- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
atala
addikt
Üdv!
Most fogom megkapni a Wave telefonom.
Mi az amit feltétlen érdemes megcsinálni még frissen?
Mint ha olvastam volna, hogy valami prémium hub amit ha később csinálok meg, akkor elvész minden beállítás...stb.
Egyébként mi is az a prémium izé?
SW-t érdemes frissíteni 1.2-re? Bár, még nem tudom, milyen lesz rajta. -
atala
addikt
válasz
bokrosolajos #36854 üzenetére
Nem. Sima wave-et rendeltem. S8500.
Attól, hogy nem gyártják, még árulhatják, nem? -
atala
addikt
Sziasztok!
Azt tudtátok, hogy a Samsung áprilistól 2 év teljeskörü garanciát az a telefonokra?
Most rendeltem meg a wave-et, és akkor mondták. Kíváncsi leszek. Na, meg a telefonra is, mert már régóta szemezek vele, és a topicot is régóta olvasom.
Nagy ugrás lesz a nokia 6233-hoz képest. -
atala
addikt
Több embernél olvastam, hogy az ébresztéssel gondotok volt a telón.
Most akkor jó, az ébresztés, vagy nem?
Nekem fontos lenne, mielőtt belevágok a vásárlásba, mert én évek óta a telefonomra kelek. -
-
atala
addikt
válasz
bokrosolajos #34169 üzenetére
Köszi a választ, elgondolkodom.
-
atala
addikt
válasz
leslieke #34168 üzenetére
Kérdés milyen a teló!
Mert éppen tegnap érdeklődtem a MobilProfi nevü boltban (weselényi u), és ott is adnak 66-ért. Kiderült hogy 66-ért angolnyelvűt adnak tartozékok nélkül. 72-ért valami távolkeletit adnak, 76-ért adják az eu-sat, és 79 körül van a gyári garis.
Én jobban bízom a gyári garisban, mert az nem valami kintről behozott sufni tuning, hanem eredeti. -
atala
addikt
Köszi, mindenkinek a válaszokat. Most már képben vagyok.
Szerintetek május-júniusig fog még lejjebb menni az ára? Kicsit nekem sok a 75 ezer egy telóért.
Ja a júniusról jut eszembe. Érdemes a navigációért kiadni 50 Eurot? Addig mindenképpen el kell döntenem, mert addig adják az örök élet előfizetést. -
atala
addikt
Már egy ideje olvasgatom a fórumot, de nem világos valami.
Ezen a telón egy Bada op rendszer van.
- Erre nem lehet bármilyen progit felrakni, csak amit erre írtak?
- Nagy hátrány ez az op rendszer az Androidhoz képest?
- Általában fizetősek a progik, vagy van sok ingyenes is?
- Hol lehetne megnézni a programok listáját?Általában nem szoktam sok progit feltenni a telefonaimra, de néha jól jön egy kettő.
-
atala
addikt
Egyébként Ti melyiket vennétek meg?
LG Optimus One P500 48 ezerért.
Vagy ezt 65 ezerért?
Esetleg tud valaki olyan helyet ahol a legolcsóbban beszerezhető a teló? Lehetőleg gyári garival. -
atala
addikt
Valaki meg tudna nézni nekem valamit?
Aki használja a Facebook-on a Farmville játékot, megnézné, hogy megy-e neki a telón?
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest