- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
Nem ismer valaki itt valami fanatikus atom megbízható ürgét aki megjavítaná a telómat? Bementem ma egy boltba és a tróger azt mondta 2000-4000Ft körülre saccolta a javítást pár nap alatt. Na én valahogy nem hittem neki...
-
dik
őstag
válasz
Dhampir #3571 üzenetére
Nem szereti a kalapácsot annyira.
A zseblámpa kapcsolása visszaesés a b2710 képest. Annál folyamatosan kellett nyomni pár másodpercig még bekapcsol. Ez így veszélyesebb gyorsan bármitől bekapcsol. Így látva videon az egész mintha olyan gagyi lenne. Hát szóval nem tudom...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3569 üzenetére
Sajna már nincs rajta gari.
Drága helyre hiába küldöm nem ér annyit tán maga a készülék sem.
Bár egyet több indok, hogy megvegyem ezt
Samsung Xcover 3 B550 Csak nem találok róla tesztet sehol sem hozzászólás is csak nagyon kevés van.
-
dik
őstag
Pánikhelyzet van most véltem felfedezni a rezgője nem működik a jó kis s5610-nek. Valamiért nem akar működni. Csalódnom kell ebben a telóban nyilván. Sajnos nincs a környékünkön normális szerelő így bajos a helyzet a sok kontár szeméthez meg nem viszem. Esetleg tud valaki valami megbízható helyet ahova ha elküldöm megcsinálják nekem és nem vernek át? Vagy van valami egyszerű módja megnézni mi a gondja?
-
dik
őstag
válasz
Blackmirror #3538 üzenetére
S.ar mind...
-
dik
őstag
válasz
Blackmirror #3535 üzenetére
Nyilván az okosokról van szó!
-
dik
őstag
válasz
Blackmirror #3535 üzenetére
.
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3533 üzenetére
Aksija is birja sokáig remélem. Nálam az tette be a kiskapuk főleg meg a belassulása. Gusztustalan egy valami volt...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3531 üzenetére
Annyira jó itt pihen az asztalomon közel 1 éve egy W19i! Megutáltam androidot mit állat! Tehát számomra csak tűzre jók a téglák!
-
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3527 üzenetére
HOL???
De jó neked!
-
dik
őstag
De nagy lett a nyugalom erre fele!
-
dik
őstag
válasz
Chuck Norris #3518 üzenetére
Ahogy mondják ránézel azt mutatja mik a hírek(hívtak vagy nem). E-mail ugyan már netem sincs ezen a telón felesleges.
-
dik
őstag
válasz
Chuck Norris #3514 üzenetére
Sms-nél be lehet állítani milyen időközönként jelleze ismét. Addig míg el nem olvasod adott időközönként jelez.
De ha ilyen igényeid vannak akkor lehet okoska kellene. De lehet tudja ezeket sosem próbáltam a java részét. -
dik
őstag
Ebből nem lesz baj nem épp a jó helyen vagyunk a B550 kapcsán!?
-
dik
őstag
válasz
Blackmirror #3493 üzenetére
Miért lenne az? Itt a jó kis s5610 így nagy baj nem lehet! Megvárok majd 1-2 tapasztalatot a készülékről mert marha azért nem vagyok fejjel menyek a falnak. Tehát én még nagyon nyugodt vagyok. Telefonjaimat kb. 5-6 évente cserélem szóval nem vagyok kapkodós egyáltalán...
-
dik
őstag
válasz
Blackmirror #3491 üzenetére
Tudom egyszer említve volt itt.
Na de majd elválik. Persze nem létfontosságú...
-
dik
őstag
válasz
Blackmirror #3489 üzenetére
Független vagy esetleg Telenor.
-
dik
őstag
Nekem kell az a teló a s5610 mellé mikor lehet már kapni esetleg valaki tud valami infót?
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3476 üzenetére
Nincs gáz!
-
dik
őstag
válasz
quailstorm #3473 üzenetére
Szeged 50km van tőlünk.
-
dik
őstag
válasz
quailstorm #3470 üzenetére
Persze ez egyértelmű kinek mi az igény nem vagyunk egyformák. Én csak alapra használnám.
Ó a hegyek igen felénk a legnagyobb domb is egy vakondúrás... -
dik
őstag
válasz
quailstorm #3461 üzenetére
"GPS se 3G nincs"
Nekem nincs is szükségem az ilyenekre a fene ott egye meg. Most se használom az s5610-ban a 3G.
Tettem rá kis pici navit az b2710-re de használhatatlan szinte.
Elvárásom az lenne csörögjön meg beszéljen meg birja a strapát az átlagnál jobban.Így még mindíg játék van az új jövevény...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3459 üzenetére
Erről beszélek ha az utód is ilyesmi szintű lesz akkor nagy baj nem lehet...
-
dik
őstag
Persze az nem derült ki a B2710 kinek fiat borja, de a családban van egy és 2 éve már hibátlanul szolgál. Ha ez az utód fele ilyen jól lesz akkor már nem baj nem lehet.
Természetesen az s5610 azért viszi a prímet... -
dik
őstag
Mindegy a lényeg ha használható lesz az a kis samsung akkor megveszem. Sok választás nincs.
-
dik
őstag
Teljesen elkeseredtem....
-
dik
őstag
válasz
quailstorm #3435 üzenetére
Akkor mondj már egy jó telót amit lehet most kapni(vagy majd lehet a közeljövőben) és nem okos hányinger!?
-
dik
őstag
válasz
quailstorm #3433 üzenetére
Ha azt nézzük soha nem lesz már normális telefon ami minden szempontból hibátlan...
Na de majd mesélnek róla a gazdák és majd elválik milyenre sikerült. Gondolom manapság annyira nem lehet szar vagyis remélem a samsung annyira azért nem adja le... -
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3427 üzenetére
Arról a telóról irhatnál nekem valami kis beszámolót esetleg priviben ha tudsz. Annó érdeklődtem mikor megjelent az aktuális topikban de hiába...
-
dik
őstag
Tudom mintha itt olvastam volna milyen a helyzeted. Ez ilyen ha olyan kell akkor olyan.
Ezt a kütyüt addig fogom használni ameddig végleg meg nem döglik remélem az majd 10 év körül lesz legalább.Ez elött volt egy kis okos mizériám(tavaly kis is gyógyultam belőle 3 év kellett hozzá igaz de sikerül ráhagyni
) de előtte is 7 évig használtam egyet. Szóval nem szeretek sűrűn cserélni hacsak nem muszály.
-
dik
őstag
De annyira jó ez a telo így jó fél év használat után nyilván veszek még egyet ameddig még lehet kapni!
-
dik
őstag
válasz
BigBlackDog #3360 üzenetére
Nekem van egy csak érdekelt volna mennyi az ára mostanában...
-
dik
őstag
válasz
BigBlackDog #3357 üzenetére
Mennyi az ára?
-
dik
őstag
válasz
Dhampir #3327 üzenetére
Az enyém addig lesz még el nem porlad!
Persze én elfogadom akármilyen veszélyes hulladék is! Szóval csak bátran gondolj rám. Cseretelonak vétek odadni.
K750i nekem is megvan még(fél nap aksiüzemmel)! Az annó volt talán a legjobb választás ez meg most! Android és a többi meg mehet a levesbe...
-
dik
őstag
Az enyém 2012 körüli! 2 évet dobozában pihent szinte majd átvettem tavaly nyáron azóta is hibátlan! Aksija kb. 2 hetet simán kibír. Nagyon jó választás volt!
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3242 üzenetére
Na azé!
Vegyen mindenki aki csak teheti ilyet 400Ft körül van! Nagyon jóóóó.
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3239 üzenetére
Esetleg valami proléma ebből? Vagy netán csak idegesít? Vagy esetleg az a gond hogy ajánlani tudom ezt a terméket?
-
dik
őstag
Ez a tok ami itt volt visszább volt valaki belinkelte az nagyon jó ehhez a telefonhoz. Ma jött meg és egyenesen szuper párszáz forintért.
-
dik
őstag
Bár ez nem ide tartozik de a b25 az egy gyenge nagy nulla nem szabad megvenni! Nagyon sok rossz tapasztalat van róla. Itt a környezetemben volt egy pár darab de nem sokáig húzták...
-
dik
őstag
Azzal lehet kezdeni valamit ha hívnak és veszem ki zsebből megnyomok rajta közben(tokon keresztül) véletlen egy gombot ne dobja el a hívást(vagy foglaltként vagy nem tudom minek mondjam a lényeg én már csak nem fogadottként látom)? S5610 van szó. És tudom vegyem ki óvatosan de azért mégis csak nem valami fasza ez így.
-
dik
őstag
Ja elnézést rosszul irtam! S5610. A cimkén az volt...
-
dik
őstag
Szeged madaras tescóban ma láttam ott figyelt még 21000Ft a 6510!
-
dik
őstag
S5610 milyen füllhallgatót ajánlotok amivel nagyon jól fog szolni? Agybadugós előnyben lenne.
-
dik
őstag
Azóta sem jelentkezett ez a gond teljesen mindegy milyen körülmények között volt. Biztos csak valami pillanatnyi zavar volt az erőben...
-
dik
őstag
Este folyamán olyan történt a telóval gondolt egyet és kikapcsolt. Igaz kint volt a viszonylag hidegen pár órát. Ez jelent valami olyat ami aggodalomra adna okot? Járt már így valaki? Bár nem tudom van-e összefüggés a hideg és a kikapcsolásban. Eddig így még nem jártam vele csak ma először. Aztán persze bekapcsoltam szobahőmérsékleten és minden gond nélkül teszi a dolgát.
-
dik
őstag
Ezért kell tokot venni az sokat segít az ilyen dolgokon...
Ja meg jó fóliát rá...
-
dik
őstag
Senki nem tud ebben segíteni? Végigzongoráztam egy párszor de nem vesz fel semmit. Ezekszerint ez döglött?
-
dik
őstag
Valami kis zavar van a készülékemben. Hogyan lehet videózni vele mert egyfolytában azt irja nem rögzít adatot! Van valami trükkje vagy csak én vagyok a béna?
-
dik
őstag
Én használom az inteligenst és simán megy a zseblámpa ha hosszan nyomom a felfele gombot...
-
dik
őstag
Viiszatérve a fórumcímhez.
Az természetes jelenség ennél a telónál hogy ha GSM van a hálózat akkor 2 hét környékéig is elvagyok vele amennyi én használom. De ha átváltom automatikusra akkor úgy szívja le az aksit mint állat. Vagy ez annyira nem természetes?
-
dik
őstag
válasz
quailstorm #2953 üzenetére
Köszönöm a választ! Hát igen ez eléggé szomorú de jol van ez így mindenben nem lehet ez sem tökéletes.
-
dik
őstag
Téma szerűségeket és egyebeket honnan lehet ehhez letölteni? Vagy nem lehet?
-
dik
őstag
Elmondhatom mostmár pár hét után fasza kis teló ez. Aksija egy állat másfél hete megy nem úgy mint az okoskájé és még a fele megvan. Teszi a dolgát semmi kikapcsolás és ujraindulás. Itt ajánlotta egy illető a fórumon 2012 vette, de nem használta én meg átvettem tőle. Remélem még egy darabig jó is lesz.
Téma szerűségeket és egyebeket honnan lehet ehhez letölteni?
-
dik
őstag
Az mitől van ha a kártyára rámásolok egy 105 perces zenét és mikor halgatom olyan 20 perc körül leállítja magától vagy ha bele is tekerek max. 25 percnél megáll(majd csak előről tudm kezdeni)?
-
dik
őstag
válasz
Blackmirror #2883 üzenetére
Oké értelek nálam az nem működik úgy na mindegy nem érdekes...
-
dik
őstag
válasz
Blackmirror #2878 üzenetére
Na tehát akkor igen a profilokban levettem. Nem szeretem ha csiripel a billentyű mikor nyomkodom de a zárhang jó lenne. Na akkor hogy is csináljam mert valahogy nem akar összejönni.
-
dik
őstag
Az addig rendben van de ha leveszem a billentyű hangokat az is elmegy. Nem lehet neki ártani hogy az akkor is maradjon meg?
-
dik
őstag
Jól irtam. A lényeg már teljesen mindegy mert módosítani nem lehet rajta így nekem nincs rá +2 hónap. Apám samsung telójával még teszek egy kisérletet azt annyi.
A foto zárhang kérdésemre esetleg valaki valamit?
-
dik
őstag
Na szép azt hittem ez minden készülékre vonatkozik, hogy meg lehet toldani +2 hónappal. "A sorozatszám ellenőrzése során azt állapítottuk meg, hogy regisztrált termékét nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, ezért a készülékre érvényes garanciát nem tudjuk meghosszabbítani."
-
dik
őstag
Hogy a témánál maradjak. Óvatos kérdésem lenne. A zárhangot hogy lehet megcsinálni, hogy megmaradjon ha leveszem a billentyűk hangját? Valahol mintha olvastam volna, de fogalmam sincs hol...
-
dik
őstag
A beszédhívásokat nem értem mikor nekem beszélnek. Amugy szol az mint állat csak két hangszórója van. Ez a samsung simán megeszi ilyen téren sokkal hangosabb nem kell az agyamba nyomni.
Ha ilyen téren is jó lett volna a kis android akkor pár évig még el lettünk volna...
-
dik
őstag
Igen ezt a memória kártyás dolgot nem tudtam ezzel sokat segítettél köszönöm.
A füves rész azt már tudtam.
Valóban egy marha volt aki azt kitalálta olyanra. Na meg ez a 52 karakternél hoszabb történet is kissé idegesítő. Meg hogy annyira nem mindegy hova másolja az ember a képeket. Meg a kikapcsolás sem kellene hogy ennyire érzékeny legyen talán és egyebek szóval szokni kell!
De ordít és nem kell az agyamba nyomni mint a w19i, hogy halljam mit mondanak már ezért megérte megvenni.
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #2846 üzenetére
Annyi kérdésem lett volna embertelen de némelyik így belegondolva amatőr lett volna így nem mertem feltenni sem.
Sosem volt samsungom így még szoknom kell....
-
dik
őstag
Kicsusztam az időből de megvan minden ok! Így a kérdés tárgytalan.
-
dik
őstag
A kies és minden működik mostmár szépen. Azt hogy tudom megnézni mikori a softver rajta és hogy van-e újabb hozzá?
-
dik
őstag
Szinkronizálni szeretném de semmi. Meg a sofvert megnézni milyen van rajta. Fater b2710 simán ment ezzel nem akar valami zavar van az erőben....
-
dik
őstag
válasz
quailstorm #2828 üzenetére
Hogyne működne!
Bár ezt a kiest ha telepítem majd rádugom a telót a gépre nem történik semmi.
-
dik
őstag
válasz
quailstorm #2826 üzenetére
Ohh 1000 köszönet ilyen gyors választ még nem kaptam itt soha az életbe.
-
dik
őstag
Egy aprócska kérdés zseblámpának nem lehet ezt a készüléket használni ha igen hol is van?
Ja igen és milyen kies jó ehhez a készülékhez? -
dik
őstag
válasz
quailstorm #2818 üzenetére
s5610 egyértelmű ha már rábeszéltetek!
-
dik
őstag
Jelentem csatlakoztam a clubhoz! Épp most bontottam ki. Tesztelés kezdődik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 12 GB-os RX 6700 XT - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest