- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrianv
tag
Igazad van. Amúgy szerintem ha a samsung megtámogatná egy kis marketinggel meg több készülékkel a wp7 platformot, úgy szárnyalna, mint az android most. Nekem mindegy milyen OSt használok, csk legyenek rá mobil appok, meg legyen áttekinthető és megbízható. Ez ugyanúgy igaz a bb-re is.
-
saviola55
tag
Én az nem értem, hogy a bada-t miért nem fejleszti jobban a samu, több telefont kellene kiadni bada-val és akkor lennének rajta appok is bőven.
Blackberry rendszert meg szerintem nem lenne jó átvenni, ott lesz wp8, android, bada, minek még egy??
A blackerrynek szvsz több, ólcsóbb készüléket kellene gyártania, akár teljesen érintőkijelzővel, fizikai gonbok nélkül.
Ha lenne egy ilyen ajánlatuk 50-60e Ft-ért én is kipróbálnám lehet. Ki kell lépniük az üzleti felhasználók megcélzásából és általános képességű telefonokat kellene kiadniuk, a nevük megvan hozzá, akárcsak a nokiának, mert nekem ezek a envek még mindig jobban csengnek mint samsung, lg, huawei, zte..
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest