- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
mesa23
aktív tag
válasz
spider80 #16292 üzenetére
Szia!
Valamelyik nap a Galaxy 3 topikot böngésztem egy másik portálon,és ott figyeltem fel a te problémádra hasonlító esetre: ott az volt a srác problémája, hogy gondolt egyet a telefon, és csak úgy újraindulgatott! Ha jól olvastam, nálad is ez a probléma!
Leírta, neki mi volt a gond: "a telefon azért kapcsolt ki, mert, mint kiderült 2006-os kártya volt benne, ez pedig 5V-os tápfeszültséget igényel. A váltás 2008-ban történt, amikor is átálltak a készülékekkel a 3V-os tápfeszültségre. Mivel az 5V-os kártya 3V-al bizonytalanul működik, véletlenszerűen mindenféle galibát tud okozni (hívás indításkor, fogadáskor, SMS-nél u.a. a helyzet)
Betettem egy 2010-es kártyát, azóta hibátlanul működik." radioactiv fórumtárs bejegyzése!Egy próbát megér, ha netán neked is régebbi SIM-ed van! Ha nem, akkor bocsi!
-
-
mesa23
aktív tag
válasz
cryingdr4g0n #15363 üzenetére
Az a baj, hogy a Kies hibát ír ki bármit próbálok telepíteni! Még szerencse, hogy van egy másik gépem itthon, és azon még a régebbi Kies van, és most próbaképpen bekapcsoltam, és ott nem ajánlotta fel a Kies frissítését(szerencsére), és onnan feltudok rakni mindent, ami kell! A holland apps-ból a Zaklamp progi az, ami fontos volt!
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Arra van lehetőség, hogy ha a telefonról lépek fel a Samsung Apps-ra, akkor ne a magyar dolgok között keresgéljek, hanem mondjuk a Hollandon? A Kies tegnapi frissítése óta azt a hibás csomag dolgot karattyolja nekem is, mint Atesz666 kollégának! Gondoltam rá, hogy átállítom a telefon nyelvezetét Hollandra, de nem találtam ilyen lehetőséget!
-
mesa23
aktív tag
válasz
richies #13763 üzenetére
Szia!
Nekem először a Kies még augusztus elején felajánlotta JF4-et, rápróbálkoztam, fel is rakta tökéletesen! Amikor szeptember elején felajánlotta az új JH3-at, gondoltam ezt is frissítem, mert már az előző sikerült, akkor ez miért ne sikerülne! Frissítés közben lekapcsolódott a teló, és azt mondta a Kies, hogy nincs csatlakoztatva eszköz, valami hiba történt, felajánlotta a helyreállítást, de nem sikerült, mivel nem ismert fel a telót! Ezután be sem tudtam kapcsolni a készüléket! Két választásom volt: vagy be viszem valamelyik szervizbe, vagy megpróbálom a Multiloader-es frissítést saját felelősségemre! Mivel messze volt a szerviz, ezért megpróbáltam a Multi-s frissítést, és egyböl sikerült felrakni a JF1-et, nekem ez volt a telón, amikor vettem! Ekkor kikapcsolták a Kies-es frissítést pár napra, de amikor visszaadták megpróbáltam a Kies-el frissíteni újra, gondoltam most már ismerem a Multiloaderes frissítés menetét, tehát nagy baj nem lehet! Újra elindítottam a Kies-t, és egyből sikerült neki, azóta a JH3-om van a készüléken! Megpróbáltam kideríteni, hogy az első Kies-es frissítés(JF4), és a második között mit változtattam a gépen, és kiderült, hogy telepítettem közben egy nyomtatót, és a Jh3-romra való frissítésnél az be volt kapcsolva, és a Kies azt mondja, hogy ne legyen semmi csatlakoztatva ilyenkor, semmilyen más eszköz, én ennek tulajdonítottam a hibát! Amikor helyreállítottam a Multiloader-el a készüléket, kikapcsoltam a nyomtatót, és egyből sikerült! Nem biztos hogy az volt a hiba, de nekem ezután ment tökéletesen! -
mesa23
aktív tag
-
mesa23
aktív tag
válasz
opi064 #11851 üzenetére
Mondjuk én még nem olvastam, hogy bárki panaszkodott volna ilyen problémára, én is csak véletlenül lettem rá figyelmes! Kiváncsi vagyok, hogy másoknak is van-e ilyen gondjuk, vagy csak mi vagyunk "sorstársak"
Ha esetleg meglátogatod a szervízt, írd már le, hogy mit mondtak!
-
mesa23
aktív tag
-
mesa23
aktív tag
válasz
cryingdr4g0n #11809 üzenetére
Én most csináltam meg a Kies-el a frissítést, pénteken nem sikerült, most simán lefrissítette!
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Mivel visszaadták a Kies-frissítés lehetőségét, a pénteki kudarc után megpróbáltam újra frissíteni a Kies-el, és most simán ment a frissítés, mostantól a JH3-om csücsül a picikén! De nem vagyok jelenleg teljesen elégedett, ugyanis volt egy kisebb probléma már a JF4-es frissítés után is, mégpedig ha megy a zenelejátszó a hangszórón, és a gyors zenelejátszót használva a (redőny lehúzásával) megállítom a zenét, és be van kapcsolva a pittyegés a telefonon, mármint hogy legyen a gomboknak hangja, ha bármit megnyomok, akkor a zene leállítás után közvetlen első gombnyomásra ilyen kisebb pukkanó hangja van, aztán eltűnik, de minden zeneleállítás után az első gombnyomáskor van egy ilyen furcsa torz hangja! Más is találkozott már ilyennel?
Másik furcsaság: frissítés után bekapcsolt a telefon akksi állapot 52%!!! Gondoltam újraindítom már a készüléket még egyszer, erre bekapcsolás után 12%-on áll az akksi!!!
-
mesa23
aktív tag
Most hogy minden törlődött a telefonról, nekiálltam újra rakni a dolgaimat, és szomorúan tapasztaltam, hogy a "Zaklamp" és a "Real Footbal"nevezetű progik már nem található meg az Appson, így ugrott a jó kis zseblámpa!
Vajon miért!?
-
mesa23
aktív tag
Megnézné valaki, aki még eddig nem frissített a Kies-el, de felajánlotta eddig neki, hogy most is felajánlja, vagy megint letiltották!?
-
mesa23
aktív tag
válasz
user137 #11007 üzenetére
Ezt a régebbi Kiest most feltelepítettem egy Win 7-es gépre, előtte soha nem volt rajta, és indításnál ugyanez a szöveg! Felrobbanok ettől a sza...tol!!!!
Azért nem akarom az újat felrakni, mert valaki irta, hogy felrakta, és onnantól egyáltalán nem ajánlotta fel neki a frissítést, de az előző igen! -
mesa23
aktív tag
Na megpróbáltam újra frissíteni a Kies-el, de mikor elindítom ezt írja ki: "Another process is running. Do you want to kill the process? " Ez mit jelent? Aztán belépek a kies-be, de nem ajánlja már fel a frissítést, egy elég régi Kies van fent a gépemen!
-
mesa23
aktív tag
Nem a bootloaderkor, hanem a Kies-es frissítés alatt egyszercsak usb hang, de visszahang már nem volt, mint a múltkor! Olyan mintha lekapcsolódna gépröl pár másodpercre, de aztán vissza is kellene neki csatlakozni, de nálam most ez elmaradt, nemúgy mint az elözö frissítésnél,és ezt fogom az usb- re dugott bekapcsolt nyomtatóra! Majd este kiderül!
-
mesa23
aktív tag
Lehet hogy hülyeséget irok, de most hogy mondod hogy mégvalami rávolt usb- re csatlakoztatva, az utolsó frissítésem óta annyi mégiscsak változott, hogy egy nyomtatót rákötöttem a gépre, és az be volt kapcsolva, és valamilyen usb dolog kavart be nálam is! Na, ezt is kipróbáljik, hogy nyomtató kikapcs!
-
mesa23
aktív tag
Igen az a piros felirat ugyanaz! Csak az a problémám, hogy egy hónapja a gyári JF1-ről lefrissítette a Kies JF4-re! Gondoltam most is hiba nélkül frissíti,mivel nem telepítettem azóta oprendszert, nem történt változás a gépen, nem "hackeltem" a kiest, de sajna tévedtem!
Most csináltam először ilyen multis telepítést, féltem tőle rendesen, de szerencsére sikerült!
Szerinted este megpróbáljam még egyszer a Kies-es frissítést? -
mesa23
aktív tag
válasz
Varszegig #10874 üzenetére
Megfigyeltem a frissítés menetét, és hogy mikor halt be!
Elkezdte letölteni a dolgokat, végig ment az első kék "csík", aztán a második "csík" elején a frissítésnél kb 15%-nál volt egy usb hang, lecsatolta a készüléket, és aztán már nem ismerte fel újra, és kiírta, hogy nincs csatlakoztatva eszköz! Serinted/szerintetek ez miért lehetett? Ekkor feldobott egy hiba üzenetet, és hogy helyre akarom-e állítani a softvert, de mivel nem volt szerinte csatlakoztatva a készülék, ezért nem is tudta helyreállítani, ekkor lehúztam a kábelröl, és kiírt valami piros szöveget, "FOTA engine is not installed. Plz. install bellow FOTA Eng. FOTA engine ver. info 2.0" és ezzel kakukk! Akksi ki-be, de annyi volt hogy megjelent a kijelzőn egy telefon meg egy számítógép áthúzott kábellel! Azóta helyrehoztam Multiloaderrel JF1-re, de csak kellene nekem ez a friss verzió! -
-
mesa23
aktív tag
Bekövetkezett amitől féltem!
Kies es frissítés alatt megállt, és váratlan hiba történt! Megpróbálta helyreállítani vagy 3 szor, de sikertelenül! Lehúztam a gépről, és onnantol bekapcsolásra azt a hibaüzenetet kaptam mint opi64!!!
Most próbálom a multiloaderrel helyrehozni!!! -
mesa23
aktív tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy Kies-es frissítés alatt lehet-e a telefon repülő üzemmódban, ugyanis nemszeretném ha pont a frissítés alatt hívna valaki, a sim-et pedig nemszeretném kiszedni!
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Kb. 1 hónapja frissítettem le a teló a Kies-el JF4-re! Most megint kiírta, hogy van frissebb verzió, frissíthetek! Nem tudja valaki, hogy milyen verzióra akar frissíteni? Nem merem rányomni a frissítést, ugyanis pár hsz-el előrébb írták, hogy frissítették Kies-el, és azóta újraindulgat, nekem pedig jó messze van a szervíz, nem szeretném őket meglátogatni, ha nem muszáj, de az új soft hátha javítaná az Apps hibát! Nem egyszerű a dolog!
-
mesa23
aktív tag
Nekem gyárilag független készülékem van, de ez a hiba ugyanúgy fennáll sajnos! Valamelyik nap teljesen kiakasztott, böngészés közben állandóan jött a memória dumával, (több oldal nem lehet megnyitva egyszerre,mert akkor állandó a szövegelés) aztán bezárta a widgeteket, pedig csak három képernyőre van kirakva widget), aztán a hab a tortán a kétszeri újraindulása volt böngészés közben! Azt hittem kihajítom az az ablakon!
XJF4 van rajta, Kiessel frissített!
-
mesa23
aktív tag
Az eredeti softverrel nálam is így volt, a menüben láttam hogy tölti az alkalmazást, de az új JF4-el teljesen kilép az Apps-ból, visszadob az első "asztalra" és nemtölti le az alkalmazást sajna!
A következő Kies-es frissítésben hátha javítják a hibát, mert már több mindenkinél hallottam erről!
-
mesa23
aktív tag
Próbálkoztam pár Link widget gyártásával:
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy arra van-e lehetőség, hogy telefonálás közben a telefonkönyvből lediktáljam valakinek a telefonszámát? Ma pont ez kellett volna, de mikor belépek a telefonkönyvbe, akkor csak a neveket látom, és a számokat nem tudtam előhozni, mert ha rányomtam a névre, akkor egyből őt tárcsáztam, a másik felet meg tartásba rakta!
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Lefrissítettem Kies-en keresztül a telót, rögtön ment minden simán elsőre! De mostrmár nálam is jelentkezik az a hiba, hogy a telefonról Wifi-vel nem tudom használni a Samsung Apps-t! Van rá esetleg valami megoldás, hogy menjen?
Karma: ilyenkor is meg kell csinálni a kamera frissítést, amikor a Kies frissítette?
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudok képernyő fotót csinálni? Valahol már olvastam, hogy melyik két gombot kell megnyomni, de most nem találom!
-
mesa23
aktív tag
Kis problémája támadt az egyik tulajnak!
[link] -
mesa23
aktív tag
Üdv!
Arra van-e lehetőségem, hogy a Wifi jelerősségét %-osan is megtudjam nézni? Sajna én csak a kis pálcikákat látom, és nem találtam sehol %-os kimutatást!(Lehet azért, mert nincs is!
)
-
mesa23
aktív tag
válasz
dundidandi #4517 üzenetére
Azt nem tudom, hogy így kell-e lennie, de nekem sem akkor mutatja függőlegesnek, ill. vízszintesnek, amikor úgy tartom!
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Egy hete használom a készüléket, és gondoltam leírom a tapasztalatokat a készülékkel kapcsolatban!
Soha nem volt még "tapizós" telefonom, sőt eddig még próba szinten is csak egy S5230-as Samsunggal találkoztam, ami valljuk be nem volt valami megnyerő! Samsung Innov8-ról váltottam, és nem csalódtam! A váltás kicsit sürgősebb lett az eltervezettnél, ugyanis behalt az Innov kamerája, és a javítás olyan 30 ropi körül mozogna, és most nem akartam arra annyit költeni, inkább előre hoztam a vásárlás időpontját! A készülék gyönyörű,tetszik a forma, az anyaghasználat, és a kijelző is szemet gyönyörködtető! Nekem még az XXJE, XDJED kombinációs softver van rajta, így kaptam, és a Kies felajánlotta, hogy van frissebb verzió, de még nem szántam rá magam a frissítésre, mert általában amihez hozzákezdek, az nem úgy szokott elsülni ahogy szeretném, és inkább hagytam még rajta a régit! Tök gyors a készülék, és eddig az egy hét alatt csak egyszer fagyott ki majdnem az NFS alatt, de fél perc múlva kiderült, hogy nem fagyott le, csak bezárta a játékot, és visszaállt a főképernyőre! Nincs újraindulás, (kopp kopp), tehát eddig nem tudnék rosszat említeni! A fizikai gombok egy minimálisat mozognak, de nem annyira mint a régebben beszúrt videóban! A fényképezőjével annyira nem vagyok megelégedve, de furcsa is lenne, hisz az innov8 után, ami még mindig az élmezőnyben mozog kamera szinten, ezt nem tudja hozni, de nem is vártam el tőle, de bevallom egy kicsit azért jobbra számítottam a jelenleginél, de ennyi baja legyen, majd a következő softokban hátha javítanak még rajta! Szeretem a készülékeimet óvni, és mindenféle behatástól távol tartani ha lehet, és nagyon zavar a karcos kijelző, de úgy néz ki, hogy ennél a telefonnál nem kell attól tartani, hogy a törölgetések végett akár mini karcok is keletkeznek! Nem vagyok nagy program rápakoló emberke a telefonokra, de természetesen ha találok valami jópofa dolgot, azt kipróbálom, és itt is töltögettem az apps-ról pár mókás progit, és azokkal sem volt gondom, illetve a készített widgetek is egyböl mentek, és természetesen az NFS is, ami eszméletlenül tetszik!! Az akksiról viszont vegyes érzelmeim vannak: ma hallgattam kb 1,5 óra zenét külső hangszórón, és közben wifiztem, és 40%-ot zuhant az aksi, ami szerintem annyira nem jó, de hátha változik még pozitív irányba! Eddig minden nap töltőre kellett raknom este, de az innov8 miatt már hozzászoktam! Még egy fontos dolog: a munkahelyemen, és otthon is van wifi, nem volt csatlakozási gondom még sehol, de a wifi jóval gyengébb mint az Innov8-ban volt, ugyanis ahol annak még volt 20% jel, ennek már nincs! Összegezve a dolgokat nem bántam meg a készüléket, sőt örülök hogy megvettem, és bátran ajánlom azoknak, akik gondolkodnak a telefon megvásárlásán! -
mesa23
aktív tag
Üdv!
Én csak hétvégén szoktam kikapcsolni a készüléket éjszakára, de olvastam, hogy offline-ba is lehet kapcsolni! Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet offline-ba kapcsolni?
-
mesa23
aktív tag
-
mesa23
aktív tag
Szia!
Nagyon új még ez az érintős teló nekem az innov8 után! Most újabb dologra lettem figyelmes: eddig, amikor kikapcsolt a kijelző(8mp-re volt állítva a világítás), akkor csak a feloldó gomb megnyomása után tudtam kinyitni a billentyű zárat! Most olyat csinál, hogy ha kikapcsol a kijelző, akkor mindegy melyik gombot nyomom meg, rögtön feloldja, nem kell húzgálnom az ujjam a kijelzőn! Tehát csak akkor zár le, ha a lezáró gombbal lezárom én magam! Ez mitől lehet?
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Raktam bele egy 8gb-os kártyát, és a bekapcsolás után a kijelző felső részében villogott pár másodpercig, aztán eltűnt! Az lenne a kérdésem, hogy nem kellene állandóan ott kint lennie a memóriakártya jelének?
-
mesa23
aktív tag
válasz
leslieke #3460 üzenetére
Az a baj, hogy nekem sehol nincs oldalt semmilyen számláló, se karakter, se db szám számláló!
Pont ezért kérdeztem, hogy hogyan lehet odavarázsolni, hogy valamilyen infót kapjak már róla, hogy hol is tartok!
Helyesbítek: Függőleges tartásnál van számláló, de ha elfordítom a készüléket, akkor nincs!
Tehát a módosított kérdésem az, hogy elfordított telónál nem lehet úgy beállítani, hogy akkor is lássam?Mandarinn: Igen, és akkor nem jeleníti meg!
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Sok álmatlan éjszaka után én is megvettem a készüléket az Innov8 mellé!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy azt hol tudom beállítani, hogy sms írásnál lássam, hogy hanyadik sms-nél tartok, ugyanis jelen állapotban sehol nemlátom!
-
mesa23
aktív tag
Laccyka., opi064 köszönöm a gyors válaszokat!
Ez jól hangzik, hogy a kijelző nem karcolódik, nekem az eddigi készülékeimnél mindig az okozta a legnagyobb problémát, hogy hogyan tudom megóvni a kijelzőt fólia nélkül! Vigyáztam rájuk, mint a hímes tojásra,de akkor ennél a készüléknél nem kell annyira túlzásba vinni a vigyázást! Több mint valószínű, hogy beszerzek egy Wave-et az Innov8 mellé!
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni a tulajoktól, hogy a telefon kijelzője mennyire tűnik strapabírónak, hajszálkarcok megjelentek-e már, vagy tényleg igaz, hogy karcálló a kijelzője?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Nagyon tetszik a készülék, és gondolkodom a jelenlegi telefonom leváltásán, ami egy Samsung I8510 (Innov8). Nem volt még érintős telefonom, szerintetek megérné váltani?
Aktív témák
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest