- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
Nem a magok száma miatt nőnek a telefonok, hanem mert erre van nagyobb igény. Én 3,5>-3.7->4,3->5" sorrendnél tartok, de a következő tuti 5,5" lesz kb, mert annyival nem nagyobbak, mint amennyi pluszt adnak, plusz még a mostani telóm is (5") simán elfér a zsebemben/kezemben.
Egyre kevesebben vesznek kisebb méretű telefont. Persze az is igaz, hogy csúcsketegória az csak nagy méretben van (lassan már középkategória is).
-
Laci.M
senior tag
Az tény, hogy jelenleg ez a best buy az olcsó kategóriában. Amíg a többi gyártó kihozza a következő szériáját addig bőven elegendő, addigra meg majd jön úgyis az új MTK SOC. Pár éve nem gondoltam volna még, hogy Qualcomm, majd két OMAP (Texas Instruments) után MTK-ra váltok, de nem csalódtam benne. Hol vannak már a régi MTK procis übergagyi iPhone utánzatok...
Az eddigi játékokat is vitte szépen, alig melegszik (bezzeg a motorola) és a fogyasztása is jó. Pedig csak 1800mAh az akksi (viszont kaptam kettőt belőle).
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elden Ring
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Óra topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Le Mans Ultimate
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest