Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
SeriouS_77 #46691 üzenetére
Oké. Igazad van. Bár senki nem beszélt napi két romcseréről, de mind1...
Ha kíváncsi vagy az egész helyzet kialakulására, olvass vissza egy pár hozzászólást.Visszatekintve a Wave topic történetén igazából az az "érdekes", hogy rendszeresen felbukkan itt pár droid fan és vehemensen elkezdik bizonygatni az android nagyszerűségét a badával szemben. Annak ellenére, hogy itt senki nem szokta pocskondiázni az androidot. Elismerjük az előnyeit és van akinek mindkét rendszerrel van készüléke. Tényleg nem értem, hogy miért kell ez. Vajon miért nem járnak át innen a Wave tulajok hirdetni az igét, a droidos fórumokba? De már megint átment a topic off-ba. Részemről abba is hagytam a témát.
-
duvi
nagyúr
válasz
SeriouS_77 #46689 üzenetére
Több mint fél éve vettem a Wave II-met. Gyárilag 1.2 T-s szoftverrel. Azóta semmi gondom nem volt vele. Nem is próbáltam lecserélni multival független firmwarre. Tehát saját tapasztalatom alapján nyiltkozhatom azt, hogy megvettem/bekapcsoltam/használom. Persze itt is van aki multival cserélt szoftvert. Van aki kényszerből, van aki kíváncsiságból. Az, hogy feltették páran a 2.0 bétát megnézni mégis milyen lesz, az nem állandó rom cserélgetést jelent. Ezzel együtt, ezen a rendszeren még így is töredéke a mókolás, mint a droidon.
-
duvi
nagyúr
válasz
SeriouS_77 #46687 üzenetére
Például az androidos telefon topic hozzászólásaiból? Legyen az akár HTC vagy Samsung stb. állandó téma a romcsere.
-
duvi
nagyúr
válasz
happy555 #46682 üzenetére
Több telefonos topicot olvasgatok folyamatosan. (pl. SE Arc, SGS II) Egy pillanatig nem vitatom az android előnyeit. Viszont nekem pont ez a fajta buherálás nem hiányzik. Nincs már kedvem a sok szöszöléshez, romcserékhez. Pedig SE fan vagyok/voltam és mind a mai napig nézegetem a telóikat. A droid miatt lett mégis Wave II. a befutó. Fájt a szívem egy X10-ért de a fent említett szöszölések baromira nem hiányoztak. Nekem egy olyan teló kellett, ami számomra megfelelő tudású és bekapcsolás után egyből használható. Ezt megkaptam a Wave II-től. Rendszeresen netezek, sokat hallgatok zenét és nézek filmeket. Ezeken kívül sokat fotózok és néha videózok vele. Nem mellékesen, jó TELEFON is egyben. Nagyon szeretem a fizikai híváskezelő gombokat és a jó hangminőséget. Anyaghasználatról ne is beszéljünk a sok full műanyag telót látva. Nem vagyok elvakult és elismerem a hiányosságait is. A droid a sok elérhető alkalmazáson és jobb böngészőn kívül semmi nem nyújtana számomra.
-
duvi
nagyúr
Sorry! Igy már értem a problémát. Ilyen sok album esetében valóban jól jön a részletesebb szelektálás lehetősége.
Ha nincs kedved megvárni a 2.0 megjelenését, akkor próbáld ki az iPlayer Trial verzióját. Ha tetszik, akkor megveheted a fullos iPlayert 560 Ft-ért.
-
duvi
nagyúr
"Ha csak egy előadó albumait akarom nézni, akkor az előadók fül alatt a kívánt előadót kiválasztva" Ha albumokat akarsz nézni, akkor miért az Előadók fül alatt keresel
Mint leslieke is írta, van kimondott Album nézet is a rendezési paraméterek között. Ezzel szépen sorban kilistázza az albumokat és a hozzájuk tartozó album borítókat. Persze ID3 Tag kell hozzá, de ezt amúgy is érdemes rendesen kitölteni
-
duvi
nagyúr
válasz
happy555 #46661 üzenetére
Erről beszéltem. Ha csak egyoldalúan kezeled a Waveket, akkor tök min1, hogy milyen tényeket sorolunk fel neked
Én megértem, hogy csalódtál ebben a telóban és rendszerben. De talán elképzelhető az is, hogy másnak bejön és örömmel használja. Még úgy is, hogy beismeri a létező hibáit/hiányosságait. Ezek után tényleg csak azt tudom tanácsolni neked, hogy használd örömmel és sokáig a droidot! A te szavaiddal élve aranyozza be a mindennapjaidat: "bearanyozzák a mindennapjaink változatosságukkal"
-
duvi
nagyúr
válasz
happy555 #46656 üzenetére
Pedig az éremnek valóban két oldala van
Ha az ember csak az egyiket akarja látni, akkor bármi történik úgy is ugyan az marad a véleménye...
Az elmúlt egy év alatt:
-megjelent a Wave I "nagy testvére" a Wave II
-beindult az Appstore Magyar fizetős üzlete (amíg nem volt addig ugye ezért szitkozódtak sokan)
-ha lassan is de folyamatosan bővül a store kínálata (és igen, valóban sok a téma de hasznos appok és minőségi játékok is jelennek meg)
-jöttek ki szoftver frissítések is (1.0 vs. 1.2) , még a T-mobile is kiadta az 1.2-t amire sokan azt mondták, hogy sose lesz (és igen, itt is lehet szidni, hogy nem sokat ér az új verzió)
-bemutatták az IFA-n az új modelleket és a 2.0 szoftvertEzek tükrében még a szemellenzős usereknek is el kéne ismerniük, hogy igenis történtek előrelépések az elmúlt egy év alatt. Csak kicsit elfogulatlanul kéne nézni a tényeket.
csongi
Nem kell és nem is szabad formázni! Ne hagyd teljesen lemerülni és nem kell kisütni. kb. 2-3 óra alatt fullra tölt a hálózatról. A teljes kapacitás eléréséhez szükség van pár töltési ciklusra. Ezután kis mértékben de nőni fog még az üzemideje -
duvi
nagyúr
válasz
unrealnoise #46643 üzenetére
Teljesen korrekt és tényszerű a leírásod.
Sajnálom, hogy neked ennyire rossz tapasztalataid voltak a Wavekkel és a badával. Remélem az SE Ray-ben több örömöd lesz. Minden jót! -
duvi
nagyúr
Valaki próbálta már az új Gestures alkalmazást?
-
duvi
nagyúr
Találtam egy videót még a Wave I bejelentéséről. Nagyon látványos a vetítés
Ha volt már akkor sorry!
Samsung Wave Launching Show -
duvi
nagyúr
válasz
unrealnoise #46578 üzenetére
Szia!
-"Ma már egy totál átlagos android is köröket ver a wave-re sebességben."
Sok mindent el lehet mondani a Wavekről és a badáról, de hogy lassú lenne azt nem.Pláne egy átlagos droiddal szemben! Az alkalmazásokkal kapcsolatban abszolúte meg tudlak érteni, bár én pl. a jelenlegi kínálattal is jól elvagyok. (Természetesen ez egyéni kérdés, hogy kinek mire van szüksége.)
-"Vegyél SE Ray-t, a hardvere miatt kb. másfélszer gyorsabb a tesztek alapján mint a Wave I, II, vagy Galaxy S."
Szerintem hardveresen nincs akkor különbség a felsorolt telókkal szemben:
SE Ray: 1 GHz proci, 512Mb RAM, 1GB ROM
Wave II: 1 GHz proci, 512Mb RAM, 2GB ROM
Tudom, hogy újabb fejlesztésű a hardver de akkor se égbekiáltó a különbség.
-"még mindig használhatatlan beépített böngésző"
Azért nem mondanám, hogy használhatatlan. A tördelés hiánya valóban zavaró lehet, de egy 3,7"-es kijelzőn elég jól lehet használni még így is. De ez is szubjektív, hogy kit menyire zavar. Nagyon sokat netezek a telefonról és használhatónak tartom a jelenlegi állapotában is. Persze örülni fogok én is a tördelés bekapcsolásának a 2.0-ban.
-Nem mellékesen az árcédulákon is van "némi" eltérés. 90-95 K a Ray és 50-55 K a Wave II... -
duvi
nagyúr
válasz
jurzsolt #46573 üzenetére
Nem ismerem, de a nevéből ítélve erre szolgálhat. Ezt találtam róla:
"Kipróbáltam, Kies módba kell csatlakoztatni a telefont, majd progiban kiválasztani a COM Port-ot. Kilistázza a telepített alkalmazásokat, és ezek lementhetőek PC-re.
Wave fájlkezelőként lehet használni mint az stune-t."
Ezek alapján ez se csinál teljes mentést, csak részlegest. De hátha valaki már próbálta itt a fórumon és részleteket is tud mondani róla. -
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #46563 üzenetére
Ez egy jó kérdés.
Ha mindent összeadunk, akkor van 11097 okostelefon és kemény 43 mobiltelefon (ha még a háttereket és képernyővédőket is beleszámoljuk) "alkalmazásunk" a Magyar appstoreban. Nem hiszem, hogy a külföldi oldalakon sokkal nagyobb lenne ez a szám (pl.India 11103 okostelefon).
Most vagy tudnak valamit amit mi nem, vagy nagggyon "vastagon fog a ceruzájuk"...TomWexX (#46564)
Ezzel a hozzáállással csak rontanak a presztizsükön samsungék
Inkább örülnének, hogy van egy csomó ingyenes béta teszter és leszűrnék a tapasztalatokat a fórumokról! -
duvi
nagyúr
Friss hírek a Team Vea által fejlesztett Voluntasról (külsős böngésző)
-
duvi
nagyúr
válasz
mrhitoshi #46530 üzenetére
Én se hiszem, hogy a szoftverrel azonosítaná. Tuti, hogy IMEI számot nézi de lehet mást is. Csak a T-s teló most függetlennek látszik és lehet, hogy ez kavart be valamiért. (Tudom többen is tettek fel független szoftot már a T-s Waveükre.) KIES reinstall volt már? Telefonon keresztül se kínálja fel a programok ingyenes újratelepítését, ha bejelentkezel az appstoreba?
-
duvi
nagyúr
Egy kis technikai infó: Öt magot kap a Tegra 3
+ egy részletesebb cikk a témáról: LINK -
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #46457 üzenetére
Igazad van mint mindig, bokrosolajos. A Bada halott és az is marad.
-
duvi
nagyúr
válasz
szimike79 #46443 üzenetére
A 70-80 ezres kezdőárat kizártnak tartom még a szolgáltatóknál is (bár ne legyen igazam)
Én kezdésnek 90-100 K körüli szolgáltatói árra tippelek. Ezután az eladások függvényében fog elindulni lefelé ez az ár. Fél év után talán lemegy 70-80-ra és az már elég szimpatikus lesz. Ez az én fikcióm a Wave III szolgáltatói árazásáról
Mire lecseng a mostani Wave II hűségem, már megvehetem 60-ért is
-
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #46412 üzenetére
Szerintem tökéletes a listád. Minden kategória megtalálható benne
A több (és valóban használható) platform jelenlé pedig nekünk kedvezne, mert kialakulna az egészséges versengés. Ez hozhatja magával a minőség/szolgáltatás/árcsökkenés triót, ami nekünk usereknek igazán fontos. Ezért is jó lenne, ha felnőne a Bada a "nagyok" közé. -
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #46410 üzenetére
Amennyiben folytatják az alul árazás politikáját, akkor nagyot fognak ugrani az eladási statisztikák is. Mivel most több szegmensben jönnek ki új badás készülékek (alsó, alsó-közép, felső), ezért várható a szélesebb körben való elterjedésük is. Abban igazad van, hogy a felsoroltak önmagukban nem elegendőek a jövőre nézve. Az embereket elsősorban az árak érdeklik. Viszont az eddig megjelent Wavek ártörténetét alapul véve, jó esélyt látok az új Wave hullám (nagyon hullám
) sikeres népszerűsítésére. Persze az idő lesz majd a valódi döntőbíró mint mindig. Addig is nekünk marad a remény, hogy jól alakul a Bada jövője.
-
duvi
nagyúr
válasz
LA_COSTE #46406 üzenetére
Ha összerakjuk az utóbbi időkben megjelent információ morzsákat, akkor minden jel arra mutat, hogy a badára fókuszálnak samsungék és ezt akarják elsődleges platformmá fejleszteni. A lehető legrövidebb időn belül.
Mint láthattuk, az IFA óta magasabb sebességbe kapcsoltak a badával:
-nemzetközi szintem folynak a fejlesztői napok
-októberben Bada reklámkampány indul több országban is
-megújítják az appstoret
-jönnek az új készülékek
-saját chat alkalmazást fejlesztettek multi platformra ( ChatON )
-már most készül a hamarosan megjelenő 2.0 szoftver utódja a 3.0
-nyílt forráskódúvá akarják tenni a badát
-pletyka szinten ugyan, de felmerült egy saját Dél Koreai OS 5lete (ez lehetne a bada is)
Az irány jó. Reméljük a minőséggel is minden rendben lesz -
duvi
nagyúr
-A mai nappal megjelent egy hasznos alkalmazás az appstoreban Air Display néven. Jelenleg elég drága mulatság (2800 Ft), de érdemes evidenciában tartani, hátha a későbbiekben bekerül az akciós termékek közé. A működéséről ITT láthatunk egy iPadon prezentált bemutatót.
-A badás fejlesztők segítségére készült egy útmutató, hogyan is kell bejegyeztetni és regisztráltatni saját fejlesztésünket az appstoreba. -
duvi
nagyúr
Mivel a vimeo is flasht használ, ezért perpillanat még nem tudod megnézni a böngészőben a videókat. A hamarosan (októberben?) érkező 2.0 szoftver már támogatni fogja a flash tartalmakat is.
Talán a Video Keeper le tudja tölteni a videókat onnan is. Ha támogatott formátum akkor már a teló lejátssza. Mindjárt kipróbálom... -
duvi
nagyúr
válasz
@matthew@ #46353 üzenetére
Ezzel szerintem nem kell törődnöd. Az a lényeg, hogy ha TE VALÓBAN használni akarod a csomagkapcsolt forgalmat, akkor egyszerűen bekapcsolod a menüben és kész. Amikor nincs rá szükséged akkor kikapcsolod és annyi. Ezzel a felugró ablakkal nem vesztesz semmit
eff
Töltsd le ezt a KIES telepítőt: Kies_2.0.2.11071_128
Telepítsd fel a gépedre. Ezután mehet egy restart. Ezzel megvoltál, akkor csatlakoztasd a telefont a számítógéphez. A telefon felugró menüjéből válaszd ki a KIES üzemmódot. Ha minden jól ment akkor csatlakozni fog a telepített KIES a telefondohoz. Csatlakozás után, amennyiben a te verziódhoz van elérhető frissítés, fel fogja kínálni a telefon szoftver frissítését. A biztonság kedvéért előtte mentsd le a számítógépre a KIES menüjében a névjegyzékedet. (elvileg a KIES frissítésnél megmarad minden, de jobb az óvatosság) Ezután mehet a frissítés. Viszont ha nem ajánl fel frissítést, akkor valami nem gömbölyű a telón lévő 1.0-val. Ebben az esetben marad a multiloaderers manuális frissítés. Viszont ha nem érzed magad elég gyakorlottnak, akkor inkább javaslom a szervizes szoftver frissítést. Ha van még rá garancia, akkor ingyen felteszik neked a legfrissebb verziót. -
duvi
nagyúr
Azért üzemidőben számít a 3G használata. Hogy számszakilag mennyit, azt nem tudom. A legnagyobb fogyasztók: kijelző, wifi, BT, 3G
A te esetedben a szokatlan hálózati menü, ami igazából zavaró. Lehet, hogy az előző tulaj multival tette vissza az 1.0 szoftvert? Első körben nézd meg, hogy a KIES felajánlja-e a szoftver frissítést. Ha nem akkor marad a multi vagy a szerviz. Talán még nyomhatsz egy Factory Resetet is, de akkor már elvesznek a személyes adataid a telefonról. A multizás előtt megpróbálhatod, mert ott úgy is veszne minden adatod. -
duvi
nagyúr
Ne a Hálózatválasztás állítsd át. Beállítások/Kapcsolatok/Hálózat/Hálózat mód
Ebben a menüben tudod ki/Be kapcsolni a 3G-t, vagy automatikusra állítani. Ebben az esetben(automatikus üzemmódban) az automata mindig 3G-t fog használni ha az adott területen elérhető.
Igy néz ki a Hálózati mód ablak (Wave II 1.2-es szoftver esetében):Mint látod, én is csak Gsm 900/1800 hálózatot használok az alacsonyabb energiafogyasztás miatt. Ezt állítsd be te is, hogy ne használjon 3G-t.
-
duvi
nagyúr
A Bada 2.0 megjelenésekor és a két éves évforduló alkalmából, új Appstoret kapunk! Új felület, új funkciókkal. (pl. vásárlás előtt kipróbálható alkalmazások, csak "bérleti" lehetőség...)
Forrás -
-
duvi
nagyúr
válasz
rObika8802 #46317 üzenetére
-Igen, októberre ígérték a Wave III megjelenését. Csak a 2.0 végleges kiadása nincs konkretizálva a régebbi Wave modellekre
-Egy nemzetközi hír a Samsung jövőbeni terveiről. A Mobile Magazin cikkében megjelent egy Samsung nyilatkozat a Bada jövőjéről. Itt már konkrétan kijelentik, hogy elsődleges platformnak szánják a badát. Mellette megtartják a droid és windows rendszereket is, de mostantól a badára koncentrálnak. Forrás -
duvi
nagyúr
Ha nem is ingyen, de most 290 FT-ért letölthető a Pigeon Squadron játék.
-
duvi
nagyúr
válasz
csimmasz #46307 üzenetére
A magyaron is kint van ez az akció
leslieke már jelezte
-
duvi
nagyúr
Az Indiában zajló Developer Day alkalmából a Samsung megerősítette a Wave III októberi érkezését Európába. Egyúttal gőzerővel beindítják a Wave III marketing kampányát is. (kezdhetnék a kampányt egy kis árcsökkentéssel
) Forrás
-
duvi
nagyúr
válasz
mrhitoshi #46266 üzenetére
Szerintem is túlzás ez a négy mag, de tényleg lehetséges, hogy jövőre már ezzel jön az SG III. Ugyanis:
"A Pocket-lint értesülései szerint a Qualcomm partnerei számára már az utolsó negyedév során elérhetőek lesznek a Snapdragon processzorcsalád legújabb generációjának első példányai, melyek 2012 első felében már piacra is kerülhetnek."
Qualcomm: Négy processzormag 2,5 GHz-en -
duvi
nagyúr
válasz
szebev #46211 üzenetére
Az tuti, hogy az olaszoknál és az oroszoknál is van
Lehet, hogy más alkalmazások vannak a kínálatban de biztos, hogy nem csak nálunk van ez az akció.
-
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #46191 üzenetére
A mi szempontunkból akkor is csak az a lényeg, hogy ingyen jutunk hozzá jó alkalmazásokhoz
(kuponos akció + a mostani ingyenes lehetőség)
Az IFA óta erőteljes reklámkampányba kezdett a Samsung a Badával, szerte a világban. Egyébként minden appstore üzleti alapon működik, tehát a többiek is ugyan ezt csinálják -
duvi
nagyúr
válasz
mrhitoshi #46161 üzenetére
Igen. A garancia kiterjed a kijelző cserére is.
A T-nél 2 év garit adnak a készülékekre. Nekem kicsivel 1 év után cserélték a teljes kijelzőjét, az előző telefonomnak. (LG Arena volt, részleges érzékelés kihagyással) Valójában ők csak továbbküldik a márkaszervizekbe a komolyabb javításokat.
-
duvi
nagyúr
válasz
Kicsimix #46159 üzenetére
Most, hogy írtad mi a gond vele, jobban megnéztem a mellékelt videót. Igazad van, tényleg szaggat. Csak ügyesen leplezték ezt és direkt nem mozgatták a telót. Ráadásul gyorsabbnak is tűnik a WAMO-nál. Elsőre azt gondoltam, hogy csak az expozíció és a mentés miatt állt meg a kép. Ezek szerint sajna nem
Köszi az infót mindenki nevében is!
Reméljük még finomítanak rajta és egy frissítés után már használható verziót kapunk belőle.
-
duvi
nagyúr
válasz
CarKiller47 #46153 üzenetére
Elvileg ha csökkentjük a pixelszámot akkor javulni fog a képminőség. Lehet, hogy már a 4Mp-nél is érzékelhető a javulás. Én 3,2-vel használom általában. Érdemes kísérletezni a beállításokkal. Ugyan arról a kompozícióról több beállítással/felbontással csináljunk tesztképeket. Számítógépre bemásolva már láthatjuk a különbségeket.
Kicsimix
Sorry ha az ajánlásom miatt megvettem a qooCam-ot (ha okosban vetted meg akkor talán nincs gond...) és nem vált be. A mellékelt videón kimondottan gyorsan működött minden funkciója. Sőt! A WAMO-hoz képest kimondottan gyorsabb volt. A tapasztalatod alapján akkor inkább hanyagoljuk a qooCam-ot? Ingyen se érdemes vele foglalkozni? (ha esetleg akcióznák a későbbiekben) Ezek szerint marad a WAMO Camera a legsokoldalúbb és ajánlható külsős kamera szoftver. -
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #46148 üzenetére
Én is 3,2 Megapixellel, 100-as ISO-val használom általában. Ha nem akarod előhivatni a képet akkor nincs sok értelme az 5Mp-nek. Ahogy Silenzio is írta, jobb képeket lehet csinálni ha kicsit visszaveszed a max felbontásról.
leslieke (#46119)
Igaz, hogy közvetlen hasznunk nincs az orosz alkalmazásokból. DE hosszútávon talán van jelentősége a Bada népszerűsítésének számunkra is. Csak ezért szoktam írni a külföldi alkalmazásokról. -
duvi
nagyúr
Az oroszoknál folyamatosan jönnek ki az új alkalmazások badára. Ma pl. megjelent a Delivery Club online házhoz szállító szolgáltatáshoz a badás kliens.
-
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #46108 üzenetére
A gyári fényképezőhöz képest valóban a kezelőfelület az alapvető különbség. Ezen kívül kezeli még az előlapi kamerát és több filtert tud használni. A külsős fényképező alkalmazások közül a WAMO Camera a legnagyobb tudású. Jóval többet tud mint a gyári fényképező szoftver. Cserébe baromi nagy a gépigénye(kicsit lassabban reagál a beállításokra) és drága is.
leslieke
A Hírcsárda mindig rávilágít a közérdekű problémákra -
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #46105 üzenetére
Features:
"- full resolution photos (5MP)" -
duvi
nagyúr
Szépjóreggeltmindenkinek!
Mindennapi betevő témaáradatunk között ma kaptunk egy okosított és használható fotós alkalmazást: qooCam -
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #46070 üzenetére
-A telefonon érdemes megformázni.
-A korábban letöltött alkalmazások csak akkor maradnak a belső memóriában, ha oda töltötted le, illetve oda is telepítetted őket.
-Ha telefonnal formázod, akkor az alap könyvtárakat automatikusan létrehozza.
(Imge, Video, Sound, Others) Ezektől függetlenül te is csinálhatsz tetszőleges könyvtárakat.
Ha van már memkarid, akkor erősen ajánlott a telepítések, letöltések, fotózások helyének azt megadni.Beállítások/Memória/Alapértelmezett memória. Itt mindenhol a memkarit jelöld be! Ezután menj be a Beállítások/Alkalmazások/Telepítési beállítások menübe és itt is válaszd ki a memória kártyát.
-
duvi
nagyúr
Elkészült a CheckFusDownloader új verziója, ami már támogatja a Badás készülékeket is. Mostantól lehet vele keresgélni a badás firmwareket is
-
duvi
nagyúr
válasz
Attelah #46048 üzenetére
Nekem ugyan Wave II van gyári 1.2 T-s firmware-el, de eddig semmi bajom nem volt vele. Kimondottan gyors és stabil a rendszer. Ha jól tudom akkor Wave I-re JF2 volt a gyári T-s szoft. Ha azt visszateszed akkor utána elvileg fel kell kínálnia a hivatalos frissítést KIES-en keresztül is. Nem tudom, hogy ez volt-e a pontos gyári T-s firm: S8500XEJF2
Régi motorosok talán még emlékeznek rá a T-s csapatból. -
duvi
nagyúr
válasz
Attelah #46041 üzenetére
Szia!
Itt megtalálod az összes Wave I firmwaret:
http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-s8500.htm
(Ingyenes regisztráció kell a letöltéshez) -
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #46042 üzenetére
A kép közvetlenül a szavazás megkezdésekor készült. Ekkor éppen 90 szavazatnál tartott a számláló. Viszont azóta is tart a felmérés...
De igazad van. Semmi köze a Samsungnak az egészhez. Biztos unatkoztak és ezért csinálták az egészet -
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #46019 üzenetére
Igen. Én is arra tippeltem volna
(részemről mindkettő nélkül elvagyok így is)
Közben kaptunk még egy kis infót az oroszoktól. Ha lassan is de készül a Bada SDK Mac OS és Linux platformra is. Mivel alacsonyabb prioritást élvez az említett két rendszer, ezért a közeljövőben nem valószínű a megjelenése. -
duvi
nagyúr
Még egy kis színes a franciáktól. Október 16-18 között Bada fejlesztő találkozó lesz Párizsban. Komoly szponzorok bevonásával kerül megrendezésre az esemény. Az IFA megrendezése óta, gőzerővel dolgozik a Samsung marketing részlege a Bada népszerűsítésén. Nemrégiben volt hasonló rendezvény az oroszoknál is. (szeptember 8-10 Mobilfest keretén belül) Ezen kívül épp most végeznek egy felmérést a Samsung Oroszország Facebook oldalán. Arra kíváncsiak, hogy mit szeretnének leginkább látni az Appstore kínálatában a felhasználók? Forrás
Kaptunk is mindjárt egy táblázatot a válaszokról:
Az eredmény magáért beszél... Skype-ot a népnek! -
duvi
nagyúr
És egy valóban hasznos infó! A Nokia bejelentette, hogy elérhetővé teszi más mobil rendszerekre is a Nokia Maps szolgáltatását ( a Bada is benne van a listában).
A bejelentés komolyságát igazolja, hogy már béta fázisban van a project. Forrás -
duvi
nagyúr
A nagy várakozás (uborkaszezon) közepette egy kis színes
A franciáknál komolyan veszik a Appstore és az ottani alkalmazások népszerűsítését. Készítettek egy alkalmazás bemutató sorozatot, ami már a 11. résznél tart. Samsung Appli Time. Jónak tartom az ötletet és a megvalósítását is. Nem egy horror költség és az image népszerűsítésére is jó. Itthon is lehetne hasonlót készíteni.
-
duvi
nagyúr
Ma jártam a Duna Plaza Saturnban. Ha valakinek nagyon kéne még Wave I vagy II. gyártói garival, akkor nézzen be oda. Wave I 79.990 Ft
, Wave II. 59.990 Ft. (ez még nem annyira durva ár)
Atomgeszi
Van a KIES-ben egy vészhelyzeti visszaállítás. Nem tudom, hogy az minden személyes adatot töröl-e vagy csak default beállításra hozza a telótTalán valaki használta már ezt a funkciót itt a fórumban?
-
duvi
nagyúr
válasz
@matthew@ #45953 üzenetére
A Password Admin gyakorlatilag egy jelszó tároló safe. Van egy mesterjelszavad amivel beléphetsz az itt tárolt adataidhoz. Ha illetéktelen kezekbe kerülne a mobilod, akkor se férnének hozzá az itt tárolt adataidhoz. Pl. jelszavak és kódok tárolására is jó.
Vannak összetettebb alkalmazások, mint a SmartGuard is. Ezek már nem csak safe funkcióval rendelkeznek. A legtöbb fileodat titkosíthatod/lejelszavazhatod/hiddenné teheted ezekkel a komplexebb biztonsági alkalmazásokkal. Pl. egy videódat/doksidat/képedet akarod jelszóval levédeni, hogy más ne nézhesse meg. -
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #45924 üzenetére
Ezt a kettő alkalmazást nézd meg az appstoreban. Sajnos nem tudok részleteket mondani, mert nem használom egyiket se. Talán van itt a fórumon valaki, aki megvette már valamelyiket és pontosabb infókkal tud szolgálni.
SmartGuard
SmartProtect illetve ennek a bővített verziója SmartProtect Plus -
duvi
nagyúr
Akkor valószínűleg új verzió lehet. Kiadás dátuma: 2011.09.10.
A TuneIn Radio persze sokkal többet nyújt mint egy adó. Én is az első appok között töltöttem le. -
duvi
nagyúr
Megjelent a LoungeFM ingyenes online rádió alkalmazás.
Ajánlom mindenkinek letölteni
"Radio LoungeFM - Relaxation always there "Listen and relax" -
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #45918 üzenetére
Persze, nem mindig a ház burkolat az ok.Lehet, hogy magának a wifi antennának gyengébb a teljesítménye. De más eszközöknél is előfordult már gyengébb/rosszabb érzékenység a fém ház miatt. ITT egy hasonló példa.
leslieke
Még az X10fénykorában láttam ezt a videót.Ha ez valódi szőke nős kérdez-felelek akkor nagggyon durva
(DE szerintem ez egy reklámkampány része volt)
-
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #45913 üzenetére
Valószínűleg az amúgy nagyon szerethető fémházunk a probléma forrása. Bizonyos mértékig leárnyékolhatja a wifi vételét és ezért lehet érzékenyebb egy műanyag házas készülék. Te esetedben az X8 ezért találhat könnyeben jelet.
Atomgeszi
Miután firmwaret frissítettél a routeren, próbáltad a default beállításokkal is a csatlakozást? Titkosítás és szűrések nélkül, szimplán nyitott hálózattal? -
duvi
nagyúr
A badabrasil.com.br jóvoltából megtudhatjuk, hogy mire is jó még egy Wave mobil
-
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #45852 üzenetére
Talán ez áll legközelebb az általad kért alkalmazáshoz: BatteryTime
Viszont ahogy TomWexX is írta, az akksi töltöttségi szint mutatása nem igazán megbízható. Reméljük, hogy az időszámláló legalább pontosan mér. -
duvi
nagyúr
válasz
TomWexX #45844 üzenetére
Igen. Ezért is írtam, hogy: " Reméljük a samfirmware már pontosabb infókkal rendelkezik és valóban október a pontos dátum"
Valószínű, hogy az utolsó simításokat végzik a 2.0-án, de hagynak még egy kis időt ha beütne valami váratlan az uccsó pillanatban. Gondoljunk szépeket arról az októberi megjelenésről. Ahogy a klasszikus idézetben is elhangzik:
"Gondold erősen, hogy ott lesz a híd, és akkor biztosan ott lesz. Ez egy álomszép vasuti híd, ami biztosan ott lesz."
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest