- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- OneOdio OpenRock X - a koncertterem ajtaja nyitva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a: ez a várható EU-s ár és színválaszték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telenornál van olyan lehetőség (és ma éltem vele), hogy "KLIKK". Nem tudom miért pont ez a neve, valami internetre utalóbbat is kitalálhattak volna, de a lényeg, hogy 1000 Ft-ba kerül a havi 100 MegaByte, de csak a 4-ik hónaptól, az első 90 nap teljesen díjmentes, ingyenes. Mivel a neten semmi arra utalót nem találtam hogy ez hűségesküs-e (feltöltős verzió az enyém), bementem a legközelebbi üzletbe és megkérdeztem, hogy "Ha ez nekem mégsem jön be, lemondhatom?"
Teljesen meglepett a válasz, mivel ami elhangzott, az nekem jó, nekik nem
"Persze hogy lemondhatod, hiszen nem írsz alá semmit, de miért mondanád le már az elején, amikor még ingyenes? Mondd le akkor, amikor már épp fizetős lenne."
Aztán gyorsan kiköpte a rendszer hogy esetemben az ingyenes időszak aug 21-től nov 20-ig tart, tehát november 18-19-én érdemes lemondani.Eszem megáll.
Ma , Magyarországon 3 hónap ingyen net.(ott az üzletben beaktiválták, állítgattak a telefonon ezt-azt, konfigurációs sms jött, meg ilyesmik, de a lényeg az volt, ami itt a fórumban is elhangzott nem olyan régen, hogy
Opera mini - Opciók - Speciális - Kapcsolatok - WAP )Működik
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igazi hiánypótló készülék a Samsung klasszikus mobilja. Nem érintős, de sokan pont ilyen telefont szeretnének maguknak. A választék pedig szűk.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 7
- Gaming notebook topik
- Amazon Kindle
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PR-Telecom
- További aktív témák...
Állásajánlatok