- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
szimike79 #36767 üzenetére
Egyszerűen azért baj ez a felbontás, mert egy bizonyos képernyő átmérőtől kezdve, el kezd pixelessé válni a kép, mivel nagy kijelzőn nézed a kis felbontást. Szerintem 4" fölött igenis használjanak a gyártók qHD felbontást, mert ez így kevés. Lehet nem érződik annyira, hogy pixeles lenne a képe a SGS2-nek, de szerintem ez egy így elég tré. Az meg a másik, hogy konkurens gyártók lassan már régen alkalmaznak elég jó nagy felbontást. Ott van az iPhone 4, aminek majdnem akkora kijelzője van mint a Wave-nek, viszont jóval nagyobb felbontást alkalmaztak benne, így tűéles képet ad vissza. (Szerény véleményem erről.
)
-
mrhitoshi
veterán
válasz
bokrosolajos #36704 üzenetére
Egy gyorsítótár ürítés mit is csinál pontosan ?
-
mrhitoshi
veterán
Ez valami új az Apps-on. Homerun Battle 3D Tegnap még nem láttam fent.
Bár elég drága.
Szerk.: úgy látom az árak beálltak ilyen sorrendbe: 290Ft < 560Ft < 1200Ft < 1400Ft.
Nem rég jelent meg hazánkban a fizetős részleg és máris rengeteg akció van. Ígéretes. -
mrhitoshi
veterán
válasz
bokrosolajos #36676 üzenetére
Én csak ennyit tennék hozzá a témához. link
Remélem azért a kezdőképernyő iszonyatos testre szabhatóságán felül, kapunk többet is a TW 4.0-val, mert szerintem ennyi kevés lesz.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
bokrosolajos #36667 üzenetére
Megpróbálok valamit ügyködni.
És mi van a feladatkezelővel ? onnan akkor is kidob, ha csak a kezdőképernyő van benne "ikonként".
Megpróbálok valamit csinálni mert ez így tényleg nem állapot, de nem értem, ha nincs ikon a feladatkezelőben, akkor onnan mért dob ki.(#36666) szimike79: okosabb lenne a telefon mint a használója?
-
mrhitoshi
veterán
válasz
bokrosolajos #36663 üzenetére
Eddig még semmi gond nincs, de mikor ezt csinálja, akkor nem kattintok sehova se. Szóval az a pláne, hogy megnyomom a menügombot, belép a menübe majd egyből ki, úgy hogy nem nyomok meg semmit. Van ennek köze valamihez is, vagy kezdjem el törölni az ikonokat az alkalmazásokkal ?
Ugyan ezt csinálja, ha a feladat kezelőbe lépek be. Belépek a középső gombbal, majd nem nyúlok sehova, és kilép rögtön. Szörnyen idegesítő tud lenni, de ezen kívül sok baja nincs. Memóriaelfogyás meg főleg nincs. -
mrhitoshi
veterán
válasz
ADAM1337 #36646 üzenetére
Ott valami nagyon nem okés a FW-vel. Nálam még akkor se fogyott el a ram, mikor FB + Net(2tab-al) + zene + ilyen alapdolgok mentek a telón egyszerre. Vagy, hogy még egy példát említsek, kitettem 23 Widgetet, és még akkor sem szart be, igaz volt egy kicsi laggolás a kezdő képernyőn, de nem volt vészes. Újraindítás nem volt utána, és továbbra is ment normálisan.
Viszont mostanában egész érdekes dolgokat művel a telefonom. Belépek a menüben és rögtön ezután kidob a főképernyőre. ??
-
mrhitoshi
veterán
-
mrhitoshi
veterán
Na ma már nincs sok új dolog.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
GrooveHero #36576 üzenetére
Ezen a képen már sírok....
Nincs még fent amúgy.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
gamek!ller #36561 üzenetére
Utána tettem, hogy léteznek más megoldások, de általában dombornyomotatt kérnek. Hiszen az nemzetközi.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
plejik #36555 üzenetére
Ha jól gondolom akkor oda ilyesmi kód kell. CCV2 kód
Más téma: mostanában elég érdekes dolgokat produkál a Wavem. Pl.: belépek a menübe, majd onnan kidob. Vagy elindítom a kamerát, és újraindul a telefon, vagy csak szimplán 90%-on megy folyamatosan a CPU. Valaki tud valamit mondani erre ?
Most éppen csak 15%-on megy a CPU, pedig alig van kint widget...Szerk.: újraindítás nem segít.
-
mrhitoshi
veterán
Amit hamarosan meg is fogunk látni, hiszen a hivatalos SGS2 bejelentés meg történt, éppen ma... milyen érdekes.
Szóval legyen bármi is az oka, hamarosan vissza fog köszönni úgy érzem.
(#36552) plejik: Csinálsz egy olyan netes bankkártyát, amivel tudsz fizetni, viszont arra a számlára amit nyitsz a neten, csak te tudsz utalni. Szerintem ez kényelmes is, pl.: OTP, és akkor nem kell külföldre utalgatni + szerintem biztonságosabb is.
-
mrhitoshi
veterán
Na ez érdekes lesz, de a samsung apps-ben van egy olyan rész, hogy fb fiók módosítása. Na ez mi lenne, illetve ha egyik alkalmazást mielőtt lehúznám, ott is ott van az FB. Oké rámegyek, de semmi nem történik, illetve még csak azt sem írja ki, amikor tölt, hogy Kis türelem... Működik ez valakinél ?
-
-
mrhitoshi
veterán
Ez a fizetős alkalmazásbolt hír teljesen feldobta a napomat!
-
mrhitoshi
veterán
-
mrhitoshi
veterán
Emberek! Próbálta valaki ezt a firmware-t ? S8500XEKC2
Ha valaki kipróbálta már, az mondjon már róla véleményt. -
mrhitoshi
veterán
Be vagyok mostanság telve ezzel a kis FB javítással.
Igaz nem az legjobb, de legalább már javult.
-
mrhitoshi
veterán
Most néztem meg mobilneten is ezt az új FB-t, és ott is elég gyors.
Az meg, hogy egyik készüléken megy egyiken meg nem, ez eléggé érdekes dolog. Biztos állhat valami a háttérben emiatt. -
mrhitoshi
veterán
Jelentem: nálam megoldódott tegnapi hiba, hogy folyamatosan időtúllépéssel kidobott az FB. Most már gyors, és jól mükszik nálam.
-
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Varszegig #35878 üzenetére
1.2-es Bada + premium SH. Semmi gond nem volt, frissítette.
Azt kell mondjam emberek, hogy JAVULÁS!!!! Éljen.
Szóval én ajánlom mindenkinek a frissítést. Nálam nem volt gond, szuperül megy. Az FB chat is!!!Itt van pár fénykép a "javított verzióról": 1.kép
2.kép
3.kép
(az adatokat direkt nem vártam mire betöltenek, gondolom értitek miért...)(#35882) Varszegig: érdekes, szóval eddig egy "testserver"-t használt volna ? ha igen, akkor szerintem nem bug volt az hanem tényleg most kezd majd csak beindulni a rendszer. Szerintem.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Polllen #35762 üzenetére
Én nem a tablet-re értettem, hogy őrült...
(#35786) Bobó_20: Az átutalási költség nem érinti semmilyen formában a Samsungot. Maximum a buzi bankokat lehet ezért szidni, akik több 1000FT-ot számolnak fel kezelési költségként, közbe meg csak várják a kamatot, és ülnek a pénzeden az átutalás alatt... ezért is nem érkezik meg egyből a pénz. Szóval én e miatt egyáltalán nem a Samsungra vagyok mérges, bár ő is tehet valamennyire róla.
-
mrhitoshi
veterán
Ez a Doodle Fit egész jó játék, és most ingyenes!
-
mrhitoshi
veterán
válasz
joey04 #35597 üzenetére
Ha olyan igényeim lennének mint neked, akkor only iOS lenne nálam is befutó.
(#35595) Karma: ha nem tetszik neki a komolyabbnak vélt játékok, akkor nem tetszik, de nekem rohadtul bejönnek, főleg úgy hogy ez az első okos telefonom. Fényévekre jobb a bada akármilyen zárt op.rendszerű telefonnál. Szóval nekem nincs gondom a kevesebb app-el. Kóstolgatni az okos telefonokat tökéletes választás a Bada.
-
mrhitoshi
veterán
Badás vonalon egy értelmes készülék van a Wave/II. Igazából csak ezeket lehet összehasonlítani több 10 másik készülékkel. Most vegyük alapul az Galaxy Ace-t. Ha valakinek fontos mondjuk, hogy viszonylag jó fotót csináljon a telefonja, akkor Wave. Ha valaki megakar egyszer-egyszer nézni mondjuk egy videót jó minőségben, HD felbontáson akkor Wave. Akkor itt vannak még a játékok is, hiszen nem mindegy, hogy milyen erős is az a vas ami a telefonban van. Stb.. Netezést nem említem, bár ha valaki el tekint a borzasztó böngészőtől, akkor még arra is jó választás a Wave, 480x800 pixeles felbontáson nem olyan rossz netezni. De igen nem egy kategória a két telefon. Ez látszik is.
Szerk.: ja azt kihagytam, hogy mmondjuk ellentétben egy HTC -vel, lehet nincs Wave -re annyi akalmazás (már megint ezek a buzi számok
), vagy nem olyan jó a kezelőfelület (ami iszonyat jó a HTC-ken
) de ha valaki ezekre kell főként telefon, akkor a Wave árából kiindulva jobb választás lehet annak a személynek.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
joey04 #35580 üzenetére
100e alkalmazásból legalább 80e felesleg.
Utána néztem, hát kb ha van 10e olyan alkalmazás amit letöltenék szívesen, és kb 1e olyan amiért fizetnék is. Lehet dobálózni a számokkal stb... de mindez csak reklám, nem több. Szóval nevetségesek az arányok. Akinek Androidos telefonja van az max az egész rendszer 100-adát tudja kihasználni, mert 80 vagy 50e alkalmazást úgysem tölt le.
Az egyetlen normális platform ilyen téren az iOS. Na akinek alkalmazás kell vegyen iPhone-t, ne mást. Az android is csak vakítás, nem több ilyen téren szerintem. Badán meg egyszerűen kevés értelmes alkalmazás van, viszont játékok vagy multimédia terén már most jobb mint az android. -
mrhitoshi
veterán
Hát igen. Én inkább várok fél évet. Tudni illik eléggé lusta vagyok.
(#35536) Swami: helyesbítek: 10-ból jó ha egy tudja, hogy bada fut rajta. Hallok olyanokat is, hogy a hapi benne van a telekommunikációban rendesen, de azt nem tudja, hogy a Waven milyen op.rendszer fut.
-
mrhitoshi
veterán
Nem értem mi a gond ? Szeptember ? na és..., még mindig jobb mint mindig a hülye romokat rakosgatni felfele a telefonra, és várni, hogy attól talán nem lesznek akadások a rendszerben.
Androidhoz képest játék téren nagyon jól állunk, függetlenül az Angry birds-től is.Sőt bevallom, inkább várok még az Angry Birds-re 1-2 hónapot, mint sem a buzi reklámokat nyomják a pofámba. -
mrhitoshi
veterán
válasz
gamek!ller #35514 üzenetére
LoL! nem hagyod békén szegényeket.
Amúgy tényleg elég jó képet készít a wave.. -
mrhitoshi
veterán
Wifi kikapcs. Ugyan ez volt a gondom, wifit kikapcsoltam egyből megjavult. Ez a memória kérdés, meg számomra elég érdekes dolog. Nap mint nap találkozok egy emberkével, akinek SGS-je van, és nem lassabb a Wave a korlátozás ellenére, már ha igaz. Ki tudja mit rejtettek a telefonba, és miket nem tudunk.
Ja igen, nem rég kipróbáltam mit tud Widget terén, és 23-22 Widget futott egyszerre, és bár mondjuk volt észre vehető lassulás a rendszerben, de nem volt vészes. -
mrhitoshi
veterán
válasz
szimike79 #35251 üzenetére
Zenét lejátszani a wave hangszóróján egyszerűen szánalmas, szóval ez már szerintem alap 2011 tájékán.
Szóval teljesen egyet értek veled.
(#35250) Tomajdon: Ha így fog kinézni a következő Wave.. hát kit tudja, lehet még sikeres is lesz. Ha már a Galaxy S-t vesszük alapul.
Egy kis érdekesség: múltkor megakartam nyitni a fényképezőgépet a wave-n erre újraindult. Ez mitől lehet ?
Ezen kívül amúgy elég stabil a rendszer nálam. Nem szokott lefagyni, újraindulgatni a rendszer, de ez a múltkori eset picit rejtély. -
mrhitoshi
veterán
válasz
bokrosolajos #35051 üzenetére
Elvileg ilyen külsőt hoz majd a TW 4.0 nem ?
-
mrhitoshi
veterán
Igazi luxus cikk a wave meg a bada. Alig van pár embernek, nem úgy mint Android, hogy mindenki androidos telefonnal rohangál.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
szimike79 #34972 üzenetére
Hát igen, most hogy kipróbáltam én is ilyen véleményen vagyok a Vuvuzelával kapcsolatban. Még jó hogy ingyenes.
Más valami: Kies-t érdemes frissíteni, vagy ne foglalkozzak vele ?
Meg ilyen nagy piaca lenne a Badának Indiában ?Mindegy végül is, csak jöjjenek az értelmes dolgok.
-
mrhitoshi
veterán
Egy frissítés érhető el a Battle Frogging című játékhoz, szerintem érdemes letölteni, részben új külsőt kapott a játék. Battle Frogging
-
mrhitoshi
veterán
válasz
szimike79 #34706 üzenetére
Szerintem aki mondjuk Wave-t pont azért nem vesz, mert mondjuk kevésnek érzi az 5000 alkalmazást, de már a 13e-t nem, azt pont be tudtak csapni.
Fejlesztők részéről meg eleve hallott az ügy, hiszen ők csak képben vannak. Sok értelme tényleg nincs ennek a hazudozásnak, de ők biztosan jobban tudják.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
szimike79 #34699 üzenetére
Egyszerű marketing. Mondjuk értelem szerűen szerintem a Samsung se teheti meg, hogy 120-90e FT -ért árulja a Wave 1-t, mivel nem tud annyi mindent nyújtani mint egy Android op.rendszert futtató telefon, ahol szerintem elszabadúltak az árak picit. Apple-ről meg no comment, ő simán megteheti, hogy elkér 2x annyi pénzt, mint egy Wave, és rá tudja fogni a felárat arra, hogy ő sokkal többet tud nyújtani, mint a Samsung. Jó példa erre még a HTC is. Ők is inkább a luxus kategória felé kacsingatnak és ők is elkérhetik a felárat a szolgáltatásokkal párhuzamosan. Szóval leegyszerűsítve: ez olyan, hogy aki többet tud nyújtani az zsebelheti le pénzt, azaz akinek több az alkalmazása, és jól is hirdeti annak már nyert ügye van. És sok embernek ennyi elég is, hogy elérhet 100.000 alkalmazást, úgy hogy ki se használja az ezred részét sem.
Én legalábbis így csinálnám, bár lehet nem pont így működnek a dolgok.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
ADAM1337 #34546 üzenetére
Ez is egy vélemény
, de én így is meg vagyok elédegve a telefonnal, sőt a Galaxy S-hez képest iszonyat gyors!
Múltkor volt nálam egy napig a híres telefon, hát közel nincs olyan sebessége mint a Wave-nek, pedig csak egy két progi futott, míg tegnap a Wave-n egyszerre neteztem zenét hallgattam, MSN-en beszélgettem + Fb-t nézegettem, és közbe ugye ment a Wifi. Na ezen a ponton a Galaxy S beszart volna. (ezt most csak érdekesség képen mondtam. Galaxy S-en gyári rom futott.
)
Nekem főleg játékra kell legalábbis azt használom a legjobban, és ezen a téren nem annyira gyenge a bada. A rendes MSN megoldható, élek is a lehetősséggel.
Ami engem pl. legjobban zavar az a böngésző, illetve a beépített Fb kliens. Ez a kettő kb mehetne is a kukába. Na meg az akksi.
Market-re visszatérve, elférne azért vagy 3 böngésző, 2-4 médialejátszó, meg mondjuk pár hasznosabb program ez biztos. -
mrhitoshi
veterán
válasz
gamek!ller #34352 üzenetére
Az úgy nem rossz.
Nekem ma lett feltöltve reggel 6-kor 100%-ra, buszon zene, net. Majd 4-6 órán keresztül net osztás + netezés, és 2 óra fele már csak 30%-on volt. Fényerő 4-sen van nekem mindig. Nekem az az optimális.
Egész jól bírta.
-
mrhitoshi
veterán
Hát igen ezért is lepődtem meg. De nem azt mondom, hogy csúnya lenne a Galaxy S képe, de a Wave képe érezhetően szebb. Na meg azon lepődtem meg, hogy a Wave kb 2x olyan nehéz mint a Galaxy...
Szegény kis telefonom ma dolgozott rendesen. Egész nap a netet osztotta meg Wifin keresztül, és kb 3-4 telefont szolgált ki wifin keresztül. Egész jól bírta.
-
mrhitoshi
veterán
Érdekes. Nekem a csodás premium soc hub.- os valami van (gondolom neked is
) és nekem max akkor dobál ki "jelszó nem megfelelő" dumával, amikor a merülő akksi miatt le van tíltva a szinkronizálás.
nozs23: ami a waven van beépített fb kliens az iszonyatosan használhatatlan, legalábbis nagyon lassú, de ezen felűl hogy lassú elég jó. Beépített normális msn nincs, de megoldható hogy legyen
Amúgy ma össze hasonlítottuk a Galaxy s és wave kijelzőjét és nem hittem a szememnek. A galaxy kijelzője messze volt a wave-től. Fehér majdnem hogy kék volt rajta.
-
mrhitoshi
veterán
Szóval azt mondjátok, hogy akár 50e Ft-ért is el lehet adni ezt a telefont ?
De ki veszi meg ennyiért ?
-
mrhitoshi
veterán
válasz
bokrosolajos #33960 üzenetére
A hírekről kérdezett, nem pedig azok valódiságáról.
Viszont Karma appját kihagytam a felsorolásból. -
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest