- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
vammil
tag
hát én csak annyit fűznék az egészhez h 3 éve használom a számítógépemet mindenféle vírusírtó meg minden nélkül... igaz h normálisan is használom... de mondjuk a szüleim gépen már sok felé védelmet kipróbáltam de 3-4 honaponta ígyis bitang nagytakarítás vagy újratelepítés szükséges mert ugye ők nem értik h nem lehet azért minden linkre rákattintani...
nah most egy olyan ember aki nem warezolja tele a telefonját annak nem lesz ilyenre szüksége... -
Wave86
tag
Látom, sokan a biztonság kérdését nagyon alulértékelik. Nem csak vírusok léteznek, hanem kémprogramok, trójaik is. Tény, hogy a hackerek sem hülyék és egyre jobban a mobilok felé fordulnak (mivel tudják, hogy a felhasználók ott sokkal lengébbek az adatvédelmet illetően). Az is tény, hogyha valaki nem telepít össze-vissza mindent, akkor jobbak az esélyei. Viszont, hogyha valaki bizalmas dolgokat, netán MasterCard Mobile alkalmazást, ill. egyebeket használ, akkor nem árt jobban figyelni az adatvédelemre.
-
w333
félisten
Nem elég hogy csaltak az Antutu -val most még ez is ?
Megmondom én mire lesz ez jó ... egyszerű üzletpolitika, vagyis majd ha kijönnek az újabb Samsung telefonok, majd nemsokkal hirtelen ez a vírusirtó fog kapni egy olyan frissítést hogy az aktuális telefonok úgy befognak lassulni mint az állat ! rákényszerítve a felhasználókat hogy új telefont vegyenek !
Most őszintén ez mennyivel olcsóbb megoldás mint az hogy lefrissítsék a telefont a legújabb Android verzióra, különben az is egy kicsit átverés "Frissítés = telefon lassuljon be és vegyél újat"
Isten hozott a kapitalizmusban kb, így működik a gazdaság !
-
leslie_smith
aktív tag
CM10.2 privacy guard és kész
Amúgy felesleges -
Necc
addikt
válasz
Cyberpunk #21 üzenetére
Az osszes alkalmazas tud matatni a /system ill. /data particiokon, ki tudja szedni a nevjegyzek adatbazisod, telefonon beallitott accountjaid, es innentol csak net hozzaferest kell kerni, es mar lehet is kuldeni a kenyes fajlokat kifele. Te csak annyit latsz, hogy nethez ker hozzaferest az alkalmazas.
-
Coq
aktív tag
A virusok 19 szazaleka Symbianra OMG
-
prolad
addikt
Ameddig kikapcsolható,addig nincs gond.
-
Cyberpunk
félisten
Hát ha warezol, akkor ne lepődjön meg ezen, ha bekap pár szemetet is az áhított program mellé.
Én nem tartom magam egy hc user-nek, de netezek, alkalmazásokat is töltögetek le (Play-ről) és meg is nézem mihez fér az hozzá. Ezért van annyi vírus, meg zombi gép a világon, mert sokan szarnak bele, csak next - next azt kész ennyiből áll a telepítés.
-
atike
nagyúr
Szerintem eléggé felhasználás függő a virusírtó-igény az okostelefonokra...
Van nem egy olyan ismerősöm akinek bár okostelefonja van mégiscsak telefonálásra hesználja, meg emailezésre. Nekik spec tuti nem kell vírus miatt aggódni...
És akkor nem is beszéltünk a megbízható forrás - warez kérdésről...
-
butyek
senior tag
-
mrlujoak
veterán
...valamilyen szinten igaza van. Lásd, ez most itt ilyen hírértékkel bír.
Szőrszálhasogatás, de egy árva szót nem érdemelt volna a cikk ilyen környezetben, ha ott a címben az "is" szó."Samsung mobilok is vírusvédelemmel?"
Mivel a Sony Ericsson és immáron a jogutód, a Sony Mobile is használ gyárilag a telefonra telepített (egyébként nem épp jól használható, de legalább törölhető) vírusirtó progit, nem úgy kellene a dolgot beharangozni, mintha ez nem lenne már más gyártó(k) termékein...
Természetesen örülünk a hírnek, aki akarja - mint az Xperiákon - használja, aki lecseréli, az lecseréli, aki meg nem látja létjogát letörli.
...ui: az idei EISA díjat is csak a Samsung részről hozta le a MA, holott a Sony is 5 díjat zsebelt be, nem csak a Samu.
-
Szatyor95
senior tag
Remélem ebből nem lesz divat... Teljesen felesleges a droidra vírusirtó. Csak meg kell nézni mit, és honnét szedsz le. Lassan 2 éve használok droidot, eddig egyszer sem nyeltem be vírust.
-
Ali G.
senior tag
egyel több haszontalan szoftware a samsung készülékeken aminek semmi értelme, a sony már jó ideje rárakja a mcafee vírusírtót a készülékeire aztán első dolgom volt letörölni eszi a ramot és folyamatosan fut
-
Cyberpunk
félisten
Még mindig nem érzem a létfontosságát, túl van lihegve ez a történet szerintem. Ettől még persze lehetnek kártevők droidra, ahogy vannak is, de ez nem Windows, hogy vírusirtó nélkül ki se lehessen menni biztonságosan a világhálóra.
-
istnag
addikt
Baromság az összes vírusírtó droidra. Azt viszont már látom,hogy,ha a Samu ezt bevezeti,akkor a csapból is az fog folyni,hogy mennyi vírus van és,hogy csak a Samu tudja megvédeni a telefonod..
-
b4zsi-
őstag
Hát most a Samsung nagyon nagyot nőtt a szememben, hogy erre rájött
-
Zoz
őstag
Ez most azért hír, mert Samsung?
Sony Ericsson 2011 -
daniel909
addikt
hát igen... akinek egy kis esze is van annak felesleges lesz.
-
HawerKing
őstag
Atlag usernek ezek ujabb memoria zabalo vackok....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az adathalász és ártó szándékú kódok elszaporodása miatt újabb védelmi szoftverek bevetését tervezi a Samsung.
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest