosításával átverik a Kiest. Átírják a verziószámot a megfelelő registry kulcsban és onnantól már elindul a régebbi Kies verzió is, csak "újnak hiszi" magátPersze hozzáteszik, hogy eleve mindenki csináljon egy másolatot az eredeti registryről és csak saját felelősségre ajánlják az egész hacket.
-
duvi
nagyúr
Bada 2.0 felhasználói felület bemutató azoknak, akik még nem próbálták a bétákat
LINK
-
duvi
nagyúr
válasz
snecizero #44632 üzenetére
Mivel nem csak a samsung gyárt droidos telókat, ezért nem hiszem, hogy komolyabb hatása lenne ennek a badás piacra. Viszont eddig se szerettem az Apple üzletpolitikáját, pláne a termékeik túlárazását, de ezek után péklapáttal simogatnám az illetékesek fejét ezért a döntésért
Nem szeretem a droid rendszert de elismerem, hogy az SGS családdal nagyot alkotott a Samu
Szerintem nagy kár lenne, ha véglegesen kitiltanák Európából.
Ettől függetlenül természetesen a Wave II-t (talán a hármat) választanám újra, ha most kéne telót vennem
-
duvi
nagyúr
Ha nincs is eq. a Wavekben azért a zenei beállításoknál próbáld ki az alábbi kombót:
Hangszínszabályzó: Rock
Effektus: Bass enhancement
Ha ez nem elég egy basszus imádónak egy jó fülessel, akkor vagy hazudik v. festi magát(nem sértésből írtam
)
Ha már szóba került a téma! Ki milyen beállításokkal használja az audió playert?
Én Rock+Music clarity-val hallgatom. -
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #44476 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem ezt mondják az interjúban
A teljes szövegkörnyezetből nem kéne kiragadni az önmagában félreértelmezhető részt.
A teljes mondat így hangzik:
"A jelenlegi piac alsó és középkategóriás telefonjainak része (nem az okostelefonokról van szó) hamarosan globálisan össze fog omlani , mert ebben a szegmensben lassan megjelennek azok az új belépők akik kis gyárakban gyorsan, olcsón és nagy mennyiségben állítanak elő készülékeket Kínában"
De lehet idézni még a szövegből:
"A Bada alapú okostelefonjaink eléggé sikeresek voltak""Az indiai fogyasztók nagyon igényesek és nagy a kereslet a legújabb felsőkategóriás szuper-prémium termékekre."
Én úgy értelmezném a leírtakat, hogy az olcsó gyártók (Kína) miatt a jövőben gyakorlatilag megszűnik a hagyományos készülék gyártás. Ez nem azt jelenti, hogy a bada csak a közép és alsó kategóriában indulna. Már az alsó és középső szegmensben is megjelennek az okostelefonok olcsóbb verziói. Elég ha megnézzük a ZTE és Huawei márkák rohamos fejlődését. Ráadásul verhetetlen árakkal jelennek meg a piacokon. Természetesen van a Wavekből alsó és középkategóriás készülék is. DE van felső is
-
duvi
nagyúr
-Interjú Younghee Lee-vel a bada jövőjéről és a samsung további terveiről.
-Battle Frogging bővített kiadás. Amíg nincs AB a függőknek, addig lehet nyomulni ezzel a klónnal.
-Lehet, hogy hamarosan kapunk még egy újabb bétát a 2.0-ból? LINK MIAmRA Twitter logjából. -
duvi
nagyúr
válasz
mZoleee #44454 üzenetére
Én csak az Extreme Digitalt ismerem részletfizetési lehetőséggel.
Igaz, hogy pár bejegyzéssel ezelőtt volt szó egy rossz tapasztalatról velük kapcsolatban.Nem ismerem a Telefonplazat, de ők is ajánlanak részletfizetést. (kugliban találtam őket)
A Wave I paramétereit ITT megtalálod
-
duvi
nagyúr
válasz
Goldmen75 #44442 üzenetére
Én már több mint 4 éve használom és nagyon meg vagyok vele elégedve
Teljesen ingyenes és abszolúte mindenevő
Ráadásul folyamatosan frissítik a srácok. Örök hála a fejlesztőknek!
A Wave II topicban már sokszor ajánlottam is.
Ha már beszélünk róla akkor ITT a link hozzá. -
-
duvi
nagyúr
válasz
snecizero #44405 üzenetére
-Igen, ez egy memória tesztelő alkalmazás. Irás és olvasási tesztet végez.
Ha hibás szektorok vannak azt is kiírja.
-FAT-ot használnak a memkarik. NTFS-re véletlenül se formázd!
Ahogy leslieke is írta, a legjobb megoldás a telefonnal formázni.
Azt véletlenül sem lehet elrontani -
duvi
nagyúr
válasz
snecizero #44401 üzenetére
Ez nagyon alacsony írási sebesség egy calss 4-es Kingstonnak
Leformáztad a kártyát és így is 50 kbyte/sec az írás?
Az elméleti érték kb így néz ki egy gyári (és jól működő) Kingston microSDHC karinál:
Olvasás: 8,8 MB/sec.-ig
Írás : 6,5 MB/sec.-ig (de minimum: 4-5 MB/sec )
A fileok méretétől függően változhat az érték, de a minimumot hozni a kéne akkor is.
Javaslom neked is a fentebb linkelt h2testw progit ellenőrzés céljából. -
duvi
nagyúr
válasz
kennyke #44390 üzenetére
Érdekes, mert "reggel" 9-kor még feljött a telón a a kuponhirdetés. Most néztem és már nincs nálam se akciós hirdetés.
Lehet, hogy csak átmenetileg szünetel, mert a promócióban 2011.08.29 szerepel érvényességi időnek. (a lábjegyzetben meg 2011.09.30 szerepel
)
Kicsit zavarosan fogalmaznak a fijjúgg. -
duvi
nagyúr
válasz
Endruboy007 #44381 üzenetére
Memkarit középen lenyomni és közben erősen előre tolni.
Visszatenni pedig az elejét bebújtatod a keret alá (nehogy túlmenjen a kereten), óvatosan lenyomod és utána lenyomva hátratolod.
Látom közben sikerült már
Formázd le és futtass le rajta egy h2testw-et. Ez megmondja az írás/olvasás sebességét és detektálja a hibákat is. (a teszt után neked kell törölni/formázni a létrehozott tesztfileokat) -
duvi
nagyúr
A Route66 rajta van. Csak a térképeket és navigációt kell letöltened. Ez az itthon árult Wavekre is vonatkozik. Nekem T-s a Wave II és a Route első indításánál regelni kellett és csak utána tudtam letölteni a Magyar térképet.Alapban NINCS rajta a telefonon semmilyen térkép! Tehát offline módban nem működik (az online mód meg durva adatforgalom) és keresni se tudsz a térképen. Ezért ha regeltél akkor egyből töltsd le a térképet és navigációt. leslieke csinált egy nagyon korrekt leírást a Route66 telepítéséről.
snecizero
Mivel most csak olvasol a kártyáról, így ez nem mérvadó. A class speed az írási sebességet mutatja. Az a lényeg, hogy mennyivel tud írni a memkarira. -
duvi
nagyúr
A fentebb linkelt szövegkörnyezetben konkrétan a badáról folyt a megbeszélés.
"A cég elnöke Lee Kun-hee megsürgette az egyes részlegek vezetőit, hogy fordítsanak kiemelt figyelmet a Bada projektre mivel csak ezzel fogják tudni ellensúlyozni a Google-Motorola egyesülését és az Apple iPhone OS-el való versenyt."
Ettől függetlenül persze Klondik dolgozhat az android projekten is. Bár a Google-Motorola egyesülés nem ezt támasztaná alá. -
duvi
nagyúr
válasz
szimike79 #44340 üzenetére
Az ok, hogy a Fat és az 1024-es átváltás miatt nem látjuk a névleges méretet.
DE arányaiban a 4Gb-os kártyából 1 Gb-al kevesebb az már durva!
A te példádban a 8 Gb-ból 7Gb látszik.
Ezek alapján nem lehet egy 4 gigásnak szintén 1Gb vesztesége!
Nekem a 32-ből 29 Gb látszik. Az arányokkal tuti baj van.
A pontosság kedvéért nézzük meg a Beállítások/Memória/Memóriakártya adatait.
Nálam a 32Gb-ból 30,585 Mb-ot lát. Mekkora látszik egy 4 Gb-os kártyából másnak? -
duvi
nagyúr
A samsung ráerősít a badára
"A megbeszélés során a vezetők megállapodtak abban, hogy – mint azt már korábban is írtuk – több tehetséges és magasan képzett szoftverfejlesztőre lesz szüksége a cégnek, amely megállapodás első lépéseként csatlakozott a Samsung csapatához Steve Klondik informatikus mérnök a híres Android projekt, a CyanogenMod készítője." -
duvi
nagyúr
válasz
Endruboy007 #44324 üzenetére
Szia!
Nekem valami nem stimmel a memkaridal!
Ugyanis nem létezik 3Gb-os memória kártya!
Van 1,2,4,8,16,32 Gb-os verzió, de 3-as nincs
Ezek után sanszos, hogy a memkariddal lesz gond. A scandisk egy lemezkarbantartó alkalmazás, amit pl. a windows alól tudsz elindítani. Jobb klikk a meghajtó (vagy memkari) ikonjára és válaszd ki a tulajdonságok opciót. Ezután a megnyíló ablakon a felső fülek közül válaszd ki az eszközöket. Itt találhatod a "Hibaellenőrzés" (scandisk) funkciót. Ezt elindítva végigfut a scan a kijelölt meghajtón és ellenőrzi illetve kijavítja a logikai hibákat.
A másik lehetőséged, hogy bemásolsz mindent a gépedre és leformázod a memkaridat.
Légyszi nézd meg, hogy mi van ráírva a memóriakártyádra. Mekkora méret, ki a gyártó, class hányas a kari? -
duvi
nagyúr
Látom Cymby-ék se alszanak és gyűjtik a friss híreket
Hála nekik ITT egy friss videó a 2.0-ás fw flash lejátszási képességeiről. -
duvi
nagyúr
válasz
Endruboy007 #44305 üzenetére
-Beállítások/Alkalmazások/Telepítési beállításoknál nézted a telepítés helyét?
-Beállítások/A telefon névjegye/R.szerinfó/Memória mennyi szabad helyet ír ki a külső és belső memóriákra?
-Esetleg egy scandisk-el megnézhetnéd a memóriákat (külső+belső), hogy nem-e maradt fent valami szemét vagy hibás file amit nem is látsz a gépen.
-Konkrétan melyik játékot próbálod telepíteni? -
duvi
nagyúr
Szia!
Valóban jó teló a Wave I és II. DE!
Mint minden telefonnak, ennek is vannak hibái és gyengéi.
Az én értékelésem ITT olvasható.
Első körben szerintem olvasd el az első hozzászólást és EZT a összegzést. Nemrégiben lett összegyűjtve a Wavek pozitív és negatív tulajdonságai. Azt viszont tudnod kell, hogy hamarosan (szeptember-re várható) érkezik a 2.0-ás új szoftver ami gyökeres változásokat hoz az eddigi rendszerhez képest! -
duvi
nagyúr
Pár jó hír a badával kapcsolatban, hogy jobban aludjunk
-Wave-re is elkészül a Naught game.
-Piaci elemzés a mobil rendszerek alakulásáról
-Napokban megjelent egy új keresztplatformos fejlesztői eszköz App Game Kit néven -
duvi
nagyúr
Szia!
A 8530-nál kicsit más az USB csatlakozási lehetőség. Nem kínál fel választást.
Helyette vagy kiválasztod az általad is választott Háttértár módot és ezután csatlakoztatod a géphez a telót. Ilyenkor csak a háttértár üzemmód él. Viszont ha már feltetted a KIES-t és az usb drivert akkor már nem kell semmit csinálnod csatlakoztatás előtt. Egyszerűen csatlakoztatod a kábelt és a telefon mint külső eszköz jön fel a Win7 "Hordozható eszközök" listájában. Ebben az estben minden szolgáltatás elérhetővé válik egyszerre. Megnyitod a Wave II-t mint eszközt és tallózhatod az összes meghajtóját.Két belső és (ha van) akkor egy külső memóriát fogsz látni. Gyakorlatilag másolhatsz/törölhetsz fileokat, de ha elindítod a KIES-t akkor az is egyből kapcsolódik a telódhoz. A lényeg, hogy nincs szükség a háttértár üzemmódra többet.(kivéve a Route66 klienséhez való kapcsolódáskor)
-
duvi
nagyúr
válasz
kennyke #44271 üzenetére
Szia!
Nekem is Wave II van de még soha nem láttam ezt az "online mód" üzenetet.
Belinkelnéd a telefon firmware verzióját? Lehet, hogy neked egy teljesen új szoftod van és ezért nem láttuk még ezt az üzenetet? A csomagkapcsolt adatforgalom engedélyezve van? Ha wifin csatlakozol a netre akkor is feljön ez az üzi? -
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #44224 üzenetére
Friss fejlemények az Apple vs. Samsung cirkuszban: LINK
Én nem örülnék az Apple sikerének ebben a háborúban.Természetesen a samu közép és felső ligás készülékeit támadják, amik a szifon és iPad konkurenciái lehetnek. Ezzel az erővel bele lehetne kötni majdnem az összes gyártó telóiba és tábláiba. Ránk nézve mindenképpen rossz hatása lenne az almás csapat győzelmének.Kitiltanák a legnagyobb konkurensüket Európából és vegyünk helyette több szifont és iPad-ot brutál áron?Thx, de inkább nem.
Egy másik témában végzett felmérés érdekes eredménye: LINK
Mert ugyebár állandóan azt hallgatjuk, hogy ezért jó (jobb) a droid... -
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #44187 üzenetére
+1, de én csak jóval később tudok benevezni "tehetség" híján
Én örülök a 4"-es SAMOLED kijelzőnek. Jól jön az netezéshez
3Gb ROM is jól jön, mert a helyből sose elég ugyebár
Reménykedem az 1Gb RAM-ban (ezáltal jobb memóriagazdálkodást is várok), a fémházban, egy kicsit erősebb prociban (1,2-1,4), fejlettebb GPU-ban. Részemről ennyi lenne az újdonság elvárás hardveresen. Kevéssel is beérem -
duvi
nagyúr
válasz
Goldmen75 #43986 üzenetére
Lehet, hogy az akciós ár miatt van gondod. Most 560 Ft-os akciós áron adják a Need For Speed™ Shift-et. Ha jól emlékszem akkor csak bankkártyás reggel lehet akciós játékot venni kuponnal.
-
duvi
nagyúr
válasz
Goldmen75 #43969 üzenetére
A fogaskerék ikon alatt találod a részletes beállítás panelt. Itt kiválaszthatod a (többek között) a 3D effect szintjét. Ha megvan a kiválasztott kép, akkor nyomj egy pauset. Ezután a beállítás panelen válaszd ki a Landscape nézetet. A lepausált képet tudod állítgatni realtime a beállítás menüben.Ezek után már meg is tudod dönteni a képet bármelyik irányba. Minél magasabb a 3D effect szintje, annál jobban kiemelkedik a téma a síkból. Nekem a mentés okoz gondot. Nem találtam mentés opciót és a képernyő felvétel gomb kombó nem működik a program alatt
-
duvi
nagyúr
Egy kis help a Collage-Studio használatához (ha valakinek gondot okozna)
A Saját fájlok/Képek könyvtárba manuálisan kell létrehozni egy "CollageStudio" mappát a telefon memóriájában (a külső memkarin nem jó). Ide menti a legenerált képeket, amiket aztán már áthelyezhetünk a külső memkarira. -
duvi
nagyúr
Jónagyot mindenkinek!
Egy kis programajánló a mai friss appstore termésből:
1. Collage-Studio (ingyenes )
2. BadaBookReader Pro (560 Ft de ugye van kuponunk is)
3. Funky Cam 3D (560 Ft v. kupon) -
duvi
nagyúr
Szerintem alkalmazása válogatja a boot időt. Pl. egy Flashlight Pro 1másodperc alatt elindul. Viszont egy Dungeon Hunter (teljesen jogosan) 13 másodperc alatt tölt be. De ha belegondolunk, hogy melyik alkalmazás mekkora adatmennyiséget( textúrákat, hangokat...) tölt be, akkor teljesen jogos némelyiknél a várakozási idő.Lehet a világ legerősebb hardvere a telónkban, akkor is lesz várakozási idő. Max egyre rövidebb. Engem nem zavar az a pár másodperc
-
duvi
nagyúr
Találtam egy hasznos kis segédprogramot. Jelenleg ingyenesen letölthető az appstoreból Quick QR Reader
-
duvi
nagyúr
Szia!
Az örök kérdések alapján könnyeben tudunk segíteni.
Mik a legfontosabb elvárásaid és mire használnád elsősorban a telót?
Épp most lett összeállítva egy tulajdonság mérleg. Mind a pozitív, mind a negatív tulajdonságairól. Igaz, hogy a közeljövőben megjelenő 2.0-ás firmware gyökeres változásokat hoz mindkét oldalon. -
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #43906 üzenetére
+ Wifi megosztás
+ jó minőségű audió player -
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #43883 üzenetére
"A véleményemet pedig hagy fejtsem ki itt, akinek nem tetszik ne olvassa."
Senki nem írt olyat, hogy a véleményedet nem fejtheted ki itt.Sőt:
"Természetesen el lehet mondani mindenkinek a véleményét a telefonokkal kapcsolatban. Ezért van a fórum.El is fogadjuk, hogy nem jön be mindenkinek és kifejti a konkrét problémáit ezzel kapcsolatban."
Te úgy gondolod, hogy a fentebb idézett vélemények szakmaiságot/segítő szándékot/építő kritikát tartalmaznak?
Melyikre gondoltál akár csak ezek közül:
-"Az meg, hogy a 2.0-val bármilyen új natív progi jönne szintén csak hiú ábránd. " Mire alapozod ezt a kijelentésedet?
"-A Samsung politikája eleve hígfos." Ezt meg nem is kommentálom...A sok negatívum mellett az utóbbi napokban egy jó tulajdonságáról nem írtatok a Waveknek.
Szerintem ez már nem segítő szándékról árulkodik.(főleg bokrosolajos )
Pedig igenis van számos jó tulajdonságuk, amivel más készülékek nem(vagy alig) rendelkeznek. -
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #43868 üzenetére
"Az, hogy Neked nincs szükséged a Skypra, nem jelenti azt, hogy másnak sincs."
Én azt mondtam, hogy:"Tény és való, hogy nagyon hasznos alkalmazás a Skype. Én is örülnék ha kijönne badára...Ezek után számomra már nincs is akkora jelentősége a voip-nak." Ergo egy pillanatig se vontam kétségbe a létjogosultságát. Pusztán számomra nem bír akkora jelentőséggel, hogy elsődleges prioritást élvezzen telefon vásárláskor.
Ami igazából számomra zavaró, hogy napok óta folyamatosan jönnek részetekről (mélyen tisztelt bokrosolajos úr a másik versenyző) a konkrét kijelentések, amiket már kész tényként közöltök ebben a topicban. Most vagy valami belső kapcsolatotok a samsung vezetésében és ezért vagytok ennyire jól értesültek, vagy pusztán légbőlkapott információkkal árasztjátok el a fórumot.
Idézetek tőletek:
-----------------------------------------------------------
- "Nincs nagy költségvetése a badanak,"
-"eléggé low priority a project, néha bedobnak 1-1 csontot, hogy életben maradjanak a remények, de gyors fejlődést nem kell várni."
-"Az meg, hogy a 2.0-val bármilyen új natív progi jönne szintén csak hiú ábránd. "
-"a Samsung politikája eleve hígfos."
-"A bada eyg zárvány, egy sziget, nincsenek rá fejlesztések, lassan leminősül Samsung butafonná"
És a végtelenségig lehetne sorolni a "szakmai" kijelentéseiteket a Wavekkel kapcsolatban...
---------------------------------------------------------
Természetesen el lehet mondani mindenkinek a véleményét a telefonokkal kapcsolatban. Ezért van a fórum.El is fogadjuk, hogy nem jön be mindenkinek és kifejti a konkrét problémáit ezzel kapcsolatban. De azt hiszem, hogy a fentebbi idézetek nem a szakmaiságot tükrözik. Ráadásul napok óta folyik itt a Wavek pocskondiázása és a negatív kampányolás, ami szerintem már nem objektív véleményeket tükröz, hanem pusztán emberi rosszindulatot. Sok másik telefon topicját olvasom rendszeresen, de soha eszembe se jutott, hogy nekiálljak ilyen kijelentéseket irogatni más telefonokról.
Mindannyian tudjuk, hogy a Wavek (se) tökéletesek. Mi is fel tudunk sorolni több hibát, amit jó lenne javítani.Nem vagyunk fanatikus rajongók.De szerintem a Wave topicok kimondottan segítőkész tagokból állnak(tak) és mindig próbáltunk egymás problémáin segíteni.
Én csak azt kérném, hogy maradjon is így a későbbiekben folyamán is.
Köszönettel: Duvi -
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #43859 üzenetére
Tény és való, hogy nagyon hasznos alkalmazás a Skype. Én is örülnék ha kijönne badára.
DE!
1.Nem egy olcsó mulatság mobilon a rendszeres Skype használat.
Főleg, ha videó funkciót is használunk!
2.Ha jól sejtem akkor a magunkfajta mobilos és számtech rajongóknak van otthon és melóhelyen is internet hozzáférésünk.Tegyük a kezünket a szívünkre! Ha van lehetőség akkor úgy is ezt megoldást használjuk az esetek többségében.
Ezek után számomra már nincs is akkora jelentősége a voip-nak.
Ha annyira fontos lett volna, akkor nem a Wave II-t választom.
Végezetül TÉNYLEG nem elvakultságból vagy kötekedésből, de a felsorolt készülékek közül mennyinek van fizikai híváskezelő gombja? Úgy gondolom, hogy ennyi pénzért ez nem lenne túl nagy elvárás egy okostelefontól.
Tudom, most a végtelenségig lehetne sorolni, hogy melyik készülék/rendszer miben jobb vagy rosszabb. Nem ez volt a célom, csupán reflektáltam a fent említett skype előnyre, illetve a Wavek kihagyására. -
duvi
nagyúr
Igen, biztos igazad van...
Az SGS I és II eladások is ezt bizonyítják:
"A Galaxy S II-ből ugyanis immár 5 millió darab kelt el 85 napra az április 29-i megjelenés után, amely igen szép szám. Ezzel 40 nappal előzte le a Galaxy S névre hallgató elődöt, amely 125 nap alatt érte el az öt milliós eladási számot." Forrás -
duvi
nagyúr
Oki. Elfogadom, hogy neked a 10K plusz már nem oszt/szoroz egy telefon vásárlásakor
De azért ez egy elég szubjektív értékhatár különbség.
Nekem manapság igenis számít az a +10K.És sajnos nem szőrözésből mondom, hanem ez a valóság
XXL-nél a bolti garis:
Wave II Új (bruttó)**: 49 900 Ft-tól
Omnia7 Új (bruttó)**: 53 900 Ft-tó7-es
Tegyük hozzá, hogy a 7-es telókat közel se viszik annyira mint a Waveket... -
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #43820 üzenetére
"Ha pedig nem fogják az emberek venni a badás készülékeket"
Szerintem ebben az árkategóriában ezzel a hardverrel nem nagyon van konkurenciája a Waveknek.És a legtöbb embernek a pénz számít első körben, telefon vásárláskor(is). Ebből kifolyólag igenis fognak az emberek badás készüléket venni
Márpedig az eladások számítanak a fejlesztéseknél is. Minél több badás telót adnak el, annál többen fejlesztenek rá és adják ki az újabb firmwaret is.
Természetesen vannak hibái, de melyik platformnak nincs??? Androidnak? RIM-nek? IOS-nek? Symbiannak (ami épp a halálán van) ? Elég sok mobilos topicot olvasgatok itt szimultán. Még nem találtam meg a tökéletes rendszert.Egyszerűen csak arról van sztó, hogy kinek mik az igényei. Ez alapján döntünk és vásárolunk., elfogadva a kompromisszumokat.
Megértem, hogy neked nem jött be a bada, de korántsem olyan rossz az összkép róla mint ahogy te lefested.Legalább ennyi hibát fel lehetne sorolni az Android esetében is. (tudom, ott van Angry Birds
)
A samsung üzletpolitikájáról meg csak annyit, hogy minek ölnének bele a fejlesztésekbe ennyi pénzt, ha nem terveznének hosszútávon a badávalAz Android körül kezd szorulni a hurok a sok szabadalmi per miatt. Egyre jobban drágulni fognak a készülékeik a sok szabadalmi plusz költség miatt. A samsung szerintem igenis hosszútávra tervez a badával.
Szép csöndben fejlesztik és közben persze gyártják a sok droidos telót is a bevételek miatt. Amikor elérik azt a fejlettségi szintet amivel már rentábilis lesz a platformjuk, akkor majd elsődleges rendszerré avanzsálhatják a badát és a Waveket. Szerintem ez nem elvakultság, csak józan gondolkodás kérdése az egész. Egyszóval nem hiszem, hogy "beütik az utolsó szeget is a koporsójába" a Waveknek -
duvi
nagyúr
válasz
consono #43811 üzenetére
Először is sok boldogságot és egészséget az utódnak(is)!
Másodszor meg tablet és gyerek egyszerre nem nagyon műxik(asszem a legtöbbünknek) És ez a későbbiekben sem lesz másképp
Az én fiam 16 éves és igaz, hogy nem ágyra kell a pénz de mindig van vmi nagggyon fontos kiadása
-
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #43804 üzenetére
A kettő közül mindenképpen a Wave II-t választanám, a nagyobb kijelző miatt. Sokat netezek és szerintem ez döntő érv mellette. Viszont hamarosan jön ki a Wave III ami már 4"-os SAMOLED kijelzőt kap. Én kivárnék inkább 1-2 hónapot a III megjelenéséig
Ebben az esetben már valszeg a III-ra voksolnék
(látatlanban persze nem döntenék)
-
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #43582 üzenetére
Lehet, hogy most borzalmasnak tűnik a mostani pixelcsodák között. Pedig a maga idejében korszakalkotó játék volt és tiszteletet érdemel a PC-s játékok panteonjában. Én 16 évvel ezelőtt mint újdonsággal játszottam egy 486 DX4-es gépen. Életem első 3D-s játéka volt és leesett állal bámultam a megvalósítását
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
válasz
Goldmen75 #43549 üzenetére
Az biztos, hogy kintről olcsóban lehet vásárolni. Sokszor még a szállítási költséggel együtt is. Egyetlen gond a garancia érvényesítése. Tokot, memkarit, burkolatot még vennék is kintről. Akkumulátort, töltőt viszont nem. Nem egy telefon halt már meg ezek miatt, ha nem tiszta forrásból származtak. Pl. amikor így hirdetik a Wave akksit, hogy "Battery S8500 WAVE OMNIA", akkor kicsit elgondolkozom a kereskedő hozzáértésén... Persze lehet elírás is.
-
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #43538 üzenetére
Sokat olvasom az SGS II topicot (is). Elég sokan panaszkodtak a fogyasztásra és melegedésre. A fent említett idézet gyári romra vonatkozik?
10 óra alatt aktív push levelezéssel 11% fogyott? Ezek alapján kikapcsolás nélkül több mint négy napig megy egy töltéssel az SGS II. Mivel te is SGS II-re váltottál így személyes tapasztalatod alapján ez helytálló számítás? -
duvi
nagyúr
Kíváncsiságból rákerestem a hivatalos samsung support oldalon a GT-8600 kifejezésre. Szerintem ez már Coming Soon
s4tch
Esélytelen a jelenlegi akksikkal a 3-4 nap. Átlagos használattal (és nem főzött rommal) naponta lehet tölteni. Max két nap, de akkor már szolidan használtad. -
duvi
nagyúr
válasz
Goldmen75 #43491 üzenetére
Nincs mit csodálkozni ezen
A fejlődés nem áll meg. Ha belegondolunk, hogy a Star Trek motiválta a fejlesztőket a mobiltelefon kifejlesztésére, akkor elég ha megnézzük az utolsó pár ST sorozatot. Máris láthatjuk hova tart a mobiltelefon fejlesztés. Kapunk egy személyi communicator+zsebszámítógép+tablet hybridet
Igaz, hogy a Mátrixból van de talán passzol ide is:
"Welcome to the real world. ..." -
duvi
nagyúr
válasz
ADAM1337 #43487 üzenetére
Megkaphatná a Galaxy S Plus 1,4 GHz-es processzorát. Ezen kívül kaphat még fejlettebb GPU-t is és több RAM-ot. Ezzel a felállással még mindig élvonalbeli készülék lenne. Főleg ha megmaradna a full fém ház + fizikai telefon gombok is
Reméljük hamarosan több részletre is fény derül...
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
Szia!
Háttérképet te is tudsz csinálni magadnak. Amennyit csak akarsz.
A lényeg, hogy 1200×800 legyen a kép felbontása.
Bemásolod és már használhatod is.
Ha nincs kedved szöszölni vele, akkor segít a jó öreg kugli -
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #43268 üzenetére
Akkor ugyan az a T-s verzió is. Rajta kell lennie a KIES telepítőnek a telefonon.
Erre gondoltam, hogy tegye újra a KIES-t a telóról miután a gépről uninstallálta.Ja értem. Igy már tiszta az ügy. Elnézést kérek mindenkitől a kavarodásért!
Nem tudtam, hogy nincs KIES telepítő a Wave I-ben. -
duvi
nagyúr
válasz
TomWexX #43260 üzenetére
"Nem ugyan az az 1.2-es szoftver tartalma a két Wave esetében?"
Csak a funkciókra gondoltam. A rákérdezésen kívül minden funkció megtalálható mindkettőben. Még ha más az elnevezésük, akkor is.
A lényeg, hogy csak segíteni próbáltam István100-nak. Ha nem is pont azon a néven de megtalálta az említett funkciókat. (KIES telepítő + hibakeresés) -
duvi
nagyúr
válasz
István100 #43249 üzenetére
Az USB/KIES telepítő benne van a tiedben is. Ha eltávolítottad a KIEST és restartoltál, akkor nyomj rá a telón a KIES telepítésre. Ezután csatlakoztasd. Elvileg el kéne indítania a telepítőt, ami felteszi a KIEST és az USB drivert is. Ha minden rendben lefutott akkor a KIEST csak magában frissítsd fel a legújabb verzióra. Ezek után újra restart a gépnek és ha felállt a redszer akkor próbálj csatlakozni a telóval.
TomWexX
Megnéztem apán Wave I-ét. Csak a rákérdezés hiányzik a Wave II-ből, de ezt már intelligensen megoldották a kapcsolódásnál. (minden funkció elérhető egyszerre)
Hibajavítás ugyan úgy megtalálható az I-ben is. -
duvi
nagyúr
válasz
István100 #43235 üzenetére
Szia!
Ezen végigmentél már?
Beállítások/Kapcsolatok/USB segédprogramok Itt rányomsz a KIES telepítőre és csak ezután csatlakoztatod a telót a szgéphez. Ugyan itt van egy Hibakeresés opció is ha nem működne rendesen a kapcsolódás.
Milyen oprendszered van? Win7 vagy XP? Számítógépen volt már KIES uninstall/reinstall? Eszközkezelőből eltávolítás és restart? -
duvi
nagyúr
válasz
pixelblondie #43210 üzenetére
Válasz ment a mail címedre
-
duvi
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^ #42970 üzenetére
Twitter és FB nélkül ajánlom a samfirmware.com -ot.
Ingyenes reg kell ha le is akarsz tölteni tőlük.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest