- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
the radish
senior tag
Másodszor jártam úgy, hogy sms küldése pillanatában "meggondoltam" magam, szépen ráböktem a mégsem gombra, de már elküldte. Azóta leteszteltem, nem működik a mégsem gomb, ha 1x ráböksz a küldésre, akkor az megy is.
-
the radish
senior tag
Alkalmazásokon belül beállítottam a bloglistáknál a picasa-t és a youtubot. A feltölrési lehetőségeknél azonban nem jönnek elő, mint lehetőség. Valamit még be kell állítani, vagy nem jó helyen próbálkozok a feltöltéssel?
-
the radish
senior tag
Elakadtam.
Hogy tudok egy bizonyos file-t (pl. hang) bluetooth-on egyszerűen elküldeni??? Biztosan annyira egyszerű, hogy azért nem találom? (Eddig: file- küldés- mód- keres-küldés....)
-
the radish
senior tag
Tuneln radiot hallgatva pihiztem egy kicsit, de egy valami miatt nem tetszik: kb. 8-10 perc hallgatás után először csak "serceg, sípol" (mint amikor a hibás DVD lemezen lévő filmet nézed és akadozva sípol, meg miegymás) azután pedig teljesen leáll.
Szóval valami miatt mintha elfogyna a jel, vagy szép lassan leáll és a bufferből még próbál 1-2 byte adatot lejátszani.Phú, ezt nem tudtam egyszerűbben leírni.
Van valakinek ötlete, mitől állhat le? (play-t nyomva újra pufferel és játszik 8-10 percig )
-
the radish
senior tag
Hát gyerekek, ezt nem gondoltam volna. Valószínűleg be lett azonosítva, hogy miért halt meg a gmail-es actuvesync.
Szégyellem és bevallom, hogy eddig úgy tűnik, hogy az a program (+az általa feltett pár progi), amiről itt nem lehet beszélni.
Leszedtem és csak azt a párat. Azóta újra megy, nincs semmiféle kiakadás, szürke ikon, stb.
(Egyébként tényleg elképzelhető, hogy az egyéb sync-, illetve apps problémák is ide vezethetők vissza.... )
Persze, ezzel nem azt mondom, hogy akinél nem megy, warez-t használ, de nálam - eddig legalábbis érdekes módon úgy tűnik - ez volt a probléma.
Spoofer => száműzve....
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
Hogy tudnám elérni, hogy a mobicalban feltett képet le is hozza a telóra? Nem akar működni.
-
the radish
senior tag
válasz bokrosolajos #24977 üzenetére
Ez egy korrekt és minden bizonnyal a szakértelmedet teljesen kimerítő, hozzáértő javaslat volt.
Köszönöm. -
the radish
senior tag
Kipróbáltam ma a video out-ot a Nokia ajánlott kábelével. Eszméletlenül halk volt. A telón és a Tv-n is ráadtam max-ra, de alig lehetett hallani.
Sajnos így nem nagyon tudom rögtönzött video playernek használni.
Van valakinek tapasztalata/javaslata?
Köszi. -
the radish
senior tag
válasz victorio79 #24915 üzenetére
Akkor sajna mégis le kell menteni a telóra a számokat..... Nem akarom, bruhahaha....
De az elmúlt 2 hétben (amióta megvan) tökéletesen működött. Na mindegy, majd valaki megoldja. (bada 1.2 ez csak poén volt)
Egyébként tök jól megoldottam, hogy tudom csoportokba rakni a sync-es névjegyeket:
Kb. 40 contactról van szó, ezekkel egyező nevű, de üres adatokkal rendelkező contactokat hoztam létre a telóra, majd összekapcsoltam a 2 névjegyet és már működött is.(Igaz, most 40 üres contact csücsül a telefonon. ) Már nem is tudom, hogy sírjak, vagy nevessek.
-
the radish
senior tag
válasz Varszegig #24877 üzenetére
1. Minden kézire van állítva
2. JF2 T-mobilMűködik, minden oké, egészen addig, amíg nem kapcsolom ki a készüléket. Utána mintha "beragadna" a push gomb a fiók widgeten és nem megy semmi.
Sajnos azt meg nem tudom garantálni, hogy innentől kezdve nem lesz kikapcsolva a teló.Az érdekes az, hogy két hétig semmi problémám nem volt vele. Most meg nem tudom mi lelte, pár játékot telepítettem rá az apps-ról.
-
the radish
senior tag
válasz peterk #24872 üzenetére
Azt elfelejtettem mondani, hogy kézire volt állítva, azaz a push ki volt kapcsolva, de valahogy bekapcsolódhatott?
victorio79
(lelkes újonc) Végignéztem a fórum összes gmail-el kapcsolatos bejegyzését, Varszegig, van valami spec. javaslat???
Egyébként ezt a menüt hogy lehet előszedni, Én nem találtam.Az éjjel nem kapcsoltam ki, az előbb jó is volt. Ki-, majd bekapcsoltam, most ugyanolyan tré..... Azaz a push gomb a widgeten benyomódott és csak van, mint a tégla.
Kérlek, segítsetek. Köszi.
-
the radish
senior tag
válasz the radish #24867 üzenetére
Megvan, legalábbis most el tudtam menteni. Semmi mást nem tettem, töröltem a facebook-os fiókot is.
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
Help please!
Két héten át tökélesetesen ment a google actvesync. Valami hülye percemben el kezdtem b...tatni. Onnantól kezdve a készülék indításakor a push gomb a fiók widgetnél be volt nyomva, de nem szinkronizált semmit. Beállítani nem lehetett, mert azt állította, hogy éppen sync.
Oké. Fiókot töröltem, újra létrehoztam. Tökéletes a sync. Örültem, de csak a következő ki-, illetve bekapcsig. A fenti tünet ismétlődött, innentől kezdve semmi.Most pár óra elteltével még furcsább lett a helyzet:
Fiók létrehozását követően egyszerűen a legvégén: mentés nem sikerült felirat fogad.
Azaz már létre sem tudom hozni a fiókot.
Próbáltam vagy 20x.Mi lehet a probléma, mi történhetett?
Köszönöm előre is, mert az összes kontaktom a felhőn van.
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
válasz bokrosolajos #24689 üzenetére
Én sem tudom ezt lerakni egyhamar, ha belekezdek.
-
the radish
senior tag
Most akkor van olyan Tv kábel, amin HD-ben lehet küldeni a jelet TV-re? Visszaolvasva egy kicsit belezavarodtam. Ha van, honnan tudom beszerezni, ha nincs, akkor szintén...?
Köszi. -
the radish
senior tag
válasz SlyChocolate #24125 üzenetére
Így van. De azt hol tudom lekerdezni...kerdojel
-
the radish
senior tag
-
the radish
senior tag
Megint egy kérdés.
T-nél megrendeltem a Net-100-as csomagot. Mivel céges rendszerben vagyok, így nem igazán tudom, hogy a koordinátoruk mikor élesíti a csomagot. Nem akarok (anyagilag) elszállni, ezért van valamilyen módja annak, hogy (ad1) élesítve van-e, (ad2) mennyi a felhasználható (vagy felhasznált) mennyiség?
Köszi előre is. -
the radish
senior tag
-
the radish
senior tag
-
the radish
senior tag
Help!
- Este szórakoztam a GPS statussal, stop GPs, majd kilép, erre reggelre ki volt kapcsolva, ráadásul fullra lemerülve. Mi történhetett??
- Kedvenc musical filmben felment a telóra, egy kicsit halk az eredeti fejhallgatóval. (Kicsit szeretnék extázisba esni néha. ) Egyébként a zenék is szólhatnának hangosabban egy kicsit.Van valakinek tapasztalata a fenti két jelenségben?
Köszi. -
the radish
senior tag
SonyEricsson HCB300-as kihangosítóval kifogástalanul működik, csak kár hogy nincs benne hangtárcsázás.
(Legfeljebb kevesebb hívást kezdeményezek. ) -
the radish
senior tag
Minél többet olvasgattam, annál jobban elbizonytalanodtam....
Jelenleg T-s bada 1.0, JF2 fw van fent. A bada oldaláról elvileg a hivatalos bada 1.2 leszedhető. Valaki összefoglalná, hogy érdemes-e frissítenem, ha igen miért, vagy sem? Nagyon megköszönném.
Ja, és ezt csak multiloaderrel tudom megtenni, ugye?
Köszönöm. -
the radish
senior tag
Tesztelgettem, de a végeredmény számomra nem túl kedvező: MMS fogadása nem lehetséges ha a mobilkapcsolatokat nem engedélyezem, internet előfizetés hiánya miatt azonban így drága mulatság lehet a kapcsolat folyamatos engedélyezése.
Mivel céges előfizetésünk van, ezért hétfőn utánajárok, hogy hogyan lehetne erre előfizetnem.
A kérdésem az lenne, hogy kinek mekkora előfizetése, illetve forgalma van havonta átlagban? Lakóhelyemen és a munkahelyemen sincs HSPDA, vagy egyéb gyors forgalmú hálózati lefedettség, úgyhogy nem valószínű, hogy ki lesz váltva a PC a netezésből.
Várom véleményeteket. Köszönöm. -
-
the radish
senior tag
válasz the radish #23738 üzenetére
????
-
the radish
senior tag
válasz ruszi_tomi #23703 üzenetére
Hát ez tényleg lassú, nekem Kingmax 16 Gb cl6 van benne, de nem is csalódtam benne. 11 e volt házhoz szállítva a Wox-tól. Fémcsíkos, eredeti garanciacsíkkal, és adapterrel, live garival. Remélem később sem lesz vele problémám.
-
the radish
senior tag
Másik kérdés, sajnos nem egyszerre jutnak eszembe, ezért elnézést kérek:
Ha kikapcsolom a csomagkapcsolat használata funkciót, az rendben van, ha nincs internet előfizetésem és így nem verem magam nagy költségekbe, azonban ebben az esetben az mms üzeneteket sem tudom automatikusan letölteni, csak ha bekapcsolom, majd ezt követően manuálisan töltöm le őket.
Van olyan megoldás, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon, azaz az MMS, de csak az tudja használni a csomagkapcsolatot, de más nem?
Köszi. -
the radish
senior tag
Mitől lehet az, hogy a készülék iránytűje bármilyen programban van mikor tökéletesen működik, van amikor meg nem, ilyenkor fixen áll egy helyben??? Más mozgásérzékelő ilyenkor is jó, csak az iránytű nem. Ez egyébként valós iránytű?
Valamint találtam olyat, hogy fémdetektor és valóban érzékeli a közelébe érő fémeket. Ezek milyen elven működnek, van benne kis tekercs, meg minden egyéb?
Köszi előre is, de legfőképp az iránytű fagyás érdekel. -
the radish
senior tag
Autós USB töltőt lehet használni annak ellenére, hogy egy másik készülékhez van, ráadásul az nem micro, hanem mini USB-s? Gondolom ezek egységes feszültséget kapnak, ugye jól tudom?
-
the radish
senior tag
válasz cryingdr4g0n #12301 üzenetére
Hát ez a dcf nálam is probléma, valaki rájött hogy lehet?
-
the radish
senior tag
Köszönöm, kipróbálom.
-
the radish
senior tag
Három widgetet szeretnék, hátha tud valaki segíteni:
1. Repülőgépes üzemmód aktiválása
2. Hangprofilok
3. A készülék naptárával szinkronizált task, vagy naptárLéteznek ilyenek?
Köszi előre is.
Más:
Gmail activesync megy oda vissza, azonban a csak active sync névjegyeket nem tudom pl. csoportba rendezni, ezért szinkronizáltam az outlook-al is, majd amit nem kapcsolt össze automatikusan (pár db) azt kézzel megtettem. A probléma az, hogy amikor sms-t, vagy mailt kezdeményezek, felugró ablakban megjeleníti mindkét számot, vagy címet, mondván, hogy válasszak.
Van valakinek javaslata, hogy tudnám ezt valahogy kikerülni? A megoldás az lenne, hogy pl. az outlokban csak a nevet hagyjam meg, a számot, címet töröljem, de akkor azt nem tudom használni, ha meg a sync-ből, akkor ott hiányozna.Köszi előre is.
(Mobical nem jött össze, csak bekavart.) -
the radish
senior tag
1-2 játéknál nem megfelelő a készülék "dőlés érzékenysége", azaz vízszintesen tartva is "balra húz". Lehet valahogy orvosolni?
Köszi előre is. -
the radish
senior tag
Bekapcsoltam a Wave-et, és bootolásnál csak olvassa a simet az elején de nem lép tovább már vagy 5 perce. Kivettem, visszatettem, de semmi.
Mi a franc lehet vele?Megint kivettem, beindítottam, leállítottam, betettem és most jó? Mi lehetett ez?
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
válasz victorio79 #23185 üzenetére
Köszi, sikerült.
-
the radish
senior tag
válasz victorio79 #23182 üzenetére
Be van állítva, oda - vissza megy a szinkron, de nem tudok újat létrehozni, csak a telcsire.
JF2 gyári T -
the radish
senior tag
válasz victorio79 #23166 üzenetére
"A névjegyeket is serényen szinkronizálja."
Hogy oldod meg, hogy a telefonon létrehozott kapcsolat megjelenjen az exchange szervereden?? Még nem jöttem rá, köszi.
Más: Gmail fióknál beállítottam, hogy hagyja a szerveren a telefonon kitörölt levelet, ennek ellenére kitörli onnan is. Van valakinek ötlete, hogy tudnám megoldani?
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
az 1080-as videot nem tudom lejatszani. =(mkv) Van ra megoldas?
Koszi -
the radish
senior tag
Másik probléma (-ám):
Bluetooth kapcsolat létrehozását követően semmi más lehetőségem nincs, csak Internet. Se file transfer, se kies sync...
Pedig a bluetooth kapcsolat beállításánál engedélyeztem a hozzáférést, és a file átvitelt.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?A NFS-t sokan szedhetjük, mert baromi lassan jön.
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
válasz the radish #23089 üzenetére
Tényleg le kell arról mondani, hogy a Wave-be felvett kapcsolat megjelenjen a Goggle contact-ban, azaz ne csak egyirányú (Google=>Wave) legyen?
W.A.Lacky, pleaseKöszi.
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
Tök jó ez a gmail active sync, főleg ha oda vissza működne. A telefonon nem tudok berakni a fiókba kapcsolatot, egyszerűen nem találok rá lehetőséget, illetve csoportokat sem tudok létrehozni, azaz egységes csengőhang, stb...
Van valakinek ötlete?
Lehetőség a mobical, de egyelőre itt keresném a megoldást.
Köszönöm. -
the radish
senior tag
Hogyan tudom elérni, hogy az alkalmazásokat a mem kártyára telepítse? Nem látom sehol a telepített dolgokat.
Megvan, bocs....
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
válasz the radish #22895 üzenetére
Ekkora lámaságot kérdeztem?
-
the radish
senior tag
Hali!
Megérkezett a T-s Wave. Nem laktam még be, majd talán holnap, de leteszteltem a kamerát 1208x720-ban, nem akadt. Viszont láttam olyan screenshot-ot, ahol a felbontásnál HD volt írva, nálam meg a méret. Kinél melyik van, vagy ez is soft függő?
Köszi. -
the radish
senior tag
Oké, ehhez tartom magam a jövőben, bár ha belegondolunk a hivatalos fw frissítéseken (KIES) kívül, a frissítés minden más formája wareznek, a Samsung kikerülésének minősül, még ha az a telefon előnyére is szolgál.
Ezekből pedig van itt bőven.
De még egyszer, inkább csöndben leszek. -
the radish
senior tag
-
the radish
senior tag
Sziasztok!
Előzőleg írták, hogy erre a telefonra nem kell védőfólia. Miért nem? Rontja a "tapi" érzékenységét, egyéb miatt fölösleges, vagy félreértettem valamit?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- Politika
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- iPhone 12 64gb Független
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest